reddy Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 mám centrál na klíček, bohužel v důsledku vloupání do auta jsem zámky zaslepil a zbyl mě pouze zámek v kufru. dneska při odemčení se auto odemkne, ale kufr zůstane uzamčený, i podle chodu klíčku jsem poznal, že nejde lehce, ale s odporem, při zamykání problém není. potom taky nevím, jak se k zámku dostat, když je kufr zamknutý a nevím tím pádem, jak demontovat plast zadních dveří, abych se podíval, co je špatně, popř. vyměnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Do kufra sa dá dostať aj z vnútra. Po sklopení zadných sedadiel sa dá zvnútra páčkou odistiť. Problém bude pravdepodobne v tiahle motorčeka centrálu v piatych dverách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 kufr otevřen, zjistil jsem, že na 99% to je el.magnet, jinak snímač i vše jinýho mechanickýho funguje, jde vyměnit pouze ten el.magnet, nebo komplet?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Panap Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Kluci kde najdu tu packu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 (upraveno) Pojistna packa na otevreni kufru zevnitr je primo na zamku kufrovych dveri, tusim ze je zluta nebo oranzova :) Upraveno Únor 17, 2016 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rasto55 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 nasel si ju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felixx Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 urcite ano nie je to az take tazke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Panap Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 nasel si ju? Jj, je pod plastovou krytkou, Odesel mi tam ten servomoturek co prihejba paku... Kamos ho mel v garazi za 30 minut bylo hotovo???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 tak super, ze to bola taka rychlovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 mne ako sa poznam by to trvalo raz tolko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.