pospaa Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Zdravim Vas, chtel bych se zeptat zda ma cenu porizovat nejake radio z ciny? Planuji si koupit misto streamu DVD radio s LCD 7 displayem. Rad bych sel treba do Colombuse, ale cena je velka :-( Koukal jsem ze do 3tis kc se daji sehnat ruzne neoriginaly, jsou i docela pekne , treba zde http://elektro.aukro.cz/2din-dvd-navigace-s-dvd-nove-zaruka-i3010796205.html nebo http://elektro.bazos.cz/inzerat/21424884/2-DIN-GPSDVD-Bluetooth-USB-SKODA-Octavia-II.php ktere se mi docela i libi. Zajimalo by me zda to ma cenu kupovat a zda s tim ma nekdo zkusenosti ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Ahoj..resim ten samej problem.zatim se mi podarilo vypatrat par informaci. K tomu prvnimu odkazu. Toto radio je mozno do octavky namontovat ale je treba dokoupit instalacni ramecek v cenne cca 1300Kc. K sehnani vetsinou ve velkoobchodech. Jestli mas parkovaci senzory tak ty bohuzel toto radio nepodporuje.je ale mozno k nemu dokoupit couvaci kameru s kterou uz spolupracuje.co se ti MF volantu tak nevim ale na 99% ho podporovat nebude. Co se tyce druhe odkazu tak o tom nevim vubec nic ale koukam,ze tvarem by mohlo sedet jak prdel na hrnec.mam ale obavu ze se senzorama to bude to same..vic informaci se mi zjistit nepodarilo.kdyby ses dozvedel neco noveho tak se semnou podel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Radio v druhom odkaze je do OTII.Mam podobne ma to snad vsetko co som tam zatial dal vsetko mi prehralo.MF volant nemam a ci sa ho podari rozchodit zatial neviem :-) kupoval som ho cez ebay. Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem Huba73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak jsem volal na ten druhy odkaz, pan mi vysvetlil ze couvaci senzory nepujdou :-( ale da se dokoupit k tomu radiu nejake zarizeni kenwood a pak to pujde , vyjde to pry na cca 1300kc. Koukam, ze to neni zas tak jednoduche jak jsem myslel. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Ja msm cuvaciu kamrru :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Jo ta tam jde bez problemu, tu ja nemam, jsem si zvyk na pipani :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Senzori ti budu pipat akurat ti to nebude zobrazovat radio. Kamera je za par korun a montuje sa do osvetlania evc. Niekde tu bol odkaz na columbusa za 13500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Jo na ebay se daji kamery sehnat i za 200kc Colombuse bych chtel, ale ta cena :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Ja mam tusim za 13 €. Ja ked som to radio kupoval tak colombo cca 1000 € tak som skusil chinu a spokojnost akurat manzelka bola autom a nedohodla sa z navigaciou a teraz sa mi nechce spustit.uvidim co mi odpise predajca.:-) Ja ho mam skor pre deti na rozpravky.s tym som velmi spokojny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Jaky mas radio? mas nekde foto? CZ v radiu je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Cz nemam ale navy bola aj v cz nemam foto skusim urobit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Chtel bych nejaky v cz, je tam dost nastavovani tak abych nezabloudil Kdyby se mi podarilo sehnat colombuse do 5tis kc, tak bych sel hned do nej :lool: to jen kdyby nekdo o nejakym vedel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 A nakolik te tam vysel?ja abych vedel jeho orientacni cenu.jinde nez tady jsem ho nenasel a zitra bych si pro nej chtel doject.diky Taky jsem volal na ten druhy odkaz:) uz jsem byl rozhodlej ze bych ho koupil ale kdz ted ctu ze ti nejde navigace... To by se mi nelibylo :( A jak se sni nedohodla :-) to jako ze mu jednu prijebala?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 A co treba tohle?? http://audiosources.net/products.asp?bid=28&tid=62 Je v CZ ma led HD display,maji az 8palc monitor!Ma can bus takze komunikuje s park senzory,ukazuje klimu,MF volant Ma to Digi TV cena za 8palc monitor s park kamerou,sd karta s mapama za 9tis+posta! Ja do toho jdu!Columbuse nechci z duvodu kradeze a dalsich veci co nema! