Ororo Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Zdar knajpo,nikde nikdo,asi půjdu na škopek. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 To bych aji sel :D Před chvílí jsem došel z Crosstrainingu a potřeboval bych doplnit důležité látky :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 ...to ja si davam Malibu & Cola :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Koukám, že si to užíváte. Já si zajdu maximálně do lednice pro kravíka Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Ty uz nemas plnou chladnicku dobreho vina? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 :D to už radšej rum s colou ďalší mesiac začína tvrdá realita Tak "strejda" prešiel na veľké auto - a to stále hovoril o jazdných vlastnostiach...no neviem na takej kráve http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19623&st=0 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Víno mám ve sklepě, ale dneska nějak není chuť :( wr: To víš, velkej strejda, velký auto :P Já sice z těchhle dálničních "teréňáků" úplně odvařenej nejsem, ale jako myslím, že oproti oktávce budou jízdní vlastnosti někde úplně jinde, toho bych se nebál Na silnici bude ten podvozek naladěnej IMHO hodně dobře, obzvlášť ten vzducháč :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 ...a zvlaste na ceskych silnicich to bude velmi pohodlna jizda... Jinak hezky den :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Zítra budu JIMe pozdně obědvat / večeřet blízko tebe, otevřeli ti tam poblíž první running sushi v Brně a možná i celé jižní Moravě a tak ho půjdeme zítra s celou rodinou vyzkoušet. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Mě se dneska nechce vůbec pracovat ... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Komu by chtělo, když je venku takovej hic, člověk ani nemusí nikam k moři, protože tam je méně stupňů jak tady :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Ale je tam MOŘE Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Nechci to zakřiknout, ale tento týden je super. Celá výroba má 14dní dovolenou, generální ř. má 3 týdny, půlka administrativní budovy má dovolenou také, včetně mého šéfa. Takže jsem se zatím moc nepředřel a jelikož mám kancelář směrem na západ, tak ani teplo mě nevadí. Jen by to tu chtělo nějaký pivo :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 patek!!!!! od zitrka az do pristiho ctvrtka vegeeeet!! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 ...zítra jen do dvanácti, poté přesun do Brna a v pátek dovolená :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Já sice z těchhle dálničních "teréňáků" úplně odvařenej nejsem On zrovna Touareg do kategorie aut co si na terenaky jen hrajou (X3,X5, ix35 ix55, yeti, tiguan) moc nepatri rekl bych ze v celku solidne slape schopnostma na paty LR (RR) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Tak na horach to vyjede bez retezu takze to nebude az takova co by nahrazka terenaku... Luguv tatka az mimo spojku 3x servisovanou v pohode, ale ten má manuál 3.0 TDI ( tam kde bydli by v zime os.auto zapadlo) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Mňa len prekvapuje že lunarka má špeciál podvozok znizenie a pod. A potom kupis takú kozu touarega ktorý je iná kategória auta Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Ale špatnej výběr to není, ani nevím, co měl Olaf před Lunárkou? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 wr: a kdo rika ze budu jezdit jen touaregem :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 ...ty si snad Lunárku necháš? :D Na druhou stranu jestli to není dobrý nápad jako druhé auto do rodiny než tratit ... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 i to se muze stat, rozhodne ji neprodam za kazdou cenu a momentalne jsem ve stavu ze vratit do serie by mi asi urvalo srdce, uvidime jak se bude tvarit az budu par dni drandit TUcko. Stejne potrebuje doladit, neco naspodu na nerovnostech boucha, velky silace a cepy na ramenech jsou novy. Takze ted me napadaji kosti nebo silace motoru a prevodovky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 On zrovna Touareg do kategorie aut co si na terenaky jen hrajou (X3,X5, ix35 ix55, yeti, tiguan) moc nepatri rekl bych ze v celku solidne slape schopnostma na paty LR (RR) No určitě je v terénu Turek asi nejschopnější ze všech SUV Ale na druhou stranu pod pojmem teréňák si představuju něco s rámovým podvozkem, uzávěrkama difů, pořádnou redukcí, odpojitelným stabilizátorem, navijákem atd. Prostě off-road SUV je IMHO "obyč" auto se zvýšeným podvozkem a pohonem všech kol. Ale je jasný, že kdo jezdí z 90% po silnici a nechce si hrát v extrémním terénu, tak si nekoupí off-road, kterej nemá s komfortem nic společnýho ;) SUV je asi takovej teréňák jako Octavia RS sporťák, takže to neber jako nic špatnýho, jen malý rejpnutí Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 vsak v pohode kdyz vidim co ty povazujes za terenaka tak to chapu, rozhodne se snim hodlam podivat na nejaky lesni cesty rozbahneny piskovny apod. :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 To je potreba, kdyz uz budes mit takovej korab :) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 2Strejda Ol@f:Hlásím se dobrovolně jako navigátor na ty lesní cesty. Já leštěnku typu Tuareg nikdy v terénu neviděl a myslím, že se mě to jen tak nepoštěstí. To je dobře, že Lunárku neprodáš. Je překrásná, ale to jsem ti taky xkrát řekl Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Len musíš predtým odmontovat nárazník Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Chtělo by to přikoupit pořádnej zimní podvozek a to by bylo řádění Jinak na polních/lesních cestách a vlhkých loukách si umím představit pěkný ródeo...měl bys nás hezky naložit a vzít někam na výlet Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Len musíš predtým odmontovat nárazník Ten R LINE není tak nizkej aby to dělalo extra problémy. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky