Guest pavelpavlousek Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Ahoj prosím vás nemáte někdo na prodání tažný na Octavii II sedan?? a pak nějakej návod jak tažný přidělat. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 vapol.cz, tam toho mají dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
simirek Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 nebo tady http://www.tazne-zarizeni-vamot.cz/tazna-zarizeni/skoda/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 není nad origoš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 přesně tak, origo ej origo, odnímatelná část zapadne do polyše v rezervě, nikde se neplácá. Elektrika komunikuje 100% se zbytkem auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Přesně tak, mám ted nachystanej originál, není nad něj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Taky uvažuju o tažném a taky jen o orig. Vevco, kde jsi sehnal a cenovka cca? Jestli to není tajne? Nové n. použité? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Mám použité, zánovní, origo, 2x klíč, a použitou jednotku, jinak novou kabeláž + nový šrouby všechno vyšlo asi na 3800,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 já jsem sehnal na bazoši komplet s elektrikou za 3500 + doprava. Akorát konzoly na zásuvky jsem trošku obrousil a natřel barvou, chytala malinko rez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 A jak budete řešit legalizaci? Dá na to škodovka typový list? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 třeba má odhlášku z toho auta, kde to bylo, jinak to moc legálně přihlásit nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 No právě, když jsem kupoval OII bejvalce, dovoz Belgie, co měla z fabriky tažné, ale při přepisu papírů na CZ ho zapomněli dopsat, tak s tím byl taky celkem opruz, zachránilo nás jenom to, že opravdu tam bylo už z fabriky a škodovka podle VINka nato dala dobrozdání. Jinak nevím nevím, jak by to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 no železo klidně neorigo,ale elektriku bych dal zase pouze origo já kouli nesundávám, takže my je sundávaci k prdu, mám asi za dvojku nový pozinkovaný + elektrika orio, dal jsem za to asi 4 pruty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Oboje origo, a máš bezproblémů, jednak všechno sedí, když kouli sundáš, nejde vidět že ji máš a šalina komplet komunikuje, nechtěl jsem dodělávat piny, prodlužovat kabeláž atd. proto novou. Jinak legalizace je brnkačka bez typáku, jen v případě origa, nasadíš na auto (všechno jen orig škoda) namontuješ a rozchodíš, zajedeš na technickou a on se zeptá, kde máte typovej list. Řekneš, že nemáš, ale že je to originál, co je schválený škodovkou, on si pod to vleze a opíše si všechny ty kody a čísla, pak následně zajde do komplu podívá se, že je to přesně to tažné co se tam dává z fabriky, dojde otestuje zásuvku, chvili tě tam nechá postávat a donese pak papír, že to všechno sedí a můžeš to tam mít. Tahle akce stojí tuším 50-200,- už si nepamatuji. S tím dojdeš na magoš a oni ti to za 50,- dopíšou do TP. Tot vše. Legální cesta. Ted jsem to přesně takto dělal na naši fábii, někdy na podzim. Žádný problém, jen je důležité, mít správně zapojeno a mít tam čitelný štítek. P.S: dávat pozoru u OII na tažné používané jen pro předokolky a 4kolky, je tam rozdíl v čísle štítku, pohledově mě přijou stejný, tak bacha. Jinak pro sedan a kombi je to stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 já jsem to měl také origo škoda, dělá to firma prof-svar... pokud je na tažném štítek, stačí do společnosti zavolat, po domluvě poslat fotku štítku a oni za nějaký peníz vystaví TL a pošlou poštou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 (upraveno) ano, důležitý je čitelný štítek. TZ pro 4x4 má lehce zesílenou trubku na 1600kg a pozor, nejde přihlásit na předokolku. Jednou jsem to zkoušel a neprošlo to, na DI to odmítli zapsat s tím, že k danému vozu je dle tabulek TZ max 1500kg :) v prosvaru jsou celkem příjemní, ale co jsem tam minule hodil řeč s jedním z obchodního, tak se podobné případy množí a lehce je to nebaví každému dávat. Upraveno Únor 12, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Neviete niekto kde sa da objednat TZ+elektrika od firmy profsvar? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Si tam zavolej...Třeba každý škodovácký obchodník...škodovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Neviete niekto kde sa da objednat TZ+elektrika od firmy profsvar? www.profsvar.cz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 elektrika od Fy profsvar není originální, nabízejí nějaký canbus modul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 JJ tak tak, holt jedno číselko jiné a už to nejde. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=184 tu je odkaz na elektriku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 jj, taky jsem na skoda-parts kupoval origo elektriku, zelezo pak primo z profsvaru a montaz u Rolbare. Bylo to nejlepsi a zaroven nejlevnejsi reseni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 taky mám elektriku ze skoda-parts, železosi jsem měl na vyšší zatížení než má O2 schválené a zapsali mi ji dle auta, takže žádný problém, asi záleží na úředníkoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 nechal som si namontovat odnimatelne tazne na bajonet, stalo ma to 240eur, samozrjeme aj s kupou TZ a urcite aj elektriky, je to normalna cena alebo som to preplatil? V kosiciach. Len informacne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 TAk záleží jaká značka, co je tam za kabeláž atd. To je jak kdyby ses ptal, že sis koupil auto červené a dal jsi za něj 350tis i s pojištěním, jestli je to dobrá cena. Když nevíme značku, co je tam za elektriku, jak je to zapojené atd. tak těžko říct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 jak není vidět závěs a elektrika spolupracuje s CAN-BUS, tak to není špatná cenovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 tak zaves je znacky galia s vyklopnou zasuvkou a jak vravim s bajonetovym systemom... to ci komunikuje sa da overit ako? dieru v narazniku nemam vyrezanu, otca sa pytali ci to maju vyrezat alebo len ohnut, tak povedal ze nech to ohnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 ten ohnutý nárazník by se mi osobně nelíbil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.