Přejít na obsah

klepání od levého př. kola za jízdy pod plynem

nekva

Doporučené příspěvky

Dobrý den všem. Mám O2 2,0 tdi.Poslední dobou mi za jízdy a pod plynem něco klepe na levé straně vepředu. Při zvyšující rychlosti klepání taky zrychluje, ale sundám nohu z plynu a přestane to. Je to slyšet i venku. Nemáte někdo zkušenost s něčím takovým?

Odkaz ke komentáři
Guest TOMÁŠ ŠTOLFA

No dneska jsem to zkoušel a když sundám nohu z plynu, tak je slyšet takový slabší rachtání někde z prostředka, jako by z středových výdechů topení. Ale každopádně dík za tip.

To by mohla bejt i poloosa.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak problém vyřešen. Nestálo to ani moc peněz. Při vyjíždění z garáže se ozýval takový rachot, že jsem už myslel, že nedojedu ani do servisu. Najednou na prahu se ozvala rána a z pod auta vypadla větev jak kráva. Takže kontrola manžet a všechno OK.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

mam problem s pravidelnym klepanim, zvuk ide asi od praveho kolesa, ked mam mierne vytoceny volant, mozno tak o 20-30°. vecsinou to najviac pocut pri rychlosti okolo 40-70 km, vzdy je to pravidelne, akonahle viac zatocim alebo vyrovnam volant tak je to ok. ked idem pomalicky, napr sa otacam tak nic, moze to byt homokinetak?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

taky mi neco podobneho dela, pri vytoceni doprava a projeti prave zatacky pod plynem(jak jde proste vaha na leve predni kolo, taky kdyz jedu rychle pres 'horizontik'/'skocik'[snad si rozumime, co myslim] v 85km/h a vys, takovej ten pocit, ze vam skace zaludek, tak z leve predni strany to udela stejny zvuk, takovej cvakani), tak z leve strany lehke klepani, vidim to na homokynetak :angry:

Zna nekdo nejaky rozumny servis v Brne? Jezdil jsem do ted do RF auto, ale jsou pekne drazi, nejen za praci, ale i za dily, pristup super i jednani, o tom zadne, ale hlavne ta cena za dily/naplne. (budu totiz asi resit i brzdy a rad bych vzal u CC-auto a pak to jen nekomu dal na vymenu), jakekoliv doporuceni bude uvitano ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...