ferda25 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Na všech face O2, lze nastavit, že při brždění svítí i dolní mlhová světla(to bez dalšího ovlivnění funkce ostatních světel). Na autě to vypadá opravdu pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ide aj celé C-čko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Celé Cčko, aby svítilo i uprostřed stejně nemáš šanci bez úpravy žárovek dořešit. 3W a 21W je sakra znát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Návod na to celé Cčko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Ide aj celé C-čko a prozradíš jak? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nechcete se místo rozebírání vašich praktik na křižovatce a vzájemného osočování vrátit zpět k topicu? Off topic mažu a k tématu, jde nakódovat i na před Face, ale nějaký expert musí říct, na které přesně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Me by spis zajimalo jestli to sviceni i bez Cecka lze udelat standardnim postupem pres Vag a nebo zda-li to chce slozitejsi zasahy...ala hlidani prasklych zarovek pri zamene na LED, popr. aktivace druhe mlhovky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Hele, když mi vysvětlíš, čemu říkáš céčko a čemu déčko, možná Ti odpovím :-D Mně to kdysi kódoval doli jen přes VAG do MR06, pomůže-li to. Stejně tak šla udělat i druhá zadní mlhovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Zalezi na bgs jednotce jestli to povoli musi to byt jednotka highend s podporou corner funkce pak ti budou fungovat brzdova i mlhova svetla jako jeden celek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Corner funkci mam, jelikoz je to L&K vybava, ale u FL to neni tak jednoduche, napr. aktivace druhe mlhovky jen tak pres VAG u FL nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 U faceliftu kódování moc nezmůže(je to míň než půlka). U O3 bude to hlavní kofigurováno jen přes ZDC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 V OIIFL ide so svetlami spraviť takmer hocičo, nedá sa to ale robiť cez VCDS. Treba iné nástroje, buď VAS (nemusí byť originál) alebo iný nástroj, ktorý vie priamo editovať pamäť v BCM. A keď píšem, že sa dá takmer hocičo, tak naozaj ide spraviť takmer hocičo. Jediný problém je ten, že nikde nie je zoznam, čo ide a ako ide, všetko je to metódou pokus omyl. A kto na niečo prišiel, tak nič nechce vyzradiť... Poučený z vývoja za posledné mesiace, svoje know how si už tiež nechávam pre seba, ale stále platí, že stačí prísť a zadarmo spravím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Jaká jednotka toto rozhoduje? Mám sice předfacelift, ale jednu z posledních a dost jednotek už mám z faceliftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 rozhoduje o tom BSG jednotka,facelifty už majú BCM,ktorá vyzerá trocha inak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Přesně tak a jsou nezaměnitelne mezi sebou mají jiné stekry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Off topic mažu a k tématu, jde nakódovat i na před Face, ale nějaký expert musí říct, na které přesně. Myslis ze by jako brzdove svitila cele C na pred FL ?? Ted mi sviti Mlha i Brzove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.