Padouch Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Dobrej, jsem majitelem octavie predface 1.6 a jsem spokojen, ale jel jsem s bratrancovou octavkou 1.6 facelift a brzdy u nej se vubec nedaji srovnat s tim co mam ja. Ted mi prijde ze to vubec nebrzdi. Je to normalni? Nebo mam hledat nekde chybu? Jinak oba mame 1.6 liftback 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 U tebe bude někde chyba, protože brzdy jsou stejné. Zkontroluj jak jsou na tom kotouče s deskama, to samé platí o zadních bubnech a taky je možné že máš starou brzdovku, která už obsahuje nějaký bublinky vzduchu a tím pádem nemáš takový brzdný účinek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 kotouce a desticky na predku jsou menene asi pred mesicem. v bubnech jsou desticky tak cca 40-50%. takze by to mohla byt brzdovka? ten pedal jde mnohem vice ztuha a jeste brzdi vic dole... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Brzdovka to asi nebude, protože to by šel pedál spíš lehčeji a měl by tendenci trochu pružit. Mrkni u motoru na podtlakovou hadici co jde do posilovače brzd, stává se že praskne a pak brzdy nemají takový brzdný účinek, protože v posilovači není potřebný podtlak nebo v nejhorším může být špatný samotný posilovač brzd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 muze byt zavzdusnena brzdova soustava,stara brzdova kapalina,spatny hlavni brzdovy valec nebo podtlakove hadicky muze toho byt vic :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 kotouce a desticky na predku jsou menene asi pred mesicem. v bubnech jsou desticky tak cca 40-50%. takze by to mohla byt brzdovka? ten pedal jde mnohem vice ztuha a jeste brzdi vic dole... STARLINE kotuce+dosticky NIE JE to iste ako FERODO kotuce+dosticky.:o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 já měl ten samy problém a byla to praskla hadice od podtlaku .po opravě jsem se divil jak to začlo brzdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.