Přejít na obsah

Profesionalni diagnostika - pomoc pri vyberu

Doporučené příspěvky

Dobrý den

Vím, že je tu dost témat ohledně diagnostiky, ale nenašel jsem žádné téma o,,profi,, neboli o nějaké lepši dignostice. jen se tu řeší nějaké kabely do cca 500kč se kterými se stejně skoro nic nedá udělat, jeden gtakový taky mám.. Rozhodl jsem se pro koupi už nějaké lepší diagnostiky a prosím vás o pomoc při výběru.

Jde mi o kocern vozů Vw,škoda. Chci něco víc než jen vyčítat chyby.

Našel jsem 4typy :

1. http://www.motordiag.cz/produkt/vag5053can rucní scanner, prý se už rovná profi, je to pravda? 2408kč

2. http://www.motordiag.cz/produkt/hex-can podle ceny mi přijde už profi, není ruční scanner lepší? 8400kč

3. http://aukro.cz/diagnostika-carbrain-c168-profi-i2904261302.html tahle se mi opravdu líbí, ale prodejce mi o tom nedokázal nic říct :-( 7900kč

4. http://aukro.cz/profi-vag-kkl-can-obdii-diagnostika-vsech-vozidel-i2914229638.html není tenhle scanner stejny jako v bodě 1. ? Nebo umí toho víc? 3390kč

Mockrát děkuji za pomoc při výběru nebo za vaše náměty..

Odkaz ke komentáři

Díky za vaše rady, už řeším s prodejcem ten kabel co mi radíte. Asi s tím mate zkušenosti :-)

S tím kabelem, je pak možné pouŽít jakýkoliv soft? Nebo ten Vag-com 11 na vše stačí? Jde mi spiše o ctavie I a II, superba I , ale asi za ty peníze to pujde i na novější auta, jestli se nemýlím..

Dost se mi líbí i ten kufřík, ale asi to nebude tak good..

Děkuji

Odkaz ke komentáři

všechny tyhle scannery jsou nahovno.Možná pokud chceš jen načíst chyby tak ano,jinak nanic a hlavně si pamatujte,jakákoli diagnostika bez dalších znalostí je úplně nahovno.

Nejraději mám takové lidi-a potvrdí mi to i ostatní,co se tomu trošku věnují,když někdo přijde s autem,řekne že má doma VAG,načetl si tu a tu chybu a co jako má dělat dále.

Pokud to chcete jen na čtení chyb,tak na to kašlete,každý slušný automechanik co se koncernem zabývá VAG má tak pokud se tím nechcete zaobírat více,ani to nekupujte.

Odkaz ke komentáři

všechny tyhle scannery jsou nahovno.Možná pokud chceš jen načíst chyby tak ano,jinak nanic a hlavně si pamatujte,jakákoli diagnostika bez dalších znalostí je úplně nahovno.

Nejraději mám takové lidi-a potvrdí mi to i ostatní,co se tomu trošku věnují,když někdo přijde s autem,řekne že má doma VAG,načetl si tu a tu chybu a co jako má dělat dále.

Pokud to chcete jen na čtení chyb,tak na to kašlete,každý slušný automechanik co se koncernem zabývá VAG má tak pokud se tím nechcete zaobírat více,ani to nekupujte.

Ja se rozhodl ze koupim ten http://www.motordiag.cz/produkt/hex-can , cena je docela jeste dost, pokousim se sehnat nekde nejaky pouzity, tak kdyby nahodou nekdo mel tenhle origo na prodej, tak nabidnete. Diky

Odkaz ke komentáři

Za prve prosim necotuj prispevky primo nad tebou... odporuje to pravidlumm at te nemusim resit... DIk

Za druhe Jak psal Cosby... Kabelem to zacina.... bez lepsich znalosti jak a co funguje atd tak je to zbytecna investice.. Jinak ten kabel je nej a nebudes s nim mit zadny problem... vcetne aktualizaci atd...

Odkaz ke komentáři

Tak člověk se to nějak naučit musí .-) já si to taky nějak dělám všechno pro sebe, stačí mi teda základní věci jako nastavení servisních intervalů, otestovat členy abych si nastavil ručičky, překontrolovat jak co běží, že mi blbne levej zámek - asi spínač a tak .-))

Jen by mě zajímalo, neplatí se ta cena hlavně za program, ten kabel je takřka pak "totožný" s prodejnejma za 400Kč třeba?

Odkaz ke komentáři

Ano, tohle by me taky zajimalo, jaky je rozdil mezi ,,originalnim,, a tim za cca 400kč kdyz jsou opravdu totozné??

Dále bych se chtel zeptat, jak poznam original od klonu? Na sbazaru jsem nasel ten Hex-can za 1500kč ale nastesti mi prodejce napsal ze se jedna o kopii... Dekuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...