Přejít na obsah

Pomoc s identifikaci zavady turba

Doporučené příspěvky

Zdravim, v nedeli se mi pri jizde na dalnici doslova roletelo turbo na casti. Stalo se to pri zrychlovani, velka tlumena rana a uz jsem slysel jak se kousky saci turbiny odrazi mezi cestou a autem. Doslo k otrzeni saci hlinikove casti od zbytku turba, jak saci tak vyfukova turbina jsou pryc. Osa je z obou stran zalomena. Mel jsem podezreni na regulaci tlaku (predtim parkrat vystrelila hacie turba pred intercoolerem), ale po demontazi se zda ze regulace chodi v poradku, membrana je ok a a tahlo na turbu se hybe. Turbo koupim jine, jde mi o to aby nebyl problem jinde a neznicilo se kvuli tomu dalsi turbo. Tlak je regulovany co jsem pochopil pres ten ventilovy blok co je u baterky? Napady co mozhlo zpusobit roztrzeni turba? Rychlost byla cca 140 mozna 150. byl jsem uprostred predjizdeni. Taky bych se rad zeptal zda je tam turbo co tam patri, protoze na svodech je popisovacem napsano Golf V 1.9 PD1, takze neni jiz original. Diky mirek

post-25926-0-34603400-1359314442_thumb.jpgpost-25926-0-77620400-1359314469_thumb.jpgpost-25926-0-56930000-1359314491_thumb.jpgpost-25926-0-46838100-1359314509_thumb.jpgpost-25926-0-06521600-1359314528_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

takgle to vypada ze ti proste praskla osicka :palec: videl bych to jen na spatne turbo.. jde o to jak si se k nemu choval :lol:

No vzhledem k tomu ze od koupe auta jsem najel asi 1000km na 3x,tak ja jsem se k motoru choval pekne. Jak se choval predchzi majitel opravdu netusim.

Praskla osa dokaze roztrhnout u VW saci housing? Ja osobne mam jako konicek prepnovane benziny od nissanu a tohle vidim poprve. Ocesana,chybejici turbina,dosekany housing, ale nikdy roztrzene turbo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...