Přejít na obsah

Tomova Laurinka

Doporučené příspěvky

Tak konečně jsem se dočkal...

rodiný kolotoč s auty se pohnul a já dostal šanci vyměnit svou Octu za novější a vyspělejší sestřičku..

Nyní tedy něco málo k autu:

Motor: klasika 2.0 TDi , žádné změny na motoru nejsou,chtěl jsem chip,ale ze strachu že to bude kouřit jako sviň jsem od tohoto ustoupil.

Vnějšek: barva krásně černá, kombík (což se mi velmi ale velmi líbí), střešní hagusy, xenony...

Interiér: tuším že to bude klasika L&K s černým lakováním lištiček...

Nadšenej jsem ze sound systému,který hraje naprosto luxusně a z dvojité podlahy v kufru..

Po měsíci požívání jsem zjisti že za zadníma sedačkama je moc šikovná skrytá odkládací schránka (mezi roletou kufru a opěrkama)

Vždycky jsem si každý auto myl pouze ručně a ne jinak tou bude i zde, ale až v tomoto roce a právě s touto krasavicí jsem okusil kouzlo i prokletí detailingu...

V součastné době je Laurinka na zimních 16'kolech jinak se vozí na 17'

V plánu na výměnu jsou snad akorát: výměna žárovek za LED, všude kde to jen půjde a výměna GSM II za GSM III protože tahle potvora se mi nekamarádí s iPhonem

Zatím přikládám dvě fotečky, první je po umytí od sole a před voskováním a druhá je zatím nedočištěný interiér..

post-632-0-58990100-1362836430_thumb.jpg

post-632-0-41701300-1362836470_thumb.jpg

Upraveno uživatelem T.Piller
Odkaz ke komentáři

Jóó hezky se ten rodiný kolotoč pohnul :palec: Gratuluji k nádherné oktě,jak z venku tak i uvnitř :palec::palec:Černá a kombíček k tomu to je prostě nej! Mnoho šťastných km bez nehod a ať ti okta dělá jen a jen radost :palec:

ps: Taky bych bral takový rodiný kolotoč,jenže se šťestím jaké mám,by se ten kolotoč zastavil a na mne by zbyla labuť,slon nebo mašinka :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

moc pekna.. akorat nechapu proc by to po chipu kourilo??? :blink:

žiju v domění a možná že je to pouze mou nevědomostí, že když se upraví jednotka aby se zvedl výkon, tak po přidání plynu se z toho stane lokomotiva...(nehledě na to,že větším namáháním jednotlivých částí se zkrátí jejich životnost)

již několikrát jsem viděl na silnici a na dálnici jak jede někdo kdo má sice hezké upravené auto,ale po přidání se z toho čoudí jako z komína a toho se bojím..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...