Sniper_2003 Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Nechci se pořád opakovat, ale já jsem si jel pro kvalitu od TDIfuna tam a zpět. ;) A musím říct, že se to vyplatilo a navíc si po cestě zpět vyzkoušíš tu úpravu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 2 norio Vše je o ceně. To znamená, že lidé co si samy vyvýjejí sowtware pro chip ho budou chtít zaplatit. Jsou to dlouhé dny a noci nad počítačem. Je jasné, že pak svou práci chtějí dostatečně ohodnotit. Ale pak jsou firmy, které jsou jen nalejvači a dejme tomu, že software někde slátali, či zkopírovali a je jasné, že ty pak chtějí nízké ceny. Jenže pak to také tak dopadá. Pak se teprve človíček divý : mě odešlo turbo, mě to hulí a podpálily se mi ventily, netěsní těsnění pod hlavou, pořád to cuká nebo padá no nouzového režimu atd. A pak tito chytráci musí sklopit uši a jet právě k těmto mnou pár z hlavy zmíněným odborníkům si to nechat opravit, či nechat z diagnostikovat co vše poškodil levný chip. Mimochodem pokud se ptáš na reklamaci TDIFUNA - tak ti to nejsem schopen říct, jestli nějaké měl. Možná ano možná ne. Jediné co jsem ti schopen říci, že je to odborník a svou práci bere velmi vážně dovolil bych si říci až perfekcionisticky, tudíž nedává prostor na vytvoření mnoha chyb. Ale možná ti někdo na některých fórech odpoví na tvou otázku ohledně reklamací, ale spíš zjistíš opak. Je totiž uznávaný, známý a doporučovaný na většině fórech třeba VW forum, Audi forum, Seat forum, skodahome forum atd. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cromwell Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Pánové, co ten PowerTec, respektive Diesel Technik na Kladně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 No asi takto to shrnu z mého pohledu. Ať si každý jede upravit svého mazlíka kam chce, od toho je tu volný trh. Bohužel náš národ je plný loupežníků a vyčůránků, kteří by chtěli za krátkou dobu získat hodně peněz na úkor kvality ( okopírovaný, stažený a nedotažený software ). To je fakt. A jak říkám: odborníků a fajnšmekrů je zde jako šafránu. Proto pokud chce někdo rady ohledně úpravy vozu ( tudíž zvýšení výkonu ), můžeme doporučit jen ty nejlepší. Jen tam je záruka kvality. Protože pokud se ti rozletí turbo, nebo auto padá nouzáku, či vyletí ojnice ven z bloku, stojí to strašné peníze. A navíc je to v dnešní době sdělovacích prostředků jako facebook či různá fóra, velmi ošidné a nebezpečné ( pro firmu co zvýšila výkon ). Navíc pokud je firma solidní, tak se při takovéto nehodě zachová buď podílením se na opravě či celkové opravení. A to bohužel logicky u firem co tento produkt nabízejí za 4000Kč nejde. To musíš uznat sám. :) Jinak koukám, že máš BXE a pokud ještě v rozmezí let 2007-2008 tak bych si dával pozor na to, aby mi nevylítla ojnice z bloku, kór na zvýšeném výkonu. Možná bych uvažoval o výměně ojničních šroubů, ale to jen mimo a je to rada, neber to jako nějaký atak či výsměch. ;) Jen mimochodem originál software dává hodnoty na 1.9TDI PD 84Kw ( místo 77KW ) a kroutící moment 270NM ( místo 250NM ). Já měl v sérii dokonce 84,8KW a 278NM. Takže se mi zdá že tvůj výkon po vyladění od autocip.eu je docela dost nízký. Ale to je jen můj názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Nechci tu dělat chytrého, ale právě tebe se to v tomto případě týká. Rok 2008 je v tom právě celý. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 A ako je na tom rok 2006?hmm dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Ten by měl být v pořádku. Tohle se týká roků 2007-2008. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 (upraveno) mam 2008 duben tam uz ta vada neni :-) norio: to odkiaľ máš že tam tá vada už nie je? si si tým istý? ja mám august (srpen) 2008 a dosť s tým "bojujem" či to mám nechať skontrolovať keďže mám 227t km a chip na 105kW od TDIfun-a.. pravidlene to točím aj cez 4000 otáčok a zatiaľ sa našťastie nič neozvalo.. Ten by měl být v pořádku. Tohle se týká roků 2007-2008. tým by som si nebol tak istý.. pozri sem.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18090&view=findpost&p=1366114 Upraveno Květen 14, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Buď si jistý. ;) Člen OLISOFT se baví o poškozeném motoru BJB což je předchůdce BXE. Ale stát se může cokoliv a na motoru jakéhokoliv označení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 To viem že je to BJB, predchodca BXE, ale tiež hovorí o ojnici takže asi nejaká podobná závada.. jasné, stať sa môže hocičo na hociakom motore.. niekto musí byť prvý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 u tohohle jsem se dobře nasmál... za tu cenu...no neber to http://www.slevomat.cz/sleva/136835-75-sleva-na-chiptuning-vaseho-vozu?_pos=3&_src=catalog dobré jsou ty dotazy pod akcí. Docela by mě zajímal ten "chip" na ten motor EcoFuel na CNG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Tak tomu říkám šupa. A kdo jiný než známá firma ABC TUNING. By mě zajímalo kolik lidí si to koupí. To bude lidí zklamaných a posléze naštvaných, až budou muset kešovat za opravy. :lool: ........ hlavne si myslim ze je vse o cene, na tehlech stranakch vede tdifun, proc ne, ma tu reklamu je pravda ze vase auto vyladi co jde , ale taky si to necha zaplatit, za 3500 v akci jako konkurence vam to neudela :-) a proc nejit po cene kdyz xtuning ma cenu 7000 bez brzdy a zadne akce, a autocip za 4500 z brzdou, vyskousim bud me to staci nebo reklamuju a jdu jinam ... No nezlob se ale to se přímo nabízelo. Výše ve svém příspěvku píšeš zkráceně o tom jak chip za 4500 je dobrý protože za 7000Kč se ti to zdá hodně a přeci jenom se jde po ceně a teď by jsi klidně kupoval motor za 15000Kč, kdyby ti vylétla ojnice z motoru?? Sem z toho trochu zmatený ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Ona to je koncernová vada. To znamená Audi, VW, Škoda můžeš si má slova ověřit na těchto fórech ( Seat nevím na tomto fóru se nepohybuji ). Ale to je vedlejší. Důležité je ať nám to jezdí a bez poruchy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Vy, co máte čipováno,měli jste už nějaký problémy s motorem? jako těsnění pod hlavou turbo atd .prostě ty věco co jsou víc po čipu zatěžovány. Taky jsme se rozhodl to čipnout,ale kámoš mě furt od toho odrazuje jak ty motorvé části pujdou do háje.. tak nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Nemusíš to dávat do všech vláken..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Chlapi,čo si myslíte o chipe BJB na 145 PS a 352 NM? Nie je tých NM na spojku už priveľa? Aktuálne nabehaných 205 000 km s pôvodnou spojkou aj turbom . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Norio necituj predesle prispevky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 2 gracho No těch 350NM už je celkem dost. Spojka bude slušně trpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Nemá někdo zkušenost s touto firmou camp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Zkušenost s nimi nemám, ale jsou první firma co uvádí na webu úpravu jednotky na 1.2TSI. To je celkem zajímavé, protože většina úpravců od toho dává spíše ruce pryč. A všiml jsem si že je tam i pár motorů, které jinní velcí úpravci také neupravují. Tak mi to připadá nějaké :blink: :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Mě právě dost zaujala tak jejich akce z 10k na 5k to je hodně sympatický tak mě zajímalo jestli už někdo zná tuhle firmu. Jinak nevíte o slušné firmě z okolí Plzně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinTDi Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 autochip-chip jsem tam delal jednou laguna II DCi zanovní auto sem tam cca za 500km auto fluslo z výfuku saze jako kráva...(dáte jim auto a čekáte za vratama nikdy více) Pak jsem poznal Michala Vojáčka mvolesko a auta dělám už jen u něj!!!!!a takový komentáře že někoho uráží srovnávání sním?:-D srandoví..pokud dělate chip u michala tak uděla měření před a po upravě a chip dělá po stahnutí MAPY| přímo z vaší ŘJ né jak viz autochip..Provozovna Praha pokud je někdo Morava atd po domluvě sním má zastoupení i tam(ale pořád to dělá on!!!) jiná ztv pod Firmy jak píšete NEUŠETŘÍTE!!!!:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Víte někdo, kolik je skutečný výkon a krouťák sériovky 1.9 TDI PD? Slyšel jsem, že by to snad mělo být víc než papírových 77 kW a 250 Nm.. a jak je to ve srovnání s 1.6 CR (papíry/realita)? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 MiSKO83: 1.9 PD: cca 100kW/320Nm. Zalezi ale od upravce a podle stavu motoru (trysky, turbo). U ty 1.6 CR je to +- stejne, spise o malinko mene. Jinak ti tim chipem opravej i ty teply starty, jak jsem psal v jinem tematu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 To jsi velmi optimistický. Zkutečný výkon sériové 1.9 TDI PD je v rozmezí 82-87KW a kroutící moment v rozmezí 270 - 280Nm dle sesazení motoru. Já měl třeba 84Kw a 274Nm. Dále je to závislé na tom jestli daný motor má DPF, díky kterému je výkon o něco menší. :( Jinak 1,6TDI CR sériový 77-80KW kroutící moment 250-260NM. Ale je to utvářeno z 6 grafů co jsem viděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Myslím, že L&K uvedl už hodnoty po chipu,ne? 100kw/320Nm vypadá na šetrně chipnutý motor. Ještě jsem nesyšel , že by někdo naměřil v serii cca 134HP. Jinak jestli si dobře vzpomínám, mi Fun naměřil před chipem 89Kw :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 (upraveno) jj moje chyba nekde jsem cetl, ze po chipu a kdyz jsme ve vlakne chip.. :D takze ja uvedl po chipu a Sniper na serii Upraveno Září 5, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Tak hlavně, že MiSKO83 se dozvěděl to, co chtěl :D A hlavně první PDčka měly hodně nad serii..nebyly tak přiškrcené. Ale zase když bylo po chipu nějaké BXE, tak tam byl větší rozdíl origoš/chip a byly více znát koně navíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Jinak 1.9TDI PD chip rozum 100-105KW kroutící moment 320 - 330Nm. Max. chip 114KW a 350Nm, ale i tak už bude spojka (origo) velmi trpět. Jinak jestli si dobře vzpomínám, mi Fun naměřil před chipem 89Kw :) Tak to je velmi pěkně sesazený motor, zřejmě áčkové vyvážení. Závist 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Díky za odpovědi! Takže skutečný výkon BXE je o něco větší než papírový :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.