Přejít na obsah

centrální dálkové zamykání

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám takový dotaz ohledně dálkového ovládání na octavii II rv. 2005. Dálkové ovládání funguje v pohodě při otvírání a zavírání... ale takový menší detail je to, že funguje pouze tak 1-2metry od auta... někdy mně to už leze na nervy. Tlačítko (otevření nebo zavření) musím nekdy zmáčknout i 3krát než auto odemknu... na jiných oktávkách jsem viděl že auta odemykají v pohodě i z 10 metrů. Měl někdo stejný problém? dík za rady.

Odkaz ke komentáři

Druhy ovladac se chova stejne?

právě že na druhém ovladači nefunguje dálkové ovládání... nebo nechtěl jsem se do toho montovat abych nejak neodpojil dálkové i na prvním ovladači... jinak jestli máte nějaký návod na spárování klíčů tak bych to skusil... už jsem někde četl jak spárovat klíče ale u octavie II jsem nic nenašel

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zkušenějších. Koupil jsem si Octavii 2, rok výroby 2006 a k autu nemám dálkové ovládání (pouze mech. klíčky). Vyčetl jsem, že je potřeba DO koupit podle čísla jednotky a poté nakódovat. Mám však jistotu, že DO v autě půjde (příprava na něj, přijímač, atd.)? Nechtěl bych ho zbytečně koupit. Předem díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...