Huba73 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 to s tebou suhlasim mam rozpravky na usb a ziaden problem s prehravanim aku podvolantovku pre MF volant pred face?chcem dorobit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 ja mam facelift volant a podvolantovku potrebujes s CH na konci ;-) cislo uz nevim ale je jich dost na netu nebo tady co ji prodavaji ;-) ja mam 32gb usb a plne filmu a jede OK ;-) aj fotky aj pisnicky tam mam!Ale chci vetsi display a at mi funguje MF volant!Kdybys pak mel zajem o nejake to radio muzu tu udelat hromadnej nakup cim vic jich vemu tim mensi cenu za kus dostanem! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Z CH na konci som tu vela nenasiel.ja budem davat pred face.momentalne bude musiet radio pockat cakaju ma rozvoby a rj bagu a zadny naraznik a listy do laku(je lepsie kupit nove listy bocne alebo staci stare nalakovat?) Ak by si to radio riesil po lete mohli by sme sa dohodnut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Tobě zobrazuje parkováky??? jako něco jako klasickej optickej parkovák na j na Streamu a na Boleru, třebas?? Mě ne, ale budu měnit gateway a jednotku Fl parkováků, tak uvidm co potom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 jo bud po letu nebo pristi rok po zime! ;-) dam vedet! Vevca nevim jak tve radio ale melo by to ukazovat parkovaky graficky tak jak na columbu! ;-) zkus vymenit RJ parkovaku to same aby ti ukazovala klima musis dat fl panel! Huba73-jak se dostanu na pc poslu ti tu podvolantovku na predface volant co jsem mel ;-) snad ji najdu ale myslim ze jo ale uz jsem ji prodal jak MF volant tak podvolantovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 no tak to uvidíme v létě svšechno pujde Fl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 aj volant??Si rikal ze nechces! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 No nakonec jo :lool: kua jsem ho se strátou prodal a ted budu kupovat další ale to až na léto. Je toho moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 dobre si udelal je perfektni!Kup si rovnou s perforaci! ;-) nebudes litovat! ;-) Snad se nekdy potkame! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Ted řeším haldu jiných věcí, jak na autě tak samozřejěm osobně, takže až všechno budu mít, tak to na týden rozdělám, a všechno dodělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Pecka!Pak dej vedet az to bude hotove!Bude to pecka! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 :lool: Hochu takovou náladu bych chtěl mít taky, ty jseš nadšenej ze všeho co kdo tu udělá :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 jo mám radost proč ne!Když je to pěkné nebo zajímavé ;-) proč ne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Georgesoft Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 A co rikate na tohle? http://www.timelesslong.cn/Simplified/ProductView.asp?ID=583&SortID=91 Vice info o S100 platform http://www.timelesslong.cn/Simplified/NewsView.asp?ID=120&SortID=29 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 hodně dobré!Na dual core 8 to je úplně novinka všechny máj 6tku ;-) fakt dobré!Víš cenu? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Georgesoft Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 hodně dobré!Na dual core 8 to je úplně novinka všechny máj 6tku ;-) fakt dobré!Víš cenu? ;-) Ja jsem od nich nejaka radia bral (drivejsi modely), tento model pri velkoobchodni cene vychazi na 320$ za radio + 55$ za DVB-T2 tuner a 25$ za TMC modul. Doprava DHL 68$. Dalsi slevy az pri odberu 10ti a více kusů... Vice info: https://www.google.cz/#hl=cs&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=tid-c004&oq=TID-C004&gs_l=hp.1.0.0.3659.3659.1.24833.1.1.0.0.0.0.97.97.1.1.0...0.0...1c.1.3.hp.-quteIFMSOs&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.42553238,d.Yms&fp=1be2511efb901a98&biw=1600&bih=785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 jo tak to je pecka!Uvidíme ;-) mužem se pak hromadně domluvit ale já bych bral 8palcova obrazovku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest loupaceka Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 to princes: akorát bych se bál, že budu tou velkou obrazovkou provokovat nenechavce, zvlášt pokud parkuješ ve větších městech je ukradení rádia velice pravděpodobné:/ uvažoval jsem, že bych začlenil do auta nějaký menší tablet, který bych vždy schovával... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 nevim jak je to u neorigo radii ale myslim ze ty moc neberou kdyz to nevypada jak columbus,parkuji vmeste ale sehnal jsem si ted garaz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 to princes : ahoj, malej dotazek :) stavá se mi ,ze kdyz pripojim usb nebo vlozim dvd tak mi hraje jen leva strana repraku a prava potichu tak ,ze nejsou ani slyset. jen pri uplnem ztlumeni leve strany. do toho mi mluvi navigace krasne vsechny repraky,radio vsechny ,telefon vsechny. jen pri usb a nebo disku. vetsinou to po nejake chvilce zase jde.spozoroval jsem to dvakrat.myslis,ze to muze byt spatnym zapojenim nebo to je dan za to jak bylo levne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 me zvuk jede dobre aj z usb aj z disku?Koukal jses jak mas nastavene umisteni te stredove cary na usb a disk?Da se to nastavit pro kazde zvlast jak jo tak jestli nemas treba uvolneny ten konektor pro tu levou stranu koukni na vsechno,me to fakt hraje dobre ;-) A neni to aj kvalitou zvuku toho filmu?Me u nekterych filmu ze kdyz nekdo ve filmu mluvi nebo se strili z prava tak mi to jde jen z prave strany a naopak!Ja myslim ze to bude podle druhu filmu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 To spíš vypadá na nějakej studenák, to se stává při té rychlosti skládání :lool:, staší rozdělat prohlédnout sběrnice, případně přepájet. Já třeba přepajoval origo mikrofon na BT, z toho origo jsem byl slyšet, jak kdybych byl v tunelu a ještě pod vodou , no china no :) tak jsem tam dal Bosch a od té doby skoro dobré, nikdy to nebude jak kvalita Parrotu atd., ale už je poznat co říkám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 to mas pravdu!Co cekat za ty prachy ale radost ti to udela :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 tak vyvazeni zvuku je v poradku :-) ..a mate pravdu, ze to bude asi studenej spoj. dneska to udelalo zase ale po nejakych 10-15 minut to skoci do normalu a hraje jak vino. takze az po zahrati :-D :-D o vikendu to vymontuju a kouknu na ty kabely. bezny autoelektrikar mi tu sbernici bude schopen zkontrolovat? nebo musim vyhledat nejakeho kutila ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 urcite jakykoliv autoelekrikar to musi zvladnout ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Chci se zeptat,mate nekdo chinu radio s canem ve faceliftove octavii nebo aspon multi volant z facu?Jde mi o ten roller jestli pujde ovladat hlasitost s rollerem u vw maji tlacitka tak samo jako predfl octavia2 tam to jde bez problemu,moje otazka je zda li to bude fungouvat pres roller,nenasel jsem nikoho kdo to ma ve facu nebo kdo by mi rekl ze jo opravdu funguje,vyrobce tvrdi ze ano ale nemaji to vyzkousene,diky za veskere info ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak to funguje,funguje i prava strana na MF volantu face,takze pokud vymenis mf volant vevco za face tak bude fungovat i prava strana! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 jj to by mělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest soucis Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Zdravim, kdyby jste někdo objednával autoradio od Audiosources tak bych se přidal a zajímalo by mě ANS-810B . Chci ho do Octavie II před FL rv.2008 http://audiosources.net/productshow.asp?bid=28&tid=62&sid=62&id=65 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 taky bych do toho možná šel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.