princes Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Zabival neboj ale zrovna do tohodle to nejde!Nema android a je to starej typ!O tech radiich vim pomerne dost!Nejde tam prehrat ani software za novejsi,takze se musime spokojit s tim co mame nez si koupim jine,myslim ja ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Princes a do ktorych ide nahrat novy soft? Nevedel by si mi pomoct rozbehnut navigaciu? Diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Abych to uvedl, mám přesnou kopii columbuse ne streama a tam jsem použil kabelovou redukci, co je k radiu aby se dalo vůbec napojit a přidal nebo zapojil jsem tam 2 piny CAN+ a CAN- a napojit ho do radia, a pak valí MF a Maxik, ale ten vubec nepoužívám, mám tam furt spotřebu dojetd a tyhle věci, radio a případná navi, mě na maxiku nezajímá. říkám, je to můj případ. Ale když jsem to koupil(starší) tak tam byla jen smět drátů, nefungovalo, to na zapnutí světel atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Prosim ta kam si napojil tie 2 piny?+/- Aka je to presna kopia columbusa?iba obal alebo aj menu je podobne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13203 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Vevca ma radio ktere umi can!To co mam ja ne!Jake mas ty radio?Dej fotku a uvidíme popr od jakeho vyrobce ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 To princes: uz sedim nazhaven s prazdnou kartou:) nechci te nejak popichovat ale tesim se jak malej na to hezoucke logo :-)) A kdyby si mel k nemu jeste nejake vychytavky nebo odkaz na nejake foro de bych po nich mohl zapatrat tak by to bylo fajn.vim ze uz chci asi moc ale ja jsem z toho radia nadsenej. A chci z nej vytahnout maximum co umi kdyz bylo tak levny :-) ..ja bych v tom aute ted nejradsi i spal :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Ja mam take iste ako vevca.S vindovs 6.Takze tvoje mapy mi nepomozu.dik za ochotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Tak to nevim ty mapy by meli jit vsude ty IGO8 Zkus si stahnout nejake z ulozto a vyzkousej to je jich tam dost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Neviem ci mi to pomoze.Ked zapnem navi pusti ma do menu.no ked dam navigovat tak bud nejde alebo mi to try krat vypise vitajte v navi a prepne to zas do menu.tak neviem co s tym. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 zkus tu jinou mapu,jinej soubor ale obavam se ze to neni navigaci!!! Je to tim radiem!Tenhle model co mas ty bud nejde nekdy zapnout to radio,nebo se sekne,nebo prestane fungovat dotyk ze mackas a nic nebo se samo vypina!Nejcasteji co pomuze musis vytahnout radio a odpojit konektor a pak znova ho pripojit! Ted uz je upgrade systemu ale nevim jestli pujde nahrat!Jaky to je model??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Nejak mi nejde do hlavy napojeni kamery k radiu. Vim kam ji zapojit do radia ale jak radio pozna,ze jsem zaradil zpatecky.kdyz zatrhnu volbu na radiu zpetna kamera a pak zaradim zpatecku tak s obrazem se nic nedej(jeste ji nemam zapojenou). Budu muset jeste neco napojovat na fofrklacek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 To si nemyslím, pokud máš zapojenej can, mělo by to přeskakovat ten obraz, mě to dělá tak že když zařadíma couvám a pak vyřadím tak to jakoby na chvilku zhasne a pak se znova rozsvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Ja si myslim ze jak to napojis na zpetna svetla mam to tak a cinch v video in tak po zarazeni se mi zapne automaticky!To jak zatrhnes na radiu zpetna kamera se ti jen pretoci obraz zleva do prava tak na tom radiu tu polozku nezatrhuj zpetna kamera! ;-) facha mi to normalne mam stejne radio co ty! musis tam vest proud!!Ze pripojis kameru pres cinch tak to to samozdrejme nepojede!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 princes prosim ta ako zistim typ raadia bez toho aby som ho musel vybrat? na fakture mam toto autoradio GPS 6,5"schermo HD skoda octavia usb divx S ltm # 1806785224411 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Dej fotku radia a vyfot aj menu radia!Reknu ti vyrobce a tip ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 nedari sa mi tu dat foto ale malo by to byt SKD 804GD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 jestli mas tohle tak podle parametru ma stejne funkce jako to moje!Tez tam je win5 to prodej a kup lepsi,spolehlivejsi! ;-) bud od audiosources nebo sundream ale audiosources je ted jednicka na trhu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 to princes: ahoj.. zkousel jsem nahrat logo a nic. strcim sd kartu zapnu radio a nic se nestane.normalne se zapne. bylo by mozne,ze se nic nedeje z nasledujicich duvodu? 