Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Dobré ráno...

Tak nevím, jestli mě to štěstí není doopravdy souzeno.

Jedu ráno do práce, na úzké cestě uhýbám autu, jedu tak 60-70km/h a najednou z vysoké trávy vyskočí srnka a namlela mě auto. Sice tomu v podstatě nic není, ale i tak mě to sere. Jsem nestihl ani dupnout na brzdy, takže dostala plnou, otočila se a utekla. Doufám, že někde chcípne jako retard. Tohle se nedělá!!!

Oktule má rozbitou přední masku, blinkr a ostřikovač světel (naštěstí). Xenon funguje, nárazníky a blatníky drží. Ale prostě takové štěstí mám opět jenom já :-/

Doufám kamarádi, že se Vám daří lépe :)

Odkaz ke komentáři

Celou neděli jsem lítal jak prase, protože jsem úplně nadšený z toho chipu od Funa. Dnes jedu pomalu kadla kadla a sejmu ji :(. Mrška utekla, auto odjelo, mě zbyla vymletá značka, plastová mřížka zabouchlá v chladiči a prasklá maska no.

Jsem rád, že vlítla pod předek, kdyby vletěla do boku, tak bych byl na tom asi trošku hůře. I tak je to nepříjemné.

Máš někde link z té onboard kamery Lubinoba?

Odkaz ke komentáři

Dostal som ale čierneho Petra ako vodič a cesta k hlavnej je teda otrasné šírka asi 1,5 pruhu a vysoká tráva/les. Bilancia asi 5-6 zajacov a jedna srnka, predok som nepozeral :lol:

Však co, když středověk, tak se vším všudy. Ty nevíš, že se ve středověku během cestování lovila zvěř, aby bylo co k večeři?? lol.giflol.giflol.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...