Wokhiii Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Ja se to snazim nenechat dojit tak daleko, ale mam vyzkouseno 70km na hladovy oko a pak se do nadrze veslo 53.5l vervy... Já jsem jednou vecpal do nádrže 60l/z oficiálních 55l a to jsem měl ještě dojezd 50km :D. Btw. Dobré ráno. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Tak to je slušnej výkon Já dal nejvíc 59l, ale to už bylo po okraj hrdla. Do vycvaknutí to vychází tak 57l. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Vánoce se blíží, dárky žádné, no letos je to hodně velká bída Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 :D ja tiež nie a načo sa stresovať :D ...aj tak každý väčšinu čo potrebuje má alebo chceš odložiť niekde do skrine dalšie veci? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Přesně jak píšeš, kdo co potřebuje si koupí sám a než kupovat něco co bude ležet někde v koutě tak radši nic :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Koukám, že u techniků proběhla změna?? ...Micra škrtnutá a v avataru Rapid Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Kéž by Napsal jsem Ježíškovi, ale nevím jestli mi moje přání splní Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Přesně jak píšeš, kdo co potřebuje si koupí sám a než kupovat něco co bude ležet někde v koutě tak radši nic :D :) ...ale niečo musím aj tak vymyslieť Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 technikus: Musíš doufat a třeba Ježíšek překvapí :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Nepřekvapí, pokud si ho nekoupím sám :lool: Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Dobrý večer :) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Ano prosím. Včera jsem jej konečně po 14cti dnech mluvení dovezl domů :D. Je na něm hrozně práce, ale tak léto ještě není že. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Dobré ráno, ty jo, nejen že se neskutečnou rychlostí blíží vánoce a já nemám žádné dárky, ale zítra je navíc pátek 13.týho Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 (upraveno) Já už mám pro otca 1 dárek :D Ale musím ho vybrakovat z Golfa :D. Rádio na USB do jeho Fóbie, co má jako druhý auto na dojíždění do dílny :D. Ale tím asi pro mě Vánoce končí -_-,protože mě nenapadá absolutně nic, co bych koupil, když všichni všechno mají nebo si to koupí během roku a peníze v obálce dávat nehodlám. Takže nějaké tipy? Vyhněme se prosím šperků, oblečení, erotických hraček, zájezdů, aut, domů atd... Upraveno Prosinec 12, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Njn, je to těžký. Málokdy se podaří někomu koupit kloudnou věc a krámů má každej plnou chalupu. Ale záleží, co má kdo rád a co ho zajímá. Pokud někdo dokáže ocenit třeba dobrý víno nebo starou poctivou whisky, tak to může být fajn věc. Sám by si to třeba nekoupil a když to dostane, tak si to užije...a nezavazí to :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Je čas na snídani S těmi dárky to je rok od roku horší :( Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 hahahááááá :D Vymyslel jsem pro přítuli dárek, určitě jej ocení, ale ještě aby šel zrealizovat. U nás máme takovou hospodo-restauraci a dělají tam suprový velký burgery za 110,-, tak mě napadlo, aby mě udělali poukaz na třeba 5-10 burgerů s tím, že by se tam chodila vykrmit :D. Teď ještě, aby s tím majitel souhlasil -_- Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Nad tím už taky přemýšlím, nějakou přednabitou kartu na nákup nebo nějaký voucher Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Já myslím, že s tím by neměl být problém Dárkový kupony/poukazy jsou poslední dobou celkem v módě a obchodníci je maj rádi B) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Uf... tak to nevim, voucher?... to je nuda, ne? To uz kacky budou lepsi, ta moje si nikdy nevybere jen z jednoho obchodu. A hlavne - kacky i voucher, to neni to pravy orechovy.. Mimochodem ja jsem taky pevne v haj..u!! Narozky i svatek mela vcera+dnes, satnik je obmenenej a napady dosly a do dne D uz jen par dni. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 to je ale pomsta rodičů- aspon ten svátek mohli hodit jinam co? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 (upraveno) No, prej to byla haluz, o zmene jmena se dle pribehu, co jsem slysel, rozhodlo tesne po narozeni a ze to vyslo takhle debilne, tak to se zjistilo az po papirovani Kazdopadne skodna urcite nebyla, spis jsem si pred Vanocema vystrilel 'prach' s napadama. //resp nevystrilel, jeste by chtela nejaky stene, ale to proste neprojde u pana domu(cti: "Na to kur*a nemam nervy!"). Upraveno Prosinec 12, 2013 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Ta moje to má rozležený do celého roku :D Vánoce v prosinci, narozky v sprnu, ale pořád jsem ve stejné pr****, protože si jen a jen lámu hlavu s tím, co jí koupit, když tvrdí, že nic nechce a je mě blbé jí nic nedávat, ale zase nechci dávat nějaký nesmysly... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 hm... tak me napada.. jede na tyden behem svatku k rodicum, tak nadelit rekonstrukci loznice, ale tezko rict, jak moc by to povazovala za darek pro sebe.... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Kéž by mi někdo nadělil rekonstrukci čehokoliv To já si na všechno našetřil sám, udělal komplet reko obyváku, ložnice, chodby, WC a koupelny a odstěhoval se do Prahy a Brno pronajal :lool: :lool: :lool: Teď šetřím na svůj byt, resp. hypo na byt snad dostanu (s tím by asi neměl být problém), ale odkládám si bokem na prvotní investici pro bydlení v novostavbě (součástí bude jen hotová koupelna s WC) - postel, vestavěný skříně, sedačku, kuchyňskou linku budu muset pořídit jako první ... a nebo že by Rapid? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Musíš si vydupat větší prémie, aby šlo to spoření rychleji Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky