Přejít na obsah

Martinhova Octávka

Doporučené příspěvky

Ahoj Všem :)

Rád bych vám tady představil svojí Octavii. Dostala se ke mě v roce 2010 s najetými 89 tisíci kilometry.

Je to verze Ambiente s motorem 1,9 TDI PD 77kW, nebyt male dovybavy, byly by vzadu jeste svihadla :D

Auto bylo v seriovem stavu, a dost podobne tak i zustane, mám v plánu jen pár stylingovejch uprav, s ohledem na to, že auto je každodenně v provozu.

Úpravy které na autě proběhly:

- 17" kola BBS, 225/45/17

- 18" kola ATS 215/40/18

- 18" kola Audi S4 Cabriolet 215/40/18

- Stavitelný podvozek JOM

- Lakované podnárazníky do barvy karoserie

- Zrcátka,maska,lišty v černém klavíru

- Zadní světla facelift

- V interéru je nové 2DIN autorádio Kenwood

Každého stejně nejvíc zajímaj fotky, takže tady jich pár je :)

29052011970.jpg

dsc07311p.jpg

dsc07307r.jpg

dsc07339a.jpgp1020717m.jpg

p1020722i.jpg

dsc08202q.jpgdsc08230p.jpgdsc08248r.jpg

Odkaz ke komentáři

ahoj Martine, je dost, že jsi se objevil i tady :palec: jak bude čas, můžem se někde spíchnout. A případně se pak ještě připomeň na to KWčko, kdyby se to mělo spáchat ;)

H.

Ahoj Honzo, byvas uz ted casteji v praze? Vim, ze jsi byl v tom Wolfsburgu. Kazdopadne by jsme se mohl videt a porovnat :)

Nad KWckem porad uvazuju,ale prece jenom je to dost penez, tak uvidime. Rad bych se ale na jare s tebou na nem svezl, pokud by to bylo mozne :)

pri 4. fotke som zistil,ktorá Octavia to je,videl som už pár fotiek na FB :pivo: keby som nevymenil zadný nárazník za FL,tak by som asi zostal tiež pri lištách v klavíri,vyzerá fakt dobre :palec:

Nad FL naraznikama jsem taky uvazoval,ale nakonec jsem zvolil tuhle variantu, kterou jsem na zadne jine zatim nevidel, takze je to neokoukane :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Honzo, byvas uz ted casteji v praze? Vim, ze jsi byl v tom Wolfsburgu. Kazdopadne by jsme se mohl videt a porovnat :)

Nad KWckem porad uvazuju,ale prece jenom je to dost penez, tak uvidime. Rad bych se ale na jare s tebou na nem svezl, pokud by to bylo mozne :)

Martine jsem nastřídačku tam i zde - podle toho, kde mám práci či studijní povinnosti. V březnu budu přehazovat podvozek (někdy po Ženevě), tak se pak domluvíme ;)

Odkaz ke komentáři

No třeba do nadzemních nebo podzemích garáží, přes retardery, atd. už v serii kdy mám ten sport paket + rs přední nár, je to tak akorát, jsem zvědavej, jak to bude se spojlerem, ale co se toho týče, holt prostě už je to tak tak, docela občas závidím tatovi výšku Scouta. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...