Guest dafak Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Zdravím, mám Octavii II r.v. 2005 TDI 4x4 combi Včera se mi po spuštění stěrače nevypnuly.Vyply se až po vypnutí motoru, pak už se nerozběhly. Kontroloval jsem pojistky i kabeláže, Vše je v pořádku. Demontoval jsem motorek a samostatně odzkoušel. Vypadá to , že řídící elektronika odešla do věčných lovišť. Nevím , co bych mohl ještě zkontrolovat než koupím celý motorek s elektronikou nový. Jestliže máte někdo s tímto problémem zkušenosti, přivítám jakoukoliv radu. Díky všem za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Co to takhle prvně napíchnout na EKG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Nemáš na autě náhodou hid sadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dafak Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Nemáš na autě náhodou hid sadu? Zdravím, mám tam namontovanou HID sadu. Začím tušit , že se budu muset vrátit zpět ke klasice. zítra překopu světlomety zpět, ale asi mne nemine nákup nového motorku s elektronikou. Uvidím , určitě pak napíšu jak to dopadlo. zatím hojky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 a neumřela ti jenom páčka na stěrače? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 pokud tam jsou HID, umřel motorek stěrače :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dafak Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Zdravím, vyměnil jsem motorek, odstranil HID sadu a vše opět funguje jak má. Díky všem za radu. Netušil jsem , že HID může ovlivnit elektroniku stěračů. Bude to alespoň ponaučení jak pro mne tak i pro ostatní. Jen doufám , že jsem si neodpálil nějakou další elektroniku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 To se stalo už i jiným....zkušenost, kterou sebou přinesla doba HID. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 a proc to odvari sterace ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 vysokofrekvenční rušení, ve stěračích je RJ a tu to zničí. U FL OII to spíš než stěrače zničí BCM jednotku - centrální elektrika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Trochu drahá sranda co? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 jj, ale svítí to prej hezky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Kdysi jsem o tom taky uvažoval. Ještě když jsem měl Felicii. Potom jsem narazil na Philips XtrmePower a Osram NightBreaker a HID sadu jsem zavrhl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 A to se potom vyplatí, dát si HID :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.