vlezminazada Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj dostal sem nabýdku od kámoše koupit za nějaký ty dropný komplet tubu se zesíkem a veškerou kabeláží, ale mam problém s připojenim, když jsem to zkoušel, tak sem si nevěděl rady kam k mýmu rádiu připojit REM. Auto mam 2 měsíce a toto rádio zde bylo, neni na něm napsaná ani žádná značka, akorát zezhora jsou na něm německý popisky, ale z toho sem taky nic nevičet, když sem to zkoušel připojit, tak sem normálně připojil, +12V ze zesíku na + na betrii, - sem dal na kostru a REM jsem zkusil připojit k anténě, ale asi to nebyl uplně mistrovský tah když sem zkoumal jestli neni třeba blbě jenom dotáhlej šroub na kterym drží kabel na zesíku tak sem něco propojil, a chvíli mi zesík svítil a pak chvíli hrál i tubus, ale pak už se mi to nepovedlo a nevim si rady... Díky za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj,já měl rem přez samostatný spínač,ne přez autoráio. Myslím že + přez spínač do zesíku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlezminazada Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj,já měl rem přez samostatný spínač,ne přez autoráio. Myslím že + přez spínač do zesíku. Jako propojit REM na zesíku s + na zesíku a z toho vytáhnout spínač ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Máš to na té fotce se schématem-orange výstup pro spínání antény propoj s REM.Sepne to při spuštění rádia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlezminazada Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Máš to na té fotce se schématem-orange výstup pro spínání antény propoj s REM.Sepne to při spuštění rádia. Ok díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 (upraveno) No remote, už ti poradily, já bych ti ještě doporučil si natáhnout nějaký slušný kable na napájení zesilovače... O pojistkách ti doufám psát ani nemusím... Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlezminazada Odesláno Leden 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 No remote, už ti poradily, já bych ti ještě doporučil si natáhnout nějaký slušný kable na napájení zesilovače... O pojistkách ti doufám psát ani nemusím... To je jasný kabel tam mam viděl bych to tak na 15 podle oka, ale je prostě tlustej jako kráva, a pojistku sem tam dal 70A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Kabel by to na sobě měl mít napsáno co je to za průměr. Jinak pojistka se nedává nějaká,ale měla by mít součet hodnot pojistek na zesilovačích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlezminazada Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Neporadíte mi kterej to konkrétně je pěkný že to je na tom schématu, ale to schéma vůbec neodpovídá tý žehličce, nebo to z toho nepoznam .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Bejvá to modrej,ale měřák ti to prozradí ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlezminazada Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Bejvá to modrej,ale měřák ti to prozradí ;-) Jelikož nemam zkoušečku, která by mi ukázala kolik tam je, jenom jestli tam prostě něco teče, tak sem zkusil ten modrej a nic nehrálo, tak sem zkusil ještě červenej, ale to asi nebyl nejlepší nápad jelikož to tam zajiskřilo a rádio už nejde ani zapnout, nevim jestli to je jenom pojistka,a le spíš si myslim že sem to prostě posral .. Sice sem chtěl stejně kupovat nový, ale i tak je to celkem škoda .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 I kdyby jsi měl zkoušečku která ti ukáže jen pokud teče tak to stejně poznáš, protože při vyplým neteče a při zaplým jo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.