Přejít na obsah

Jak zapojit Keetec TS10??

Maxx

Doporučené příspěvky

Zdarec,poradí mi někdo jak zapojit Keetec TS10? Potřebuju vědět jestli to můžu napojit na kabely z rele AEV 4201 (Viz moje téma divná komfortka http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15270&st=0&p=1284859&fromsearch=1entry1284859) které mi stejně nejde jelikož k němu nemám DO abych nemusel do dveří??Ještě potřebuju vědět jaký kabel kam napojit a který nemusím vůbec,konkrétně oranžový na blinkry (do pojiskovky asi ne co??) Otřesové čidlo bych bral zapojit ale nechci na ten imobilizér a startér.Dveřní kontakty (hnědý) musí být zapojen nebo ne??Byl by tu někdo kdo by mi to drobet vysvětlil??zítra bych se do toho chtěl pustit když někdo poradí.Díky moooc

montazni-navod-pdf.pdf

Odkaz ke komentáři

ty dráty na ovládání centrálu natáhni z ŘJ oken ve dveřích řidiče mám to odskoušený netřeba to hledat jinde dráty najdeš pomoci ukostřený žárovky centrál reaguje na mínusový impulsy a nezapomen mít při hledání zacvaklej zámek jinak se nedohledáš

ty blinkry najdeš na páčce přepínání blinkrů myslím že je to černo zelenej a černo bílej drát najdeš pomocí žárovkový skoušečky

ten hnědej musíš zapojit já ho tahám ke stropní svítilně a zapojuju na spínanej mínus opět proměříš žárovkovou skoušečkou

to otřesový čidlo pokud vidím má svůj vlastní konektor v ŘJ alarmu tak tam není co řešit

no a to relé imobilizéru tak 85ka cívka relé fialový drát z ŘJ alarmu a 86ka cívka relé tady si nejsem jist píšou plus zapalování tedy dle mě 12V po klíčku a to takovej aby tam bylo plus i při otočení klíčku do polohy start B) je to žlutej drát

tak a ted ti zbejvaj silový kontakty 30 a 87 a je na tobě co stím přerušíš v podstatě můžeš cokoli co znemožní autu nastartovat takže třeba drát vedoucí k cívce startéru nebo já s oblibou přeručuju pojistku jenž napájí ŘJ vozu poznáš jí jednoduše natočíš auto a taháš pojistky jednu po druhé na kterou auto zdechne tu přerušíš :)

bílo modrý zapojovat nemusíš

Odkaz ke komentáři

Zdarec,poradí mi někdo jak zapojit Keetec TS10? Potřebuju vědět jestli to můžu napojit na kabely z rele AEV 4201 (Viz moje téma divná komfortka http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15270&st=0&p=1284859&fromsearch=1entry1284859) které mi stejně nejde jelikož k němu nemám DO abych nemusel do dveří??Ještě potřebuju vědět jaký kabel kam napojit a který nemusím vůbec,konkrétně oranžový na blinkry (do pojiskovky asi ne co??) Otřesové čidlo bych bral zapojit ale nechci na ten imobilizér a startér.Dveřní kontakty (hnědý) musí být zapojen nebo ne??Byl by tu někdo kdo by mi to drobet vysvětlil??zítra bych se do toho chtěl pustit když někdo poradí.Díky moooc

Ahoj mas SZ

Odkaz ke komentáři

ty dráty na ovládání centrálu natáhni z ŘJ oken ve dveřích řidiče mám to odskoušený netřeba to hledat jinde dráty najdeš pomoci ukostřený žárovky centrál reaguje na mínusový impulsy a nezapomen mít při hledání zacvaklej zámek jinak se nedohledáš

ty blinkry najdeš na páčce přepínání blinkrů myslím že je to černo zelenej a černo bílej drát najdeš pomocí žárovkový skoušečky

ten hnědej musíš zapojit já ho tahám ke stropní svítilně a zapojuju na spínanej mínus opět proměříš žárovkovou skoušečkou

to otřesový čidlo pokud vidím má svůj vlastní konektor v ŘJ alarmu tak tam není co řešit

no a to relé imobilizéru tak 85ka cívka relé fialový drát z ŘJ alarmu a 86ka cívka relé tady si nejsem jist píšou plus zapalování tedy dle mě 12V po klíčku a to takovej aby tam bylo plus i při otočení klíčku do polohy start B) je to žlutej drát

tak a ted ti zbejvaj silový kontakty 30 a 87 a je na tobě co stím přerušíš v podstatě můžeš cokoli co znemožní autu nastartovat takže třeba drát vedoucí k cívce startéru nebo já s oblibou přeručuju pojistku jenž napájí ŘJ vozu poznáš jí jednoduše natočíš auto a taháš pojistky jednu po druhé na kterou auto zdechne tu přerušíš :)

bílo modrý zapojovat nemusíš

Ještě jeden detajl,u řidiče mám asi v ři.. mikrospínač v zámku jelikož mi při otevření dveří nerozsvíti světýlko ve dveřích,kontrolka na palubce,stropní světýlko a ani nepískaj světla při rozsvícených světlech chcíplim motoru a otevřených dveřích.Na ostatní dveře vše funguje tak se obávám jesli to nebude mít vliv při zapojení a hledání ve dveřích řidiče.Ještě jeden blbej dotaz jak najdu ukostřenou žárovkou (žárovkovou skoušečkou) kostru když je to ovládaný kostrou?? a ještě,když je v návodu (+/- 12V)jako ten hnědej na dveřní spínač tak to mam zapojit na + nebo mínus???? :-) :-)

Odkaz ke komentáři

sem ti to psal ten hnědej je na spínanej mínus - bud dveřní kontakty nebo to natáhneš ke stropní svítilně ta se též rozsvěcí mínusem

ukostřenou žárovkou nehledáš mínus nýbrž ho pouštíš do jednotlivých drátů v konektoru ŘJ až ti to na jeden drát zamkne a na druhej odemkne a na tyto dva dráty přivedeš ovládání centrálu s toho alarmu

ta žárovka je tam proto aby nedošlo ke skratu při hledání toho správného drátu

ten mikrospínač by to chtělo vyměnit jinak když ti tam někdo vleze tak to alarm nepozná :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...