Přejít na obsah

Martinhova Octávka

Doporučené příspěvky

vevca: kdyz vidim kolik z vas to ted bude mit cerny leskly, tak to ani nechci, i kdyz to bude vypadat dobre :) Ale hlavne bych musel predelavat zbyly stribrny listy do cerny a to se mi nechce. Hlavne mi to ladi ke stribrnymu autu.

Magnum: nene, neni to ono, ja mam manualni klimu...

post-26874-0-57255700-1363966807_thumb.jpg

Premyslim, jestli bych jen nenalakoval ten redukcni ramecek okolo radia...

Odkaz ke komentáři

Funkce to ma urcite dobre, ale uprimne, vzhledove to oktavku uplne degraduje, vypada to osklive, jak je tam jeste ten ramecek na zastavbu neOEM radia :( .

Chapu, ze je to asi o penezich, ale to bych radeji setril delsi dobu na Bolero ci Columba. Ikdyz za tyhle penize Columbus asi sezenes, jen puvod bude pofiderni asi :huh: Jinak Columbus umi taky prehravat video za jizdy, staci SW odblok, ktery je jednoduchy.

Odkaz ke komentáři

Jo to ma bejt asi narazka na me, jak jsem psal o tom cernym ramecku :D

Kazdopadne nechapu co to ma spolecnyho se zavisti?? Nikomu nic nezavidim :D A navic to bylo psano ve srande :) Cernou bych si tam stejne nedal, kdyz mam stribrny auto, tak se k tomu ty stribrny listy hodej...

A k radiu, me se to tam libi, o jeden ramecek min by tam byt mohlo,ale nevadi mi to. Bolero ani columba jsem nechtel a jelikoz mam do budoucna v planu trochu muziku celkove vylepsit,tak mi vyhovuje, jak krasne se daji na tomhle radiu nastavovat jednotlive frekvence atd... (A nevim jestli to columbus taky umi) ?

Odkaz ke komentáři

No hej, to radio nevyzera moc dobre. Ja som si zaobstaral nieco podobne, ako mas ty :)

post-19535-0-06845700-1364084760_thumb.jpg

Je jasne, ze original, je original, ale osobne by som columbusa teda nechcel, aj ked som povodne nad nim rozmyslal. Jednak je to pomale (oproti 5210BT), teda aspon co som mal tu cest sa s nim na chvilu pohrat a za dalsie, ten display je ako past na oko, pre okoloiducich smradov s lepkavymi prstami :angry:

Hlavne preto som volil nieco s plne odnimatelnym panelom ;)

Odkaz ke komentáři

Chlapi Kenwoody jsou super masiny,kdybych auto nekoupil i s Columbem,urcite bych si tam dal opet Kenwooda nebo Alpine,to se neda s Columbem vubec srovnat(rychlost,moznost prehrat jine soubory nez dvd a primo z karty ci usb,navigace-igo primo je co se tyka grafiky a podrobnosti mapy uplne na jine urovni nez ty mapy v columbu,jednoduche pripojeni telefonu, kamery,tv tuneru, a jinych komponent bez nutnosti nakupu dalsich drahych krabicek)a urcite nejdulezitejsi je moznost odnimatelneho panelu,v cemz je skodovka uplne mimo,columb je opravdu designove super sladen s autem ale nahrava zlodejum a predpokladam ze se uz proberou a tuhle zalezitost konecne vyresi.Pokud o nej nekdy prijdu,urcite ho znova kupovat nebudu a pujdu opet do Kenwooda. :palec:

Odkaz ke komentáři

Kdybych věděl, že přes den kdy auto stojí na celkem velkém parkovišti, tak si tam nějakého alpina taky koupím popřípadě columba, ale fakt nehci přijít k autu a řešit rozbité sklo, poníčený sedačky a bejt nasranej. Takže swing + MDI na usb flashku a asi tak :)

Jinak souhlas, umí to telefonování přes bluetooth, když si to chceš dodělat origoš tak tě to stojí další prachy navíc, takhle to máš přímo v rádiu...

Odkaz ke komentáři

Taky jsem premyslel, nad radiem s vyndavacim panelem,ale zase takovej vyber jich neni. A jelikoz parkuju z 95% v garazi, tak jsem vyndavaci panel tolik neresil.

Od radia hlavne chci,aby dobre hralo, zadnou navigaci, couvaci kameru, telefonovani apodobne nepotrebuju :)

Chvilku jsem i premyslel nad kvalitnim 1DINovym radiem, ktery ma za polovinu ceny toho Kenwooda nesrovnatelny funkce pro naladeni dobryho zvuku. Nakonec ale zvitezil 2DIN :)

Odkaz ke komentáři

to nevim Miso ale ta china splnuje vse co chci!Ovladani na volantu,ukazovani klimatronicu,park kamera,hf,bt sada!Pip obraz v obraze,navi jakou chci!Vetsi display led hd!! v cestine ;-) propojeni s maxidotem a prehrava temer vse jo i pres sd a usb ;-) takze pro me to je jasna volba!Hlavne to nelaka tolik zlodeje co origo columbus ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Vytvořit...