Přejít na obsah

rs nárazník z OII na OI

Doporučené příspěvky

Neblázni, to si oktule nezaslouží...

Jako co člověk, to názor. To máte pravdu, ale už od prvního pohledu je jasné, že tam nesedí... To tam radši narvi RS1 nárazník, pod to lízátko a bude to hezčí.

O2 nárazník bych do O1 nedával. Mám pocit, že ani origo nepůjde koupit, kvůli tomu, že by se musel zkracovat ne? O2 by měla být o nějaký centimetr širší...

Odkaz ke komentáři

Prepáč s montážou ti neporadím ale nedá mi nepridať jeden obrázok.

Tady by mě zajímalo, jak by to vypadalo bez těch fičurin okolo, jako maska, světla, pruhy a místo stříbrnýho tahokovu třeba černý plástve....

Technikus: mě se osobně líbí pouze zadek, dle mého moc pěkný, ale bok a přední část, to tomu autu nesluší :huh:

Odkaz ke komentáři

Tu modrou octávku sem viděl na živo v Rosicích když sem pil na benzině kávu a říkám spolujezdcovi "ty vole mrkej OI a má tam narvaný díly z OII to je hnus co?" :D kor sem anti na ty světla jak blázen bych nejraději chodil s nožíkem a strhával znaky Škoda pač si nezaslouží :D

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Tu modrou octávku sem viděl na živo v Rosicích když sem pil na benzině kávu a říkám spolujezdcovi "ty vole mrkej OI a má tam narvaný díly z OII to je hnus co?" :D kor sem anti na ty světla jak blázen bych nejraději chodil s nožíkem a strhával znaky Škoda pač si nezaslouží :D

Cože? :D To jezdí přes Rosice?

A ty taky?:o Já tam bydlím :D Ale ještě jsem neměl tu "čest" tu oktávku vidět na vlastní oči.

Odkaz ke komentáři

Cože? :D To jezdí přes Rosice?

A ty taky?:o Já tam bydlím :D Ale ještě jsem neměl tu "čest" tu oktávku vidět na vlastní oči.

Nechápu že mě nevidíš v Rosicích jezdí tam blázen (tudiž já) s cigárem a otevřeným okýnkem s rapem naplno co to jen jde.... A muj nejoblibenější poznávací znak "mám vepředu černej nárazník a jinak auto je červené :D ) zrovna dneska tam musím do KB a vybrat....

Jinak ano auto sem tam viděl ale jen jednou takže nevím či tama jezdí často :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...