Přejít na obsah

škubnutí v zátahu

Doporučené příspěvky

Nejsem si vubec jistej to radeji at poradi nekdo zkusenejsi muze to byt cokoliv ...klidne aji cidlo co je na pedalu plynu jelikoz je uz elektronickej ...ale ta regulace- v turbu jsou nataceci lopatky podtlakove a pokud se s autem jezdi na spotrebu tak se casem zanesou a nechodi jak by meli ...ale vtom pripade by auto padalo do nouzaku ale podle toho co si napsal po uvolneni plynu auto zase tahne tak netusim :) taky nejsem odbornik tak se omlouvam za neodborne vysvetleni :)

Odkaz ke komentáři

tak pokud radis do tech 2300ot. tak to bude asi urcite to turbo :)... takhle ja jezdim kdyz je motor studenej nesmis se bat to semtam trosku poskadlit treba 3500-4000ot 2.a3. kvalt ;)...samozdrejme az tehdy ma-li motor provozni teplotu ;)...vydelej turbo poradne vycisti a uvidis zeto uz bude dobry a auto pojede jak z praku ;)...

Odkaz ke komentáři

Taky se mi to stalo,když jsem jezdil jeden čas spíš cukačky, pak sem tomu dával chvíli čoudy na delších trasách, rozjezdy a předjíždění od 2500 do 4000 a bylo to potom ok. Klidně sem to potáhnul na 2ku na 4250, párkrát se začoudí a pak to přestane čoudit :) . Hlavně to po takovym kotli nechípej hned, nech to třeba minutku na volnoběh dochladit nebo jeď posledních 10 km volnější styl...takle to dělám jednou za tejden a už necukla...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...