engo Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Zdar. Kto mi poradí kde hladať v Octavii 2 Combi odvetranie auta? Malo by to byť niekde v kufri, no neviem to nájsť. ževraj keď .to je upchané tak sa rosia sklá. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Nebo mas stary kabinovy filtr resilo se to tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Řekl bych že to bude ta obdélníková díra viz obrázek a do ní kryt viz odkaz. http://www.cc-autodily.cz/krytka-vzduchu-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 to je pravda ale jen v zadní části, navíc, ej to skoro nemožné ucpat, v 99% bývá zasraný filtr, nasáklé koberečky apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
engo Odesláno Leden 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Nebo mas stary kabinovy filtr resilo se to tu Kabínový filter je čnový. Uhlíkový. Takže v tom to nebude. A vodičova strana sa neskôr odrosí ako spolujazdcova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Řidičova strana se vždy dříve zamlží a později odmlží z důvodu vyzařovaného tepla a vlhka řidičem. Ten je vždy v autě. Jak psal Vevca, určitě to bude voda a vlhkost v kobercích a pod něma nebo koberečcích. Řešil jsem to u předchozího auta do kterého mi teklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.