tomasmrazek Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Zdravim Vas priznivci octavek,hodila by se mi vase rada.mam octu 1,9 81 kw z 98 roku,posledni dobou zacala nejak zlobyt,nema takovou silu,tubbo zabira kolem 2500 az 3000 od spo je to jako kdyby tam nebylo,je slyset ale bez efektu,cetl sem prispevky ale nazoru je strasne moc a strasne moc temat,podle vagu pise chybu vahy vzduchu ale jde smazat chyba a pak je to chvily dobry ale pak zase to same vahu sem menil ale nic porad dokola to same,nenapada nekoho co by to mohlo bejt???diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 je to treba prvni nalogovat.Nova vaha neznamena ze je dobra.Log by ti mel rict co a jak.Jestli se v nem nevyznas,tak jen naloguj a dej to tady na net a kluci ti reknou co stim.A kdyby jsi nevedel jak logovat tak je toho tady plne forum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 no to by mě zajímalo já nalogoval a kámoš mi řekl, že špatná váha, že mi dává 900 a měla by dávat 1200 sice jsem to moc nepochopil, ale když jsem se potom podíval na váhu a tam nálepka MADE IN CHINA bylo mi to jasné takže zatím na ní jezdím, ale jak to půjde vyměním ji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bembas Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Ne každá nová je dobrá,hlavně ta z Autokelly,tam se běžně vezme nová,vymění se,a stará se vrátí jako ta nová a nechají se vrátit peníze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.