Grunger Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Dobrý den, mám následující problémy: přední dveře blbnou, často se musí vzít za kliku zevnitř aby šly otevřít zvenku zadní levý dveře to samý a pravý zadní nejdou vůbec ani zvenku ani zevnitř ikdyž je ta "západka" (nebo jak se tomu říká) vytažená. Dá se to nějak jednoduše opravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Neměnil jsi náhodou venkovní kliky popř. nedělal jsi něco s těma dveřama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 rozebrat to stačí vyhodit tu fabku a vzadu tu krytku a doladit to otvírání na tom krátkým lanku který je nacvaklý do kliky obrázky sou v návodech jak sundat tapecírung a zamek ze dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grunger Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Nic jsem s tim zatim nedělal, už sem to tak koupil, tak bych to rád dal co nejdřív do kupy. Takže budu muset rozebírat celý dveře a znova lepit tu izolepu atd. jak je uvnitř? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 zdá se že nečteš stačí z boku dveří vytočit 2 torxi 20ky jeden de uplně druhej ne tak se sním neper potom vytáhneš kliku jako když otvíráš dveře a taháš ven fabku či tu záslepku pod ní je z boku kliky nacvaklý lanko v klice to vycvakneš a přesadíš dál směrem ven -natáhneš ho a skusíš otvírání http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14915 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Částečně převzato z konkurenčního fóra: Sundá se krytka pojišťovacího šroubu zámku. Vnější klika se zajistí v odtažené poloze např. kombinačkami a strčí se klíč do zámku. Nasadí se šroubovák T20 (dlouhý úzký), začne se povolovat a za současného tahání pootočeným klíčem směrem ven se zámek vytáhne. První vytažení jde dost ztuha a při povolování T20 je cítit odpor zajišťovacího kroužku. Lanko, které je v klice se potáhne směrem jak ukazuje šipka (povolí se) a následně se provede zpětná montáž vložky zámku Správnou funkci zámku je lepší vyzkoušet nanečisto pomocí šroubováku, kterým se zacvakne západka zámku na dveřích (simulace zavření dveří) a když půjde z obou stran zámek bezproblémů otevřít, tak je možné bez obav dveře zavírat. Tímto postupem se předejde případným problémům, kdyby dveře nešly otevírat... :) pavel71: jen upřesním, že předface octy mají u vložky zámku jen jednu díru s tím šroubem na 20 Torx, 2 díry měly asi až facelifty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Včera jsem opravil fabku,opravnou sadou a zároven jsem koukl na koncáky v zámku a proletoval tištěné spoje,vše OK. Dnes odemknu auto a musím dvakrát zatáhnout za kliku,aby se dveře otevřeli,V čem bude chyba? Ještě jeden problem,pokud odemknu kufr,nebo dveře spolujezdce,neodemknou se u řidiče,to samé při zamknutí.Prosím o radu. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.