Přejít na obsah

Samovolne spousteni vrtule chladice

Doporučené příspěvky

Zdravim, pred casem jsem koupil O2 1.9 TDi, rv 2004. Jiz nejaky cas resim problem s vrtuli chladice. Samovolne se v intervalech spousti na studenem voze, dela to do vybiti baterie. Za behu motoru to prestane, vzdy kdyz vystoupim, po chvili se zacne roztacet. Rotaci se jen velka, do maximalnich otacek asi 20 vterin, pak ustane, sotva se dotoci tak znova. Takto je par cyklu, pak na chvili prestane a asi po necele minute to jde cele znova. Takto se to opakuje klidne celou noc. Bylo to na diagnostice, ve vrtuli je pocitac a ten hlasi ze je vse v poradku, v chybach se neobjevuje ani zadne teplotni cidlo.

Paradox je ze pokud behem roztaceni vytahnu 40A pojistku osvetleni leve strany auta, vrtule se zastavi. S vytazenou pojistkou na vrtuli chladice to taky prestane, ale po chvilce to dela vesele dal i kdyz je pojistka venku. Absolutne to nechapu. Nesetkal se s tim nekdo? Nemate nekdo schema kde by bylo zapojeni teplotnich cidel a vrtule?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

zkouknul bych kostry a pak nejspíš KO ta velká řídící vrtule

Tak kostry jsem prosel, zkusim koupit jeste to cidlo co je pred chladicem. Na diagnostice mozek ve vrtuli nehlasil zadnou chybu, coz mi prijde divny. Jeste divnejsi je ale zastaveni vrtuli pri vytazeni pojistky pro levej xenon.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...