princes Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Jo dekuji moc za info ;-) Jsem rad zes mi to rek ;-) a jake mas to radio prosim te? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jatra16 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Zdravim, ja som predal radio nexus a rozmyslam aj ja nad nejakou cinou, paci sa mi tiez to 8 palcove Erisin, ale maju tam viac typov, viete sa v tom niekto vyznat? http://www.erisin.com/Supply-for-volkswagen_c38 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 cobych ti doporucil tak 1268V ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jatra16 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 a v com je rozdiel v tych radiach vlastne? taky zasadny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 nektere nemaji can bus,nebo maji TMC nebo maj tv analog,mpeg2 nebo mpeg4,internet wifi nebo 3g treba,takze musis vedet co tam chces a podle toho vyberes ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jatra16 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Dakujem, zdali sa mi byt vsetky skoro rovnake :D , inak uvital by som radio vyzorom erisin ale so systemom android, mozno by to bolo take rychlejsie...nie je nieco take? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 ano jsou ale android 2,1 nejde fleshnout a cena jednou tolik kolem 20tis 1ghz procesor,tenhle s win 6 ma 560ghz procesor a 128mb ramky takze je natobe co zvolis ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jatra16 Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Nemas nahodou cennik na tie skodovacke radia audiosources? Inak zatial asi zoberiem to co si mi doporucil, 1268V, len mi porad co si mam k tomu este objednat? Asi nejaku antenu na tu digi telku ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 antena k tomu je ale magneticka na strechu,ak chces vnitrni tak nejakou nalepovaci na sklo ale signal bude horsi, Cenik audiosources ma na dotaz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jatra16 Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 a s antenu na radio nebude problem? netreba nato nejaku prechodku? napr? http://www.erisin.com/erisin-es068-vw-dual-port-radio-antenna-adapter-amplifier_p300.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 je soucasti radia vse potrebne ale neni naskodu ji vzit budes mit 2 anteny a lepsi signal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Majak Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 zdravím, mám ve scoutíku columbuse, ale chtěl bych se dívat i na tv. Můžete mi někdo poradit co vše budu potřebovat. díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Mas tu o Columbuse samostatnu sekciu... pohladaj tam. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showforum=70 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Majak Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 díky mrknu tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cievka Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak dneska jsem ho zkousel na delsi cestu.dvd,navigace s liskou,radio, bt na ptehravani muziky a volani..vsechno ok.ja jsem za ty prachy maximalne spokojenej. Zkousel jsem to u kamose v aute a ten mel ten can bus a normalne mu mf volant fungoval.ja to mam bez a slape super!!za ty prachy ikdyby hralo jen rok. Prehozeni za stere mi ted uz zabera max 20min.spokojenost,radost! Dobry den , potreboval bych poradit so zapojenim radia, mam stejne jako vy, potreboval bych ho zapojit s MF volantem u skody octavie 2 ,2007, dekuji za odpovet Honza praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomin1 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Čaute, poprosil by som radu. Mám O II MR 2005, radio Stream, bez ovládania na volante a bez parkovacích senzorov, chcel by som kúpiť toto čínske rádio - http://dx.com/p/joyous-j-8613mx-8-8-screen-car-gps-dvd-player-for-vw-passat-jetta-polo-skoda-amark-seat-leon-234939#.UwZPic69hko. Máte nejaké skúsenosti?, poprípade bude tam pasovať? kde naňho zohnať rámček?, Ďakujem moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 radio pasova. bude a ramecek potrebujes stejny co na nexus ci columbus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomin1 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Ty si už riešil objednávku rádia?, čo si nakoniec kúpil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 columbuse :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonko Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Caute, precital som si cele vlakno, a co pozeram tak po vacsine radia maju operacny system windows ce6 a dost slaby hardver, neseka vam to? zvlada to plynule prechody medzi navy, pozeranim filmov, prehravanim hudby a tak, a dalsia vec, aka je kvalita prehravania? ja napriklad mam taku skusenost s cinskymi radiami ze je mizerna, je sice pravda ze to boli radia o niekolko generacii starsie s windows ce5 ale hralo to priserne.... ja som rozmyslal nad niecim co disponuje dvojjadrom a androidom, nemate skusenosti niekto s takymi radiami? vacsinov pri nich pisu 4x60w ale to je nerealne, chcel by som aby to hralo aspon tak ako origo radia diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Tak si kup origo columba a mas to!China se bude vzdy sekat i s androidem je tam nejaky android 2 a rozhodne to neni dvojjadro :-( sekat se bude tak ci tak ale mene,k ruznym vecem potrebujes net,neni problem kdyz mas v mobilu a udelas hotspot ale kdyz nemas??