KEDARBOBRY Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Ahoj, mírně mi ubývá na mé O2 1.6 MPi 75kW voda a olej (najeto 179500 km). Dnes jsem olej doléval a mám víčko celé jako od bílé vazelíny. Může to být to těsnění pod hlavou jak tady často čtu ??? Nebo něco jiného ? Díky Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Ten bílej šlem ještě nic neznamená a hlavně když je zima tak se to někdy stává. Podíval bych se do nádobky s chladící kapalinou jestli tam není černej šlem? Ta musí být naprosto čistě růžová! A poté vyndej měrku jestli na ní je jen olej nebo jestli tam je šlem nebo šedé zbarvení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KEDARBOBRY Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 tak to asi nebude tak hrozné, nádobku mám krásně čistou, kapalina nádherně růžová a na olejové měrce také jen olej.... A to že se to u těhle motorů v zimě stává mi potvrdil i kámoš z origo Škoda servisu. Tak to jen utřu a budu dále sledovat :-) Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.