skopi Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Zdravím! Prosím vás o radu....nechal jsem si předělat na OI halogenové světla na xenonové, a když rozsvítím dálkové světla...tak xenony zhasnou a svítí pouze dálkáče(h7). Je to tak normální u xenonů, nebo je to špatně udělané? Nemám s tím žádné zkušenosti...prosím o radu. Děkuji moc!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 je to špatně udělané, neudělali úpravu zapojení pro dálková a hlavní světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 zla sekcia... presuvam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skopi Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 A můžu se zeptat...je to moc velká komplikace na opravu....nebo se jedná jen o nějaké přepojení kabelu. jde mi o to aby když to dám spravit...mě to nestálo majlant.. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 sundat páčku od přepínání světel a v tom svazku propojit dva dáty - který to přesně nevim, nejsem elektrikář, ale dá se to dohledat zde na foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skopi Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Aha...zkoušel jsem to tady hledat...ale nenašel jsem nic s podobným problémem. Nemáš třeba typ..kde to najít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatwoSvK Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Jednoducho dáš dole hroný plastový krit nad volantom a na svorkovnici do lavej páčky spojiš pin 7 a 8 káblikom a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.