Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Já už mám pro otca 1 dárek :D Ale musím ho vybrakovat z Golfa :D. Rádio na USB do jeho Fóbie, co má jako druhý auto na dojíždění do dílny :D.

Ale tím asi pro mě Vánoce končí -_-,protože mě nenapadá absolutně nic, co bych koupil, když všichni všechno mají nebo si to koupí během roku a peníze v obálce dávat nehodlám.

Takže nějaké tipy? Vyhněme se prosím šperků, oblečení, erotických hraček, zájezdů, aut, domů atd...

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Njn, je to těžký. Málokdy se podaří někomu koupit kloudnou věc a krámů má každej plnou chalupu. Ale záleží, co má kdo rád a co ho zajímá. Pokud někdo dokáže ocenit třeba dobrý víno nebo starou poctivou whisky, tak to může být fajn věc. Sám by si to třeba nekoupil a když to dostane, tak si to užije...a nezavazí to :P

Odkaz ke komentáři

hahahááááá :D Vymyslel jsem pro přítuli dárek, určitě jej ocení, ale ještě aby šel zrealizovat.

U nás máme takovou hospodo-restauraci a dělají tam suprový velký burgery za 110,-, tak mě napadlo, aby mě udělali poukaz na třeba 5-10 burgerů s tím, že by se tam chodila vykrmit :D. Teď ještě, aby s tím majitel souhlasil -_-

Odkaz ke komentáři

Uf... tak to nevim, voucher?... to je nuda, ne? To uz kacky budou lepsi, ta moje si nikdy nevybere jen z jednoho obchodu. A hlavne - kacky i voucher, to neni to pravy orechovy..

Mimochodem ja jsem taky pevne v haj..u!!

Narozky i svatek mela vcera+dnes, satnik je obmenenej a napady dosly a do dne D uz jen par dni. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

No, prej to byla haluz, o zmene jmena se dle pribehu, co jsem slysel, rozhodlo tesne po narozeni a ze to vyslo takhle debilne, tak to se zjistilo az po papirovani :lol:

Kazdopadne skodna urcite nebyla, spis jsem si pred Vanocema vystrilel 'prach' s napadama.

//resp nevystrilel, jeste by chtela nejaky stene, ale to proste neprojde u pana domu(cti: "Na to kur*a nemam nervy!"). :lol:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Kéž by mi někdo nadělil rekonstrukci čehokoliv :wallbash:

To já si na všechno našetřil sám, udělal komplet reko obyváku, ložnice, chodby, WC a koupelny a odstěhoval se do Prahy a Brno pronajal :lool: :lool: :lool:

Teď šetřím na svůj byt, resp. hypo na byt snad dostanu (s tím by asi neměl být problém), ale odkládám si bokem na prvotní investici pro bydlení v novostavbě (součástí bude jen hotová koupelna s WC) - postel, vestavěný skříně, sedačku, kuchyňskou linku budu muset pořídit jako první ... a nebo že by Rapid? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...