Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Víno mám ve sklepě, ale dneska nějak není chuť :(

wr: To víš, velkej strejda, velký auto :P Já sice z těchhle dálničních "teréňáků" úplně odvařenej nejsem, ale jako myslím, že oproti oktávce budou jízdní vlastnosti někde úplně jinde, toho bych se nebál palec.gif Na silnici bude ten podvozek naladěnej IMHO hodně dobře, obzvlášť ten vzducháč :)

Odkaz ke komentáři

Nechci to zakřiknout, ale tento týden je super. Celá výroba má 14dní dovolenou, generální ř. má 3 týdny, půlka administrativní budovy má dovolenou také, včetně mého šéfa.

Takže jsem se zatím moc nepředřel a jelikož mám kancelář směrem na západ, tak ani teplo mě nevadí. Jen by to tu chtělo nějaký pivo :D

Odkaz ke komentáři

i to se muze stat, rozhodne ji neprodam za kazdou cenu a momentalne jsem ve stavu ze vratit do serie by mi asi urvalo srdce, uvidime jak se bude tvarit az budu par dni drandit TUcko. Stejne potrebuje doladit, neco naspodu na nerovnostech boucha, velky silace a cepy na ramenech jsou novy. Takze ted me napadaji kosti nebo silace motoru a prevodovky

Odkaz ke komentáři

On zrovna Touareg do kategorie aut co si na terenaky jen hrajou (X3,X5, ix35 ix55, yeti, tiguan) moc nepatri rekl bych ze v celku solidne slape schopnostma na paty LR (RR)

No určitě je v terénu Turek asi nejschopnější ze všech SUV palec.gif Ale na druhou stranu pod pojmem teréňák si představuju něco s rámovým podvozkem, uzávěrkama difů, pořádnou redukcí, odpojitelným stabilizátorem, navijákem atd. Prostě off-road cool.gif

SUV je IMHO "obyč" auto se zvýšeným podvozkem a pohonem všech kol. Ale je jasný, že kdo jezdí z 90% po silnici a nechce si hrát v extrémním terénu, tak si nekoupí off-road, kterej nemá s komfortem nic společnýho ;) SUV je asi takovej teréňák jako Octavia RS sporťák, takže to neber jako nic špatnýho, jen malý rejpnutí pivo.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...