škodik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Znám člověka který timto způsobem zničil 3 turba u nového Fiata ;) měl stěsti měněny zdarma v záruce to jako nedochlazováním a nebo dlouhým chlazením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 FIAT - Fehler In Allen Teilen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 FIAT - Fehler In Allen Teilen třeba Stillo a nová 500 se mi líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 mne Panda Sporting 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 jezdí hodně po dálnici jenže před fiatem měl felicii a ta turbo nemá a nevěděl o tom ze ho ma nechat po dlouhe jizdě chvilku vychladit tak to chcipal jak feldu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 to je ono, no... nikdo ti nerekne, jak s tim mas jezdit, koupil sis auto, tak se starej, neco se ti rozbije, mel si to vedet ;) ja si myslim, ze plno lidi o tom nema ani paru, co se tam s tema turbama deje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Hyundai H100 2.5 td má na výplni dveří u řidiče štítek s nápisem !!!! Pozor turbodmychadlo nevypinat motor ihned hrozi poškození turbodmychadla!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 mysli na vsechno, ty ku*vy sikmooky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 jo jo šikmáči na to mysli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 tchán má H Trajet a taky mu to neřekli takže jezdí jak popisoval výše ,výsledek měnili mu hlavu turbo to zatím dává...a to občas tahá vozíky přes půl republiky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 jo jo šikmáči na to mysli jo jo dokonce i na zrcátkách mají napsáno, že obraz je obrácený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 a nebo jsem našel tohle udělátko kdyby někdo chtěl utratit nějaký smetany.... http://www.tuning-car.cz/plne-automaticky-...pexi-cerny.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 dochlazuji po mestskem provozu tak 20s a drsne jizde plyn brzda do 1 minuty max 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 nemám nic, normálka volnoběh a pak chcípám já :) Funguje to tak,že musíš vyřadit kvalt,zatáhnout ručku,vytáhneš klíček,vystoupíš,zavřeš,zamkneš a jdeš pryč. Motor běží přednastavenou dobu(já to mám na alarmu s dálkovým startem)nastavené na jednu minutu a motor chcípne. Když zavřu dveře,dálkačem aktivuju alarm a auto je připravené na dálkový start. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin4lyn Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Funguje to tak,že musíš vyřadit kvalt,zatáhnout ručku,vytáhneš klíček,vystoupíš,zavřeš,zamkneš a jdeš pryč. Motor běží přednastavenou dobu(já to mám na alarmu s dálkovým startem)nastavené na jednu minutu a motor chcípne. Když zavřu dveře,dálkačem aktivuju alarm a auto je připravené na dálkový start. no a co když něco zapomenéš v aute já se kolikrat i 5x musím pro něco vracet to si to pokažde nasartuješ? Funguje to tak,že musíš vyřadit kvalt,zatáhnout ručku,vytáhneš klíček,vystoupíš,zavřeš,zamkneš a jdeš pryč. Motor běží přednastavenou dobu(já to mám na alarmu s dálkovým startem)nastavené na jednu minutu a motor chcípne. Když zavřu dveře,dálkačem aktivuju alarm a auto je připravené na dálkový start. no a co když něco zapomenéš v aute já se kolikrat i 5x musím pro něco vracet to si to pokažde nasartuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.