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 A co treba tohle?? http://audiosources.net/products.asp?bid=28&tid=62 Je v CZ ma led HD display,maji az 8palc monitor!Ma can bus takze komunikuje s park senzory,ukazuje klimu,MF volant Ma to Digi TV cena za 8palc monitor s park kamerou,sd karta s mapama za 9tis+posta! Ja do toho jdu!Columbuse nechci z duvodu kradeze a dalsich veci co nema! a kde jsi prisel na tu cenu? asi k tomu budes potrebovat ramecek jestli ho nemas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Ten druhej odkaz mam ted to radio ale chci ho vymenit zato s te chiny audiosources.net Jinak je radio ok ale nepodporuje MF volant a park senzory ale mam tam aj kameru!Sere me ze nejde MF volant!!!! ramecek pasuje podle toho jake si vyberes! Psal jsem si s pani jmenem Kara do 3dnu je u tebe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 myslis tohle co ted mas? http://elektro.bazos...-Octavia-II.php nebo tomu nerozumim :-D ... ja mf volant nemam a kameru bych bral. musi to byt lespi nez se senzory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Ted mam to z toho bazose!!Tam pasuje ramecek ze stremu nebo swinga a z toho audiosources.net tak to na navigaci ten ramecek!Ja mam to radio z bazose a kameru a pecka!!!Koukni do sekce zpetna kamera nebo jak to je!Ta kamera je pecka vychytavka! ;-) Ja chci ale to 8palc led radio! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 tak to jsi me ted docela potesil :) ja prave volal na ten inzerat a zitra se na to jedu podivat :) a senzory aspon pipaj? a kamera se spousti zarazenim zpatecky nebo musis prepnout? je trojka za to advekvatni? neukazuje to jen kosticky jak tetris :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Senzory budou pipat,kameru ukaze automaticky pri zarazeni zpatecky!Obraz je dobry a filmy taky pecka grafika ok!Koukni ke me do vlakna mam tam fotky flesku to bere az 128gb ja mam 32gb flesku a plnou filmu a nesaka se!Navigace je pecka! ;-) Za ty prachy dobry!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 jedu pro ni jeste dnes asi :-D udu muset neco upravovat v kabelch krome te kamery ? nebo jen prohodim radio? mam stream ...uplne si me navnadil :-D nemohu najit to tve vlakno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 moje vlakno je hned na zacatku FLAMENCO-limited edition! Akorad tu kabelez co k tomu mas tak neni zapojeny cerveny a oranzovy drat na privod elektriny musis je tam napinovat jinak ti tam nepujde proud a nezapnes ho! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 A jak se sni nedohodla :-) to jako ze mu jednu prijebala?:) To keby som vedel.pravdepodobne zblbla softver nedockavostou. Princes prosim ta nevedel by si mi skopirovat sd kartu s mapamy a poslat mailom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 To muzu ale mailem to nepujde ma to pres 1gb! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tiez mas igo mapy a windous8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 windows tam je 5tka a mapy IGO8 ;-) Zkusim je dat na nejaky server a poslat odkaz na ty mapy ju?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Budem rad ak by sa ti to podarilo.zatim dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Zeptam se manzelky jak to dat na net treba na rajce.cz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak jsem to nakonec koupil.ukazoval mi to u sebe v aute v jednickobe octave.taky mi rikal o tech kabelech co se maj spojit kvuli proudu.ale ty daslsi kabely to uz asi nedam. Kudy jsi tahnulpijmac gps? Poradte,kdo mi to zapoji? Nevite o nekom komu bych mohl zavolat?nejlepe uz zitra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Daj si to zapojit priamo jemu.primac gps mam na pristrojovke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.