Jendík Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Zdárek dobří lidé, poraďte i prosim. Před 4. dny jsem koupil od kamaráda Octávii. Všechno v poho jenom mi nedal ke klíčům tu vysačku se sériovim číslem pro případný přidělání při ztátě atd. (jak sem vyčet z manuálu). Řekl mi že první majitel (já sem třetí) ji prej někde pro..bal. Tak mě ale teď napadá, co kdyby kecal, nebo kdyby tu vysačku našel někdo jinej, nepřidělaj mu ty klíče jenom tak? Doufám že je potřeba k tomu přidělání ještě tachničák nebo nějakej jinej doklad že je stále majitel toho auta??? Nebo jak to funguje s tim přiděláváním klíčů? Dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 auto od někoho = nové zámky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 škodovka neumí udělat klíč kterej by fungoval bez přispůsobení diagnostikou to by bylo jednoduší kdyby si minulej majitel udělal klíč a pak si jen došel pro auto s tím štítkem by to bylo zbytečně složitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Jestli seš na pochybách o důvěryhodnosti minulého majitele, tak si vyměň zámky a zkontroluj si kolik klíčů je přizpůsobených k autu. Sada zámků není taková pálka aby se ti to pro tu jistotu nevyplatilo. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 k objednavke noveho kluca, pripadne zamky je potrebne technicky, obciansky a dany stitok, ked ho nemas daju sa objednat fabricke ale predajca ma povinnost archivovat objednavky inteligentnych dielov 5 rokov. Cize podla obcianskeho by si nasiel osobu, ale doporucujem sadu zamkov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jendík Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 A když zajedu do škodovky (jedno kde), řeknou mi podle vinka jestli byly k tomu autu někdy přidělávaný klíče? Jinak díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 jedině že by je tam někdo objednal a pak si je tam nechal naučit znám moc lidí kterým jsem dodělával klíč neznám nikoho kdo si ho nechal dodělat ve škodovku za jejích ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Přes VAG se přece dá zjistit počet přizpůsobených klíčů. A jestli má někdo někdo nepřizpůsobený klíč, tak by s autem neměl odjet. Jestli máš pochybnosti je výměna zámků je asi na místě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Zdárek dobří lidé, poraďte i prosim. Před 4. dny jsem koupil od kamaráda Octávii. Všechno v poho jenom mi nedal ke klíčům tu vysačku se sériovim číslem pro případný přidělání při ztátě atd. (jak sem vyčet z manuálu). Řekl mi že první majitel (já sem třetí) ji prej někde pro..bal. Tak mě ale teď napadá, co kdyby kecal, nebo kdyby tu vysačku našel někdo jinej, nepřidělaj mu ty klíče jenom tak? Doufám že je potřeba k tomu přidělání ještě tachničák nebo nějakej jinej doklad že je stále majitel toho auta??? Nebo jak to funguje s tim přiděláváním klíčů? Dík za info Pokud mas pouze jeden klic, tak bych nevahal s dnes dal novy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Je to jednoduché pokud si nejste jistý s původem auta i když jsou všechny klíče a štítky může mít někdo další klon klíče a ani v diagnostice nic nepoznáš a prostě auto umí X dalších klíčů IMMO.... dálky smažeš a naučíš znovu tam to jde ....ale potom stále má někdo klíč do spínačky!!!! pokud je to prostě nejasné a neni spoleh tak výměna sady zámkové je investice do bezpečnosti.....a cena vozu a zámkovky je nepoměr......:-))) vždy to doporučuji udělat a je klid.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Takže když přizpůsobím k autu nové klíče, tak se starými stejně půjde nastartovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 všechny klíče které nebudou při novém učení nebudou fungovat ALE jde udělat klon klíče že se chová jako jeden z puvodních tím pádem může být vidět ve VAGu jeden klíč ale ve skutečnosti fungují třeba 3 ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jendík Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 A kolik za tu sadu? Sem to koupil a teď sem suchej jak martini. I s klíčema to bude min. 5 klacků co? Já sem spíš uvažoval o tajnym spínači, přerušit zdroj od starteru, dokud by to nenašel tak by taky neodjel, ale nevim, má to někdo?. A nevíte jak je to s konstruktem? Dá se vyměnit jenom ta zámková vložka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Dá se koupit za cca 1800Kč. Třeba tady nebo možná i na fóru v bazaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jikjik Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 ja to vyřešil zatim alarmem spusti se hned po odemknuti kličem a přeruši napajeni čerpadla plus zaslepeni všech zamku montovan po domacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Mám jeden klíček zcela funkční a druhej kterým nastartuju a v pohodě jezdím. Bohužel s ním už neotevřu auto. Předchozí majitel vyndal všechny zámky krom spínačky, takže nastavení klíčku přez zámek není možné. Je možné klíček přizpůsobit přes spínačku, nebo přez VAG?+jak se to dělá? Svíček po zmáčknutí svítí, tak by neměl být rozbitý ne? Kdyby byl jak řešit bez zámku nový klíč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lu82 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 zdarec lidi je tady nekdo v okoli MB kdo prizpusobi nove klicky vcetne DO na oktavku ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.