Maggots Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Zdravim, jak uz pisu v nadpisu, nastartuju auto, zapnu xenony a nic se nedeje, xenony mam original, r.v. 2003, otazka zni : Neni tu nekdo z okoli Příbrami, kdo by se mi na to koukl ? Nemam kabel, nic, automechaniky mam, ale na takovyhle elektricky veci sou kratky. Dik . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Zdravim, jak uz pisu v nadpisu, nastartuju auto, zapnu xenony a nic se nedeje ... A co by se mělo dít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 A co by se mělo dít? Xenony by se mely nastavit podle zatizeni auta, abych neoslnoval ridice, tzn. sject dolu a pak nahoru . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 bude to chtít načíst Vagem u mě todle udělal špatnej motorek naklápění pravýho světla dal sem novej a zas to chodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Originál xenony se nastavují automaticky podle zatížení zadní nápravy. To ano, ale nevšiml jsem si, že by mi při rozsvěcení sjely dolů a pak zase nahoru. To stojíš na absolutní rovině? Mě auto stojí na parkovišti zadkem výš, takže jsou světla v maximální možné poloze (nulové). Pokud nemáš VAG, zkus si stoupnout autem proti zdi a zatiž si kufr. Světla by teoreticky měly svítit stále do stejného místa. Tedy při zatížení sjet dolů a při odlehčení zase nahoru. Samozřejmě je tam malé zpoždění, takže nečekej, že pokud budeš houpat zadkem auta, že světla budou okamžitě vždy svítit na stejné místo. Také to poznáš při jízdě do kopce, kdy se ti světla "zkrátí" před auto a pak se zase na rovině "prodlouží". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) Zapnes zapalovani a xenony sjedou do nejnizsi polohy a pak se srovnaji do zakladni polohy. Snimace zatizeni jsou na predni a zadni naprave na leve strane. Upraveno Březen 6, 2013 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlino Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 ahoj jak je náročné vyměnit clonu bixenonu?Jedno světlo se mi nefunguje jak má,při přepnutí dálkových světel a hlásí mi to chybu na palubce.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 No nevím, ale Octavia I nemá bixenony, směruj dotaz jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.