Hydraulik Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 na nárazníku bývá naznačeno, kde má být výřez... ráno vyfotím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 ahoj, nezabudol si na mna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 tak nahodou niekto iny? potrebujem to cim skor vyriesit... inak ked som tam do toho pozeral zo spodnej strany, tak tam bola aj nejaka vystuha, to sa reze iba po nu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 jej, jsem zapomněl, skočím to hned vyfotit vyrez je pro ten kousek vyztuhy kdo které se nasazuje koule a pro zasuvku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 dakujem pekne, akurat ze tento vyrez tam mam, len furt mi to tazne ohyna naraznik, a pritom uz sa to podla man viac vyzerat neda, na fotke vidno, ze hned za tou hranou zacina vystuha naraznika, plastova... takze neviem kde je chyba... mam tam nebodaj nespravne tazne zariadenie?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 feki: Výrez na nárazníku je pre originál ťažné. Keď sa tam dáva niečo iné, je treba výrez upraviť, aby nekolidoval s ťažným. Toto sa v tvojom prípade nestalo a preto ti ten nárazník zohýňa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 a myslis ze sa moze tam az tolko zarezat? aj cez tu original vystuhu narazniku? neprehne sa mi nejak narazik alebo take nieco?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Nemal by sa, neoriginálne ťažné sa montujú bežne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 aha, takze mi teda asi nikto neporadi ako presne to treba vyrezat ... a mam pocit ze sa to takto na aute asi ani nebude dat spravit kedze rezat tu vyztuhu nozom urcite nepojde... dakujem pekne za odpoved asi budem musiet zbehnut tam kde mi to montovali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 to teda pěkně odflákli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 tak nie je to ich chyba, bol tam s tym otec, a pytali sa ho na to, ci to maju vyrezat, alebo len ohnut... otec to nechal len ohnut, aby tam nebola pripadne diera... netusil ze to moze spravit taku paseku, ze sa nam teraz zrazaju 5te dvere s naraznikom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Tak to je ten nárazník celkom slušne ohnutý, keď koliduje s dverami! Naspäť a reklamovať, aj keď na druhej strane, keď sa montážnik zákazníka pýta, ako to chce a spraví to zle, to asi nesvedčí o tom, že je odborník v tom, čo robí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 neviem ci sa to dialo od zaciatku, ale myslim ze nie, teoreticky mohli aj spadnut dvere nizsie... alebo sa mohol naraznik posunut casom... neviem ako maju vyzerat spravdne linie medzi naraznikom a karoseriou alebo 5tymi dverami a karoseriou aby som porovnal co sa pohlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Hlavne jak tak koukam, orig tazne kdyz je koule v kufru nikde zezadu nic netrci je to tak? Muzete nekdo postnout foto zespodu s a bez orig koule? To se pak zajistuje zevnitr nebo odaretovava? Chtel bych na RS kouli, ale nechci aby cokoli trcelo, treba Tiguan to ma luxusne vyresene: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=248&t=231565&sid=2e638ed82747c663286798f560ea2ffe&start=15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Ladinek: to co jsem nafotil výše, je fotka na Octavii II s RS zadním nárazníkem. Jestli chceš, nahodím kouli a cvaknu ti to i s tím :P Jinak to je přesně jak říkáš: po sundání koule nikde nic netrčí a koule pasuje do polystyrenu co je v rezervě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tinno Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Zravim pani. Tiez sa pridam do tohto vlakna s taznym. Namontoval som si tazne na moju OII ale akosi neviem nakodovat Gateway. Gateway mam tuto: Address 19: CAN Gateway Protocol: CAN Part No: 7N0 907 530 H Component: J533 Gateway H42 1620 Coding: 351302 Shop #: WSC 73430 pritom sa s jednotkou tazneho viem spojit, akurat ked som pripojil vozik svetla, smerovky, brzdy svietili ale zadne parkovacie senzory sa neodpojili. Poradi mi niekto ako to nakodovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 v gateway zaškrtnout tažné, a potom nakodovat i jednotku parkovacích čidel, popř. jednotku ESP pokud auto ESP má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tinno Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 no prave ze gateway ma kodovanie 351302 a nikde tam nie je trailer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 gateway snad má long coding calculator ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luboschek HK Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 for feki: z tvých fotek je patrné, že je použito TZ pro O II předface, proto ten ohnutý plast. Na O II face nebo modely RS je z důvodu tvarově jiného nárazníku nutnost použít TZ pro modely face a RS, kdy uzávěr na bajonet je konstruován o kousek níže, proto to nejde napasovat bez toho aniž by se muselo "brutálně" řezat do nárazníku. Jediná možnost je vyměnit železo za cokoliv pro RS nebo face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 dakujem velmi pekne za perfektnu informaciu aspon mam cim argumentovat, uvidim co mi na to povedia... montovali to chalani v mitsibishi, tak dufam ze sa zachovaju nejak korektne, najlepsie by bolo ak by ho vymenili... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tinno Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 gateway snad má long coding calculator ne? hej to ma ale ja v popiskach to tazne nikde nemam. to kodovanie ma len 3byte, co sa mi zda kratke. vcds mam 10.6.0 a niekde som cital ze tato verzia moze mat nejaky bug, zato to zobrazuje len 3 byty,ale neviem co je na tom pravdy, zato sa pytam tu odbornikov. nemate niekto s tym skusenost? dokonca ani v gateway v installation liste nevidim ostatne jednotky ktore by sa mali dat zapnut, je tam len jedna 01-Engine. este dodam ze gateway je 7N0 907 530 H, v aute mam ABS ESP dazdovy-svetelny senzor Swing 4 el. okna sklapacie voknajsie zrkadla ... toto je od vyroby a domontovane mam originalne predne a zadne parkovacie senzory, tie funguje dobre aj zobrazuju na radiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 tak ja som nakoniec pisal priamo vyrobcovi tazneho. vraj sa to vyrezava nejak takto ... na navode vraj vidno nakresleny vyrez, ajked sa neviem vysomarit z toho ktory rozmer je co a odkial je vlastne ten pohlad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luboschek HK Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 a nebo tak: tzv. viditelný řez do lakované části nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 feki: ten nákres není tak složitý, co nechápeš? :P ... nebo aspon myslím že ho chápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 pan mi odpisal toto : ,, ... nakres je z horneho pohladu na naraznik. Ked si teraz naznacite okraje stredovych drziakov na naraznik, budete mat polohu vyrezu. Smerom dohora 20mm od spodneho okraja, kde vam to tlaci.Rezte radsej menej a postupne." z horneho ma na mysli akoby od5tych dveri? len neviem preco je to nesymetricke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 jj, od pátých dveří jakoby ses díval na zem... nesymetrické je to proto, že koule je uprostřed a nalevo od ní je sklopná zásuvka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 aha, takze to je uz brane aj s originalnym vyrezom, tym obdlznickom... len ten vyrezdo viditelnej casti na fotke mi nepride ako 2jcentimetrovy mno. vdaka za rozuzlenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 to vyřizni tak aby to sedělo a kašli na rozměry ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Jj asi tak, ale neviem ci sa mi to podari vyrezat na mieste, tie kolme rezy hore by sa dali, mozno rucne aj listom z pilky, len potom neviem co ten vohorovny rez, jak by som ohol ten list :D ... Aky velky problem je odmontovat a namontovat naraznik z5? Pripadne jak na to...ajtak ho zrejme budem musiet posunut nizsie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.