Fakt7 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Zdravím. Na mojej octavii 1 (r.v. 99) plánujem vymeniť predný nárazník za faceliftovy, prípadne za RS naraznik. Našiel som viacero návodov na prerábku na facelift , ale ja nechcem meniť predné svetlá. Proste len zmenu na faceliftovy narazník a svetlá nechať predfaceliftove. Je to vôbec možné? A bude treba upravovať výrezy na svetlá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Kouknu na Face a predFace a bude ti to jasný... Budeš mít pod světlama díry anebude seděz... Jedině jsem někde viděl laminátovej RS na PredFL ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Skorej to vidím na tento RS naraznik Ten chlápek to vyrába aj predáva a vyzerá to ozaj dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Vypadá luxusně že. Taky chci si ho dát na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Ako vidím pravdepodobne si zo Slovenska takže tu máš eshop kde majú RS na predFL : http://plasttuningshop.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=19_258&products_id=2162 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 fenix, hej som zo Slovenska. Vďaka za postreh, ušetrím na doprave :) . vlades92 šak to vyzera ozaj luxusne. Rozmyšlal som nad komplet zmenou na facelift (komplet predna čast zo svetlami) a možno aj zadne. Ale vyšlo by to ozaj dosť vela a toto bude vyzerať možno ešte lepšie ako faceliftovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Zadné svetlá facelift na predface nie je nič zložitého. Vyšlo ma to na 40€ čo bola nákupná cena svetiel a teda sa to dá spraviť za pekné peniaze keď si vieš lacno zohnať facelift zadné svetlá. Oproti predným je výhoda, že nemusíš prerábať elektriku. Usporiadanie žiaroviek je iné ale to je zmenené v pätici žiaroviek (ktorú teda logicky musíš zohnať k lift svetlám tiež ;) ) Inak len zapojíš konektor a hotovo A z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že zadok to veru poriadne oživí ;) Inak ešte som zabudol ale skús im napísať do tej predajne e-mail. Na niektore diely sa dá vybaviť zľava (viem z vlastnej skúsenosti ;) ) a teda neušetríš len na doprave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Zadni cast vozu mam hotovou uz jen predek dodelat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Tak aj zadný nárazník liftový...a podľa výrezu usudzujem, že RS tak ešte koncovku a potom je hotovo aj keď ako pozerám na dieselovú motorizáciu by to asi nebolo práve najvhodnejšie riešenie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Tiez som uvazoval ze zadne dam faceliftove. Najprv ten RS naraznik vyriesim a potom sa pustim aj do tohoto. Najlepsie vyniknu bodove ale zas ta cena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 aj keď ako pozerám na dieselovú motorizáciu by to asi nebolo práve najvhodnejšie riešenie ;) Kvuli spineni :). To me navadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 nazdar mám 2004 octávku a chcem si vymenit predný nárazník, viem kde sú všetky skrutky šroby atd ale chcel by som sa opýtať, - že na čom všetkom ten predný nárazník drži (podblatník blatnik a pod.) - čo všetko treba najprv demontovať než začnem dávať dole nárazník - a či to vobec dokážem sám spraviť bez nejakých skusenstí snažil som sa hladar aj návod k výmene ale večšina tém je o prerábke na facelift alebo rs pokial niekto viete kde sa tu dá nájsť ten návod alebo mi nejak pomoct tak mu vopred dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Stáhni si někde dílenskou příručku.. Ti za chvíli budem radit, jak máš dotankovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 (upraveno) no mohol by si s tým tankovaním poradit ked si už taký múdry ... dielnická priručka? na to že si admin si mi mohol pomocť aj lepšie ... ale aspon vidim odkial si sa to ty učil Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 A co bys chtěl ještě víc? V dílenský příručce máš návody na všechno, dokonce i s obrázkama pro tupce.. Já se to učil tak, že jsem zkoušel a hledal.. Ale teď, co mám DP, tak je vše jednodušší. A nevidím nic špatnýho na tom, si jí přečíst. Naopak pak předejdeš hloupým dotazům jako máš ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 (upraveno) dobre dakujem za radu nevedel som že moje dotazy sú tak primitívne Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 lukas cerny: nic na tom není, sundáš lištu a mřížky, kde jsou schované šrouby, dále je nárazník ještě přišroubován k podběhům a pod maskou, to by asi mělo být všechno. Neboj se toho, je to prostě skládačka..., kde uvidíš šrouby, tak je ošroubuj a kde ti bude ještě nárazník držet, tak tam bude ještě přišroubovanej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 diki za pomoc na buduci týžden si idem pre nový naraznik ešte kupim nové šroby uchytky a hotovo nič lepšie jak si to spraviť sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 JJ není nic lepší, než dobrý pocit z dobře odvedené práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.