Přejít na obsah

Radio DVD z číny

Doporučené příspěvky

ja mam facelift volant a podvolantovku potrebujes s CH na konci ;-) cislo uz nevim ale je jich dost na netu nebo tady co ji prodavaji ;-) ja mam 32gb usb a plne filmu a jede OK ;-) aj fotky aj pisnicky tam mam!Ale chci vetsi display a at mi funguje MF volant!Kdybys pak mel zajem o nejake to radio muzu tu udelat hromadnej nakup cim vic jich vemu tim mensi cenu za kus dostanem! ;-)

Odkaz ke komentáři

jo bud po letu nebo pristi rok po zime! ;-) dam vedet! Vevca nevim jak tve radio ale melo by to ukazovat parkovaky graficky tak jak na columbu! ;-) zkus vymenit RJ parkovaku to same aby ti ukazovala klima musis dat fl panel!

Huba73-jak se dostanu na pc poslu ti tu podvolantovku na predface volant co jsem mel ;-) snad ji najdu ale myslim ze jo ale uz jsem ji prodal jak MF volant tak podvolantovku

Odkaz ke komentáři
Guest Georgesoft

hodně dobré!Na dual core 8 to je úplně novinka všechny máj 6tku ;-) fakt dobré!Víš cenu? ;-)

Ja jsem od nich nejaka radia bral (drivejsi modely), tento model pri velkoobchodni cene vychazi na 320$ za radio + 55$ za DVB-T2 tuner a 25$ za TMC modul.

Doprava DHL 68$.

Dalsi slevy az pri odberu 10ti a více kusů...

Vice info:

https://www.google.cz/#hl=cs&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=tid-c004&oq=TID-C004&gs_l=hp.1.0.0.3659.3659.1.24833.1.1.0.0.0.0.97.97.1.1.0...0.0...1c.1.3.hp.-quteIFMSOs&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.42553238,d.Yms&fp=1be2511efb901a98&biw=1600&bih=785

Odkaz ke komentáři
Guest loupaceka

to princes: akorát bych se bál, že budu tou velkou obrazovkou provokovat nenechavce, zvlášt pokud parkuješ ve větších městech je ukradení rádia velice pravděpodobné:/ uvažoval jsem, že bych začlenil do auta nějaký menší tablet, který bych vždy schovával...

Odkaz ke komentáři

to princes : ahoj, malej dotazek :) stavá se mi ,ze kdyz pripojim usb nebo vlozim dvd tak mi hraje jen leva strana repraku a prava potichu tak ,ze nejsou ani slyset. jen pri uplnem ztlumeni leve strany. do toho mi mluvi navigace krasne vsechny repraky,radio vsechny ,telefon vsechny. jen pri usb a nebo disku. vetsinou to po nejake chvilce zase jde.spozoroval jsem to dvakrat.myslis,ze to muze byt spatnym zapojenim nebo to je dan za to jak bylo levne :-)

Odkaz ke komentáři

me zvuk jede dobre aj z usb aj z disku?Koukal jses jak mas nastavene umisteni te stredove cary na usb a disk?Da se to nastavit pro kazde zvlast jak jo tak jestli nemas treba uvolneny ten konektor pro tu levou stranu koukni na vsechno,me to fakt hraje dobre ;-)

A neni to aj kvalitou zvuku toho filmu?Me u nekterych filmu ze kdyz nekdo ve filmu mluvi nebo se strili z prava tak mi to jde jen z prave strany a naopak!Ja myslim ze to bude podle druhu filmu ;-)

Odkaz ke komentáři

To spíš vypadá na nějakej studenák, to se stává při té rychlosti skládání :lool:, staší rozdělat prohlédnout sběrnice, případně přepájet. Já třeba přepajoval origo mikrofon na BT, z toho origo jsem byl slyšet, jak kdybych byl v tunelu a ještě pod vodou :lol:, no china no :) tak jsem tam dal Bosch a od té doby skoro dobré, nikdy to nebude jak kvalita Parrotu atd., ale už je poznat co říkám. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

tak vyvazeni zvuku je v poradku :-) ..a mate pravdu, ze to bude asi studenej spoj. dneska to udelalo zase ale po nejakych 10-15 minut to skoci do normalu a hraje jak vino. takze az po zahrati :-D :-D :lol: o vikendu to vymontuju a kouknu na ty kabely. bezny autoelektrikar mi tu sbernici bude schopen zkontrolovat? nebo musim vyhledat nejakeho kutila ? ;)

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat,mate nekdo chinu radio s canem ve faceliftove octavii nebo aspon multi volant z facu?Jde mi o ten roller jestli pujde ovladat hlasitost s rollerem u vw maji tlacitka tak samo jako predfl octavia2 tam to jde bez problemu,moje otazka je zda li to bude fungouvat pres roller,nenasel jsem nikoho kdo to ma ve facu nebo kdo by mi rekl ze jo opravdu funguje,vyrobce tvrdi ze ano ale nemaji to vyzkousene,diky za veskere info ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...