msydny Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Nazdárek lidičky, tak si pročítám Vaše témata a koukám, že tady jsou samý profíci, tak Vás prosím o radu, mám RS r.2006, nafta 125Kw a poslední půl rok mi auto za studena nechce nastarovat. Točím tak 6 sekund a někdy musím i podruhé startovat. Při trošku zahřátí auta mi to chytá nádherně. V servise neví co s tím, zkoušel jsem i další servisy a každej říká něco jiného, shodli, se že asi padá nafta, takže proběhlo měření svíček-OK, poté kontrola startéru-OK, potom přetěsnění vstřiků-nepomohlo, poté novej palivovej filtr-nepomohlo, vyčištění podtlakového ventilu-nepomohlo. Prej to může být vyskotlakej ventil bo co, a nebo také vstřiky, ale to se prý neví, že se to musí zkusit, ale každá zkouška mě samo stojí několik Kč a výsledek pořád žádnej... nevíte někdo co by tomu pomohlo??? předem díkys...jo diagnostika také nic, prý to bude něco mechanického.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
msydny Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 (upraveno) co baterka ?? Upraveno Leden 26, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gumin Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Já na škoda servis z vysoka prdím. Mám problém s motorem, tak jedu raději k TDIfunovi! Poradí a ještě s příjemnou cenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Nazdárek lidičky, tak si pročítám Vaše témata a koukám, že tady jsou samý profíci, tak Vás prosím o radu, mám RS r.2006, nafta 125Kw a poslední půl rok mi auto za studena nechce nastarovat. Točím tak 6 sekund a někdy musím i podruhé startovat. Při trošku zahřátí auta mi to chytá nádherně. V servise neví co s tím, zkoušel jsem i další servisy a každej říká něco jiného, shodli, se že asi padá nafta, takže proběhlo měření svíček-OK, poté kontrola startéru-OK, potom přetěsnění vstřiků-nepomohlo, poté novej palivovej filtr-nepomohlo, vyčištění podtlakového ventilu-nepomohlo. Prej to může být vyskotlakej ventil bo co, a nebo také vstřiky, ale to se prý neví, že se to musí zkusit, ale každá zkouška mě samo stojí několik Kč a výsledek pořád žádnej... nevíte někdo co by tomu pomohlo??? předem díkys...jo diagnostika také nic, prý to bude něco mechanického.... :( chce to prokleponout diagostikou a zmerit seriovy vykon, prekontrolovat a nastavit cely motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
msydny Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 co baterka ?? Baterka úplně nová. chce to prokleponout diagostikou a zmerit seriovy vykon, prekontrolovat a nastavit cely motor. Poradím jim to, už jsem vyměnil všechny vstřiky a pořád nic, ale naštěstí to bylo zadara........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
msydny Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Já na škoda servis z vysoka prdím. Mám problém s motorem, tak jedu raději k TDIfunovi! Poradí a ještě s příjemnou cenou. A kdepak sídlí tento pán???? Jinak auto 3 týdnu v a utorizovaným servise Škoda, nejdřív byli hrdinové, že není problém a ejhle...neví si rady a teď čekám, zda se uráčí technik z Mladý Boleslavy, aby se na to kouknul....co dál???to už fakt nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 (upraveno) A kdepak sídlí tento pán???? http://www.tdifun.cz/kontakt/ No hlavně aby si ty byl pak takovej hrdina až ti vystavěj účet Jako tři tejdny a nic je prostě totální fail servisu... Upraveno Březen 10, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
msydny Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 http://www.tdifun.cz/kontakt/ No hlavně aby si ty byl pak takovej hrdina až ti vystavěj účet Jako tři tejdny a nic je prostě totální fail servisu... No to pak asi hrdina nebudu, ale bylo to dělaný jako že na hubu........no uvidíme, kdyby na to aspoň přišli a řekli tohle je na hovon, ale ono nicccc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
msydny Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Tak autorizovanej servis si už taky neví rady, tak žádají Technickou pomocí Mladou Boleslav o technika..třeba se někam hnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jaroush Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Zdravim, pred 14dny sem poridil Rs - pd. Jak klesne teplota pod nulu, chova se to uplne stejen jako Vase.. (tedy spise ze na prvni natoceni okamzite chcipne, pak start 5-7vterin, nebo rovnou podrzet klicek a start cca 5vterin) pokud je jen treba 1 stupen nad nulou, startuje uplne bez problemu. samozdreje navrht techniku byl, tesnei vstriku,vstriky,cerpadlo, atd... takze kazda rada, je zde draha:-) zarazi me tam jeste druha vec, spotreba, s tou sem pri hodne klidne noze na 7litrech (ale 7.3l sem jezdil s bmw 330xd,tedy pseudo 4x4,6valcu,3litry,vaha 1.8t) u skodovky sem cekal spotrebu mensi... S pozdravem J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
msydny Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Čágo, děkuji ti za odpověď, ale máš to pořád lepší než já, mě na teplotě nezáleží a stejně to chytá jak v plusu tak v mínusu naprd,,,,,nikdo neví co s tím, co se týče spotřeby, tak jsem vyměnil v akci škoda všechny vstřiky zadarmo, která proběhla v lednu a snížila se mi spotřeba z 8,1 na 6,9, takže vyměněný komplet vstřiky + těsnění, čerpadlo a stejně to nestaruje...no startuje, ale pěěěěkně na prd,,,ale ještě jednou díkys... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Čágo, děkuji ti za odpověď, ale máš to pořád lepší než já, mě na teplotě nezáleží a stejně to chytá jak v plusu tak v mínusu naprd,,,,,nikdo neví co s tím, co se týče spotřeby, tak jsem vyměnil v akci škoda všechny vstřiky zadarmo, která proběhla v lednu a snížila se mi spotřeba z 8,1 na 6,9, takže vyměněný komplet vstřiky + těsnění, čerpadlo a stejně to nestaruje...no startuje, ale pěěěěkně na prd,,,ale ještě jednou díkys... najdi di nekoho kdo umi nastavit poradne rozvody. Tam bych hledal pripadnej problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Také si myslím že toe posunuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.