Přejít na obsah

Martinhova Octávka

Doporučené příspěvky

nevim jestli mel zrovna tuhle znacku bo je plno firem co delaji tyhle radia ktera vypadaji naprosto stejne!Ale je to na kazdem znas!At si kazdy koupi co chce! ;-) Tahle firma je jedna z nej znacek v chine co delaji nejkvalitnejsi radia v chine,takze ja se toho nebojim! :-D

jinak nektere ty radia maji zelene nekte ne to podsviceni!Zalezi na vyrobci!! Tahle znacka se snazi nejvic priblizit originalu tudiz uvodni logo skoda je stejne tak jako kdyz das radio tak je to stejne i ikony a to se mi libi! ;-)

Odkaz ke komentáři

Vie to presne to, co moje 5210BT, kedze je to len v podstate jeho facelift :)

No 520VBT je tvarovo prisposobene na octavky (VW). Tiez som po nom poskuloval, skoda, ze nebol na trhu ked som bral to moje DNX, inak by som radsej zobal to.

No trosku ma na nom stve, ze nema plne odnimatelny cely panel :rolleyes:

BTW, kenwood nie je najlacnejsi, by ste sa cudovali na akej marzi sa to predava :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Panove muzete mi poradit a popripade mi to potvrdit?

Vcera jsem nazul letnaky a zaclo mi pravdepodobne hrozne hucet levy predni lozisko. Ozyva se to nejvic pri brzdeni v nizkych rychlostech,napr. z 40 na 20 km/h.A je to fakt tak nahlas, ze z toho az boli hlava. Pri zrychlovani a vysich rychlostech to tolik slyset neni...

Je mozny, ze se to pres zimu na zimakach nacalo a ted kdyz se tam daly letnaky,tak se neco stalo/hnulo a najednou to zaclo hucet??

Diky za kazdej nazor :)

Odkaz ke komentáři

Zatim foto nemam, jak bude nahodim ;) ale jelikoz me ceka STKcko, tak neni jeste nastavenej letni setup. A hlavne snad pristi mesic uz bude to APcko :)

Co se tyka mojeho problemu, tak jsem zkusil prehodit kola a huceni uplne prestalo! Kdyz auto zvednu na hever, tak se ta leva strana toci malinko hur a je i slyset dreni, takze snad podle vsech techto indiciji to bude to lozisko :)

Mam predpokladam koupit toto:

http://www.cc-autodily.cz/naboj-predniho-kola-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA

A jak je mozny, ze tady je to o tolik drazsi, i kdyz by to melo byt to same??

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8qMjTdQz5b5PiRx+odldKUXVyT9/8JqAQ6swe5iS6fZAn2CsAQ25rXSyEg76Gmhj9Zpuj9qsNTMVJFdlycmfpOA8r/sD9uEqIm9M45dPK5CDeiGi1JI/op8uzJTtmKpckVpQFlog38l1mQv8Hmq243QYKkJqqU2nw49rWXxEEN5

Upraveno uživatelem Martinho22
Odkaz ke komentáři

cc autodíly můžu jen a jen doporučit, pracuje tam místní člen jelda a jejich jednání i komunikace je na jedničku :palec: Autokelly využívá toho že má velký jméno a velkej sortiment a hloupých lidí co se toho chytí :lol: Sám znám ještě minimálně 2 shopy kde maji věci o třeba víc než půlku levnější než ostatní a přitom to jsou stejný věci ve stejný kvalitě :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...