1) prazdna sd karte nemala 2Gb ale 4Gb. 2) kdyz vytahnu sd kartu s radia s navigaci nemusim odstranit a cestu v nastaveni pro spusteni mapy? neni mozne ze to hleda cestu jinde a nemuzese to na bootovat? 3) nemusim pred tim vyresetovat radio tlacitkem ? Na brazku jsem vyfotil svoje menu ktere mi naskoci po zapnuti. mam jeste dotaz.ve spodni liste je ikona music player z win. kdyz ji spustim napise to chybu a nespusti se. a pak jsou vedle jeste dve ikony SAFARI a STOCKS ktere pri zmacknuti take nic nedelaj. Da se to nejak opravit ? dik;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 jestli mas tohle tak podle parametru ma stejne funkce jako to moje!Tez tam je win5 to prodej a kup lepsi,spolehlivejsi! ;-) bud od audiosources nebo sundream ale audiosources je ted jednicka na trhu ;-) pozeral som to a ma to win 6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Já měl činu taky a musím uznat že dobré rozlišení obrazovky na dost lepší než originál Colombus jen problém se ss ten kluci v cine jeste neumeji udelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 pravda!Nehraje to tak jak origo ale ty novejsi uz jsou natom lepe se zvukem,letos se uz ale testuje ze to pujde nakodovat jak origo columbus,cili se vsim,doted to neni jen zapojis a nic nekodujes ale od roku 2014uz to tak bude!Takze i ti co by si chteli uzit paradni zvuk pres SS pristi rok budou moct a bude to hrat lepe jak columbus!Ted je zhruba vykon 4x60w a pristi rok by mela byt verze pro SS az 4x65 nebo 4x70w max ale to az ke konci roku 2014 bavim se o jednom z nej vyrobci v chine audiosources.net ;-) topolik-nefunguje,ty veci ti nepojedou co pises!Sd kartu to bere az 8gb ale jen sd takze pokud mas 4gb sdhc nepujde ti to!Musis mit max 2gb sd!!!! kartu nejlepe 1gb na to logo!Musis tam nahrat mini logo s koncovkou bmp na tu max 2gb sd kartu!Prazdnou!Strcis ji misto map na gps a zapnes radio automaticky se nabootuje do radia! ;-) huba73-podle toho co pises za model tak je tam win5 ale mozna mas upgrade,najdes to v radiu v menu je verze pokud ti to tam pise win6 tak to mas dobre ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 VER:F332-F332-6025-100628(Windows@ CE 6.0) nevies ci by tam islo prehrat na soft?pozeral som tie nove.tie uz maju menu ako colombo.Ja mam to radio aj s rds 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 pokud mas win6 tak by to melo jit u win5 to nejde!Na strancich vyrobe by mela byt aktualizace softwaru ;-) me se to taky libi s tim menu jako columbus nez takhle ale prave ty nove to maj zas tak ze ty ikony maji v 3D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Skusal som to pozriet ale akosi sa mi to nedari najst ten soft. 3Dby sa aj mne pacilo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 pokud to na jejich strankach neni tak bud je kontaktuj a nebo to nepujde!Nekte lepsi firmy to zpristupni na svojich strankach a nebo pri pripojeni 3G site k radiu to aktualizujes takto,myslim ale ze to tve radio nema pristup k netu nebo ano? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 samo o sebe internet nema jedine usb ale to mi asi nepomoze.stve ma ze nemozem rozbehat tu navigaciu. pozeral som tie radia na audiosources.net no nenasiel som tam ceny.Nevies ake maju ceny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 cena je dle typu a co vse tam chces na dotaz,treba to nej radio co tam maj z 8palc led HD display+karta s mapama igo8+DVB-T do 250km/h+couvaci kameru+to ma vse co potrebujes!Cena se vsim 9tis kc+doprava!Ja ho beru bud letos nebo po zime pristi rok,jeste uvidim jak to vyjde ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 no ja som daval za toto moje 9-tku.ale kym sa vysplham na cenu origo colomba este mozem dva krat vymenit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Podle toho jestli mluvis o novem nebo starsim columbu,na netu se da columbus poridt kolem 7tis ale porad nema to co radio z chiny za 9tis! Ja bych columba bral kdyby se tak nekrad a mel vetsi display a prehraval avi z flesky nebo cd aniz bych to musel nejak konvertovat!Kdyz si vemu ze ma 8palc led display,ukazuje parkovaky a kameru ma BT hensfree,TV,funguje volant,navi,atd ma sd a usb karty,iphone tak si radeji koupim tu chinu!! ;-) ja se na ni uplne tesim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.