Martinho22 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Ahoj Všem :) Rád bych vám tady představil svojí Octavii. Dostala se ke mě v roce 2010 s najetými 89 tisíci kilometry. Je to verze Ambiente s motorem 1,9 TDI PD 77kW, nebyt male dovybavy, byly by vzadu jeste svihadla :D Auto bylo v seriovem stavu, a dost podobne tak i zustane, mám v plánu jen pár stylingovejch uprav, s ohledem na to, že auto je každodenně v provozu. Úpravy které na autě proběhly: - 17" kola BBS, 225/45/17 - 18" kola ATS 215/40/18 - 18" kola Audi S4 Cabriolet 215/40/18 - Stavitelný podvozek JOM - Lakované podnárazníky do barvy karoserie - Zrcátka,maska,lišty v černém klavíru - Zadní světla facelift - V interéru je nové 2DIN autorádio Kenwood Každého stejně nejvíc zajímaj fotky, takže tady jich pár je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Moc hezka,jak jsi spokojeny s tim jomem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 krasa ake upravy este planujes??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Díky :) Tak od Jomu nikdo zadnej zazrak neceka za ty prachy. Mam ho uz skoro rok a pul a zatim nevytek. Pokazdy kdyz nasadim zimaky 15" tak se pri propruzení ozve divnej zvuk od prednich tlumicu a nevim co to je. Je celkove docela uskakanej,ale da se to, i po Praze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 ahoj Martine, je dost, že jsi se objevil i tady jak bude čas, můžem se někde spíchnout. A případně se pak ještě připomeň na to KWčko, kdyby se to mělo spáchat ;) H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Dalsi upravy? No premyslim nad novym podvozkem,ale zatim rozmyslim jaky. Dal se bude predelavat interier do cerne, potahovat strop a sloupky a asi i calounit sedacky. A mam koupeny cockovy svetla, takze ty jeste nasadit. Nic dalsiho jsem zatim nevymyslel,ale urcite jeste neco bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 pri 4. fotke som zistil,ktorá Octavia to je,videl som už pár fotiek na FB keby som nevymenil zadný nárazník za FL,tak by som asi zostal tiež pri lištách v klavíri,vyzerá fakt dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 ahoj Martine, je dost, že jsi se objevil i tady jak bude čas, můžem se někde spíchnout. A případně se pak ještě připomeň na to KWčko, kdyby se to mělo spáchat ;) H. Ahoj Honzo, byvas uz ted casteji v praze? Vim, ze jsi byl v tom Wolfsburgu. Kazdopadne by jsme se mohl videt a porovnat :) Nad KWckem porad uvazuju,ale prece jenom je to dost penez, tak uvidime. Rad bych se ale na jare s tebou na nem svezl, pokud by to bylo mozne :) pri 4. fotke som zistil,ktorá Octavia to je,videl som už pár fotiek na FB keby som nevymenil zadný nárazník za FL,tak by som asi zostal tiež pri lištách v klavíri,vyzerá fakt dobre Nad FL naraznikama jsem taky uvazoval,ale nakonec jsem zvolil tuhle variantu, kterou jsem na zadne jine zatim nevidel, takze je to neokoukane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Super,ten podvozek budu cvicne zkouset,tak doufam ze ten rok vydrzi,jake mas et na tech kolech,priblizne jako to mas ty to asi pustim taky,nedres po Praze nikde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Ahoj Honzo, byvas uz ted casteji v praze? Vim, ze jsi byl v tom Wolfsburgu. Kazdopadne by jsme se mohl videt a porovnat :) Nad KWckem porad uvazuju,ale prece jenom je to dost penez, tak uvidime. Rad bych se ale na jare s tebou na nem svezl, pokud by to bylo mozne :) Martine jsem nastřídačku tam i zde - podle toho, kde mám práci či studijní povinnosti. V březnu budu přehazovat podvozek (někdy po Ženevě), tak se pak domluvíme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Predek mam 45 a vzadu 10mm podlozky, takze ET 35. Dost dlouho jsem mel vzadu nesrovnany odklony, takze to byla uplna pohoda a zatim od leta co se pred dovolenou odklony srovnaly, tak taky nic. Vleze se to v pohode ;) Jen dekl pod motorem 4 cm nad silnici neni po praze to pravy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Aha,musime dat nekdy scuka,jestli budes mit cas,rad na to tvoje auto mrknu,nejlepsi je asi vikend,tak pokud budes mit chut... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Příští víkend bych měl být taky v ČR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Honza...tak pokud budes v Praglu,muzeme se sejit vsichni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Sejít se klidne muzem,ale nevim jak to bude ten pristi vikend. Me by zase vic vyhovoval vsedni den a nebo teda nedele pozdni odpoledne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 tak jsem to taky myslel ;) nebudu sice přímo v Práglu, ale u MB, ale i tak to je jedno a Praha je téměř za humny od Boule. Upřesním to ve středu, zdali mi to opravdu tak vyjde, jak si teďka plánuju. Občas totiž nevládnu svým časem a musím krapet koukat podle práce, která příjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jasny,chapu,tak chlapi uvidime,vsak se tu muzeme domluvit Honzo a ty delas ve skodovce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Taky te vitam!!Perfektni prace a musim pochvalit design!Takhle jsem chtel at to nekdo udela a da ty listy do cerne no a nakonec jsem se dockal!Celkove to vypada peckove!!! ;-) tesim se na ten interier! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Hele Princi,ty delas folie?(krome siti) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jasny,chapu,tak chlapi uvidime,vsak se tu muzeme domluvit Honzo a ty delas ve skodovce? povím případně osobně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 jj ja je zprostredkovavam!Primo je dela kamos ;-) potrebujes neco? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Honza:Jasne Princess:Aha,ja myslel ze to delas ty,v pohode,nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Ne ja je jen dohazuji a na svem aute je mam zdarma :-D jak na oknech tak na exterieru :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jasne, zatim to nechame a domluvime se koncem tydne ;) Princes: diky za uvitani. Taky jsem hledal u nekoho jak to vypada, nez do toho pujdu ja,ale nakonec jsem nikoho nenasel, tak jsem to zkusil a jsem moc spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 dobre si udelal!Vypada to dobre!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 JJ vypadá supr, pár detailů a co to udělá, ale holt, sice to vypadá pěkně, ale podvozek ee. To nikdy, bohužel jak jsi napsal v 1. příspěvku auto používám denně, nemůžu si to dovolit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Taky auto pouzivam temer denne. Clovek musi prizpusobit styl jizdy a pak se s tim da jezdit v podstate bez omezeni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 No třeba do nadzemních nebo podzemích garáží, přes retardery, atd. už v serii kdy mám ten sport paket + rs přední nár, je to tak akorát, jsem zvědavej, jak to bude se spojlerem, ale co se toho týče, holt prostě už je to tak tak, docela občas závidím tatovi výšku Scouta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 moc hezká je vidět že kola dělají auto ,super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) moc pekna octavka vyzera super a k tym listam ciernej lesklej mal si kuknut na moje a videl by si :D uz aj pred. foto september :) inac ale ako si pisal je to take neokukane vyzera to dobre Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.