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonko Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Neviem ci mozem ale pridam odkaz http://www.alibaba.com/product-detail/Green-light-Car-DVD-for-Skoda_1580051863.html , pozorne precitat parametre a nepresviedcat.... Je vela roznych stranok odkial sa da nakupit cinska elektronika a tato sa mi zda celkom vyhodna, radio som dlho nehladal je ich tam velmi vela a lisia sa len v detailoch, toto som tu dal len tak na rychlo aby sme vedeli o com sa bavime, internet v mobile dnes nie je problem, to riesit nebudem, tak sa spytam este raz mate niekto skusenosti s touto radou radii? seka to ci nie? trochu pomalsia odozva by mi nevadila, podstatny je pre mna zvuk, lebo ako som spominal tie starsie ciny mali otrasny zvuk aa cena nech neodradza, clovek ked tam trosku pohlada tak najde radiko s rovnakymi parametrami do 200eur aj s postovnym co je si myslim uz celkom solidna suma, len este treba nejak domysliet zdanenie a popripade clo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Jestli ti jde o zvuk , kup bolero nebo columbusa... zadna cina se jim nevyrovna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Tak tak,zvuk lepsi nebude a nez budes neco davat a psat tady tak je fajn si nejakou cinu vyzkouset nez tady psat o necem co uplne sam nevis!Sekat se to bude proste vzdy!Ma nato taky vliv pocasi,delka provozu,format filmu treba,pak cim to prehravas jestli pres cd nebo fleshku atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sverakr Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Zdravím, přemýšlím o koupi tohoto střepu, nemáte někdo osobní zkušenost s nějakým podobným? jaká je zvuková kvalita a celková plynulost systému? http://www.ebay.com/itm/Pure-Android-4-2-Car-DVD-Player-Volkswagen-VW-In-Dash-Car-GPS-Radio-Stereo-Navi-/131260389097?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item1e8fba96e9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bety Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Lidičky nemáte Prosím Vas někdo český manuál k auorádiu Erisin 7698v díky za tim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
callimero Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 ludia prosim o malu pomoc, chcem kupit toto radio http://www.ebay.co.uk/itm/New-Android-8-034-LCD-Head-Unit-Car-DVD-Player-GPS-Navigation-BT-Touch-L2-CD-for-VW-/331376139305?_trksid=p2054897.l4275 ale moc sa v tych CAMBUSoch nevyznam... vedel by mi niekto povedat ci tento bude pasovat ako nahrada za bolero??? chcem si len byt isty pred tym ako to kupil kedze je to z chiny.. dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viammtech Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Senzory budou pipat,kameru ukaze automaticky pri zarazeni zpatecky!Obraz je dobry a filmy taky pecka grafika ok!Koukni ke me do vlakna mam tam fotky flesku to bere az 128gb ja mam 32gb flesku a plnou filmu a nesaka se!Navigace je pecka! ;-) Za ty prachy dobry!!! Hod prosim ta link pls 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 Rád bych trochu oživil toto téma. Uvažuji čím dál více o pořízení 2DIN radia (navigace) s displejem do své OII 2006 před FL místo aktuálního radia Stream. Proštudoval jsem x for, ebay, DX apod... a nejsem z toho absolutne moudry. Nez koupit zajíce v pytli, raději bych si popovídal s někým, kdo podobnou situaci řešil a má osobní zkušenost s rádiem, které pořídil. Originál navigaci opravdu kupovat nechci vzhledem k ceně. Docela se mi zamlouvají tyto navigačky, pokud by to mělo být z Česka: 1. http://2din.cz/2din-autoradia/2din-autoradio-univerzalni-skoda-seat-vw-ford-12 - zde mě láká cena, ale odrazuje malý displej a bojím se že by to v autě nevypadalo nic moc 2. http://2din.cz/specialni-autoradia/autoradio-2din-specialni-vw-skoda-seat-10 - toto se mi osobně líbí hodně, červené podsvícení bych asi oželel, nemá RDS, stále si ale říkám, jestli není jiná možnost buď stejné výbavy za míň peněz, a nebo za stejné peníze lepší Budu rád za názory a vyjádření ostatních. Je mi jasné, že řeknete je to Čína apod... ale co se dnes v Číně nevyrábí. Hlavně jsem měl možnost si už pár Čínských radií prohlédnou, osahat a docela mě překvapily. Bohužel jsou už nesehnatelná. Případně budu rád za jiné doporučení, představuji si cenu +-6tis. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.