m2o Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Zdarec vsem, minuly rok jsem cistil turbo, protoze padalo do nouzaku (na 3ku, 3200 otacek a spadlo) Letos my to udelalo znovu, ale je to takove jine padani do nouzaku nez pred tim. Na 3ku, 3200 otacek spadne, vypnu/zapnu motor a tohleto udelam po zapnuti, tak turbo nespadne 1cku vytocim na 4500 2ku na 4500 3ku uz taky klidne vytocim az na 4500 Cim to muze byt? opet vycistit turbo nebo to bude necim jinym? Diky za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
casesik Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak to jsem zvedavej co padne za odpovedi - mam totiz vesmes ten samy problem, akorat ze me se to spis seka na 4 kdyz to solicham kolem 2000 a vyrazim tak to spadne kolem tech 2500-2900ot. A jak pise prede mnou staci vypnout zapnout a muzu vytacet 2,3,4 az ke 4300ot a uz to do nouzaku nespadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 mi to delala regulace.jednou dvakrat za sebou mi to spadlo do nouzaku a potom to tlacilo normalne.byla zatuhla a trvalo nez se ´´rozhybala´´.Jak jsem pak pres noc nechal auto stat tak rano to bylo to same...vymenil jsem regulaci a bylo vycisteno turbo.od te doby v pohode. a log by kluci neuskodil+pripadne vypis chyb z vagu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Zdarec vsem, minuly rok jsem cistil turbo, protoze padalo do nouzaku (na 3ku, 3200 otacek a spadlo) Letos my to udelalo znovu, ale je to takove jine padani do nouzaku nez pred tim. Na 3ku, 3200 otacek spadne, vypnu/zapnu motor a tohleto udelam po zapnuti, tak turbo nespadne 1cku vytocim na 4500 2ku na 4500 3ku uz taky klidne vytocim az na 4500 Cim to muze byt? opet vycistit turbo nebo to bude necim jinym? Diky za odpovedi spatne opravena regulace, cisteni sazi je k nicemu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m2o Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Jde turbo "rozhybat", aniž bych ho musel vyndavat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 no musis vymenit tu regulacni banku na turbu.znam lidi co to delaji i primo na aute bez demontaze turba-nevim co si o tom myslet,jinak musis sundat turbo a vymenit tu banku a nastavit ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Co ja vim tak kdyz seto cisti a uz to mas venku a rozdelany tak se regulace aji podlaka 0.2mm podlozkama ... taky meto v nejblizsi dobe ceka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m2o Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Vyndani turba me nejspis nemine Jeste bych se chtel zeptat, muzu turbo nejak poskodit, kdyz budu auto v tomhle stavu pouzivat dal?(nebudu vytacet, aby nepadalo do nouzaku) A jezdit takhle treba i rok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 chlapci jsem tu nový do včerejška jsem měl fabii 74kw PD a včera jsem koupil octu rok 2003 81kw a při cestě domů jsem začal předjíždět a auto cuklo a nejelo. Na nic nereaguje vypnu znovu nastartuji a nic, je to líné jak obyč diesel. Kde bude chybička? auto si vzal zpět prodejce, že mi ho zítra protáhne v PCE škodovkou aby zjistili příčinu. Jinak turbo měli venku a "prý" ho čistili. Olej se neztrácí a nehulí to. Najel jsem s tím bohužel 400km a oleje je stejně. Nejde ani předjíždět jede to líně nohu s pedálem na podlaze a nic. Spotřeba nepatrně stopla. díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bembas Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 chlapci jsem tu nový do včerejška jsem měl fabii 74kw PD a včera jsem koupil octu rok 2003 81kw a při cestě domů jsem začal předjíždět a auto cuklo a nejelo. Na nic nereaguje vypnu znovu nastartuji a nic, je to líné jak obyč diesel. Kde bude chybička? auto si vzal zpět prodejce, že mi ho zítra protáhne v PCE škodovkou aby zjistili příčinu. Jinak turbo měli venku a "prý" ho čistili. Olej se neztrácí a nehulí to. Najel jsem s tím bohužel 400km a oleje je stejně. Nejde ani předjíždět jede to líně nohu s pedálem na podlaze a nic. Spotřeba nepatrně stopla. díky moc. Podtlaková hadička (vypadlá nebo prasklá)? N75? Regulace turba(baňka nebo regulace v turbu)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 nakonec to bylo N75 tak se rovnou vyčistilo turbo vyměnil jsem hadičky a lítám jak za mlada. Jo a výměna té podtlakové baňky za novou origo, ta byla zhilá a děravá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Ahoj, potřebuju taky poradit, turbo se mi chová takto: Ráno Vyjedu, 4ka plnej a ve 3000ot bum, nouzák. Vypnu motor, a pohoda jazz, tlačí v klidu. Udělal jsem log a při tomto testu turbo nespadlo i když ze začátku tlačilo 2570mBar, jsou patrné špičky při sešlápnutí plynu na podlahu, ale kámoš mi řikal, že je to obyčejná prodleva regulace. Jsou ty špičky normální? Dokáže někdo vyloučit podle grafu chybu ventilu N75? Je vidět, že na těch prvních dvou testech má ventil N75 hodnotu 93% i když se ihned po sešlápnutí plynu propadne skoro na 0%, ve špičče 70% a jinak míň, Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.