Přejít na obsah

gps na vyhledani auta

312

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci prosim vas chtel jsem se vas zeptat jestli by jse mi doporucily udelat gps system na vyhledani auta kdyz by to ukradli.Jsem z Bíliny a je to 3dny co na proti me ukradli stejnou octavku combi 2001 co mam ja,ten kluk mel alarm + central zamklou spatecku a s autem stejne odjeli.A on mi to doporucil jsi to dodelat do auta.tak budu rad za vase nazory dekuji

Odkaz ke komentáři

Ono je to diskutabilní, protože pokud někdo dokáže odjet s autem, co má alarm + zamklou spátečku, tak takový týpci mají u sebe většinou i rušičku GPS a GSM signálu (dá se pořídit za pár stovek), takže bys auto stejně nedohledal. Nejlepší ochrana je mít uzavřené pojištění proti krádeži + třeba udělaný tajný vypínač (třeba na čerpadlo), to většinou zlodeje odradí, když nejde s autem odjet ;)

Odkaz ke komentáři

Nemáš zač, pokud máš pojistku a něco o čem nechceš mluvit ;) , tak je to asi nejlepší ochrana, samozřejmě si můžeš udělat hlídání např. od Sherloga (tam je i rádiové vysílání a to nejde jen tak rušit), jenže pořízení stojí asi 30 tis a roční poplatek je okolo asi 5 tis, což se nevyplatí :)

Odkaz ke komentáři

zase ta gps první verze je taky za pár korun, a pokud by to kradla nějaká fetka, posloužit může, sám nad tím uvažuju, na seat foru se pár aut poztrácelo :(

hned kluci vybuřovali jak je to s pojistkama(ten den jsem počítal jak mourovatej) a pak se shodli, že máš 2 typy zloděju:

1/profik-tomu se asi jen tak neubráníš, jen ho zpomalíš

2/debil-fetka-ten hledá co nejjednodušší kč, takže už blbá páka na volant z lidlu ho může odradit, aby šel o ulici dál, kde stojí auto bez toho

Odkaz ke komentáři

U staré Octávky asi nikdo nebude počítat s GPS. Teď se ty moduly prodávají ha pár korun dá se tam sim z mobilu. Kolikrát to dělají tak, že lohnou někde to zaparkují a čekají jestli to má GPS a majitel to najde pokud tam to auto po pár dnech furt je tak s ním odjedou. Takhle našel jeden člen svoje auto. Neměl GPS, ale auto bylo poznatelné a jeden člen jel kolem.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Naprostej souhlas s Konny, v problematice krádeží vozidel dělám a ze zkušeností bohužel i z vlastní mužu říct že nejučinější a asi zároveň i cenověnejlepší řešení je tajnej vypínač. Co se týká GPS jak tu padlo dost zlodějů používá GPS rušičky,ale jak píše zabiak auta se nechávaj taky odstavený na vhodnejch místech pro kontrolu jestli nejsou pod GPS a pak teprve mizej takže v těhle případech by ta gps bodla. Ale nejlepší je přeci jen tomu vůbec předejít já osobně mam na autě dva tajný vypínače, který sem dělal společně se známým takže výhodou je že si ho umístíš dle vlastní potřeby a to na místo kam se nedávaj běžně takže ho nikdo nenajde po pár pokusech. Cena vyšla na pár korun jen za vypínač a pár kabelů plus celkem dost času nad schematama a zamotáváním do svazků ale někdo schopnější v elektonice by to zmák za moment a zatim se mi tahle drobná investice vyplatila. Tady záleží jen a jen na tobě kolik do toho chceš investovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Nezkoušel jste někdo již nainstalovat do auta nějaký GPS? Vím, že zloději mají většinou rušičky a parkuji navíc doma v garáži, ale přece jenom občas člověk slyší o tom, že auto ukradnou a nechají ho někde zaparkovaný, zda právě GPS nemá. Já to mám vymyšlené, tak že bych nejraději použil starý mobil (Android). Nainstaloval bych do toho software, který by po přijmutí SMS, zapnutí GPS a po zaměření poslal zpět souřadnice. Potřeboval bych nějakou aplikaci doporučit, protože je jich docela hodně a většina neumí zapnout GPS.

SMSkami to chci řešit kvůli ceně - karta s tarifem na 0 Kč Vodafone je skvělá na to že má neomezenou platnost a žádné náklady.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...