dj_Paul Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Zdravím Nemáte někdo tip jakou oboustranou páskou přilepit fólie do dveří? Tak aby v létě lepodlo neodteklo a v zimě se lepidlo neodlomilo? Folii bych chtěl použít parozábranu. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest radpol Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ahoj,já jsem fólii lepil chemoprénem.Po asi třech letech zatím drží.Ale jestli ji máš potrhanou,tak by možná bylo lepší koupit novou.Ceny jsou kolem 150,-. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Image Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Ahoj,já jsem fólii lepil chemoprénem.Po asi třech letech zatím drží.Ale jestli ji máš potrhanou,tak by možná bylo lepší koupit novou.Ceny jsou kolem 150,-. A kde se dá koupit ta folie do těch dveří za 150? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Andyk Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Originál folie do zadních dveří jsem kupoval vloni v Autostylu za cca 100Kč/kus, do předních dveří se už prý nedělají, dávají tam něco jako miralon za cca 300Kč/kus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Stačí koupit silnější igelit a folii si vyrobit :) tak sem to řesil já .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Igelit a oboustraná lepenka (značka nějaká noname :lool: ) drží už rok zima i léto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.