Radim84 Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Safe system? Co to je? Ale asi ho nemám, když jsou světla v háji a z okna plno bordelu. Jinak havarijko mám, ale se spoluúčastí 2000,- To sice není hodně, ale chtěl jsem si udělat radost a koupit koncovku výfuku. Tak nic no. Taky mám u havarijka dodatek, že je potřeba to řešit přes smluvní servis (nižší cena HP) a hlavně to potřebuju mít v kupě co nejdříve. Takže mě ještě čeká změna HP a příště to půjde rozpočtem. Jsem si říkal, jestli někdo nečetl SM, pže tam byl zrovna článek o tom jak jednoduše vyměnit žárovku na předních světlech. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 safe systém: že zevnitř neodemkneš dveře, ani motorový prostor... citace: Zabezpečovací systém automobilu, který zabraňuje nežádoucímu otevření dveří u uzamčeného vozidla zevnitř. Vnikne-li neoprávněná osoba do vozidla rozbitím okenního skla, nelze otevřít klikou uvnitř vozu a ani vytáhnout pojistná tlačítka na vnitřní straně dveří (doplněk centrálního zamykání). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Pracky zpřerážet hovadům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Marekczek: ten safe systém vypadá dobře, vůbec jsem nevěděl, že něco takového je. Stickler: urval bych jim ruce, nohy i hlavu. Zítra by autíčko mělo být doma :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 hlavne at je vse zase OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Autíčko je zpět doma. Doufám, že mám na nějakou dobu smůlu vybranou, pže dneska zase u nás na parkovišti je vybraná oktávka Jinak jako bolestné jsem nechal dát fólie na zadní okna. Díky 'princess' za zprostředkování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 nemas vubec zac ;-) pak kdybys chtel na ty predni ty bezpecaky fakt pecka tak 500kc za okno a nerozbijou ti ho ;-) jsem rad ze mas radost a snad te uz nikdo nenavstivi ;-) svetla mas zas s cockou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 S temi bezpecaky... ja spise doufam, ze ted jsem si na nejakou dobu smulu vybral a neco podobneho se mi vyhne :) Jinak svetla tam sly ty obycejne, objednali je podle vinka. Sice ty z cockou vypadaly o neco lepe, ale jinak mi prijde, ze sviti stejne, tak to neresim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 oni ti je dali bez čoček? tak to bych byl naštvanej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Aspoň ti je snad zase nešlohnou Co se svítivosti týče, na mém starém předfaceliftu svítila světla skvěle, viděl jsem velmi dobře. Nyní mám facelift s čočkou a v noci vždy pouze odhaduji, kde ta cesta je - vidím totální prd.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 jj, jsou tam ted bez cocek. Pry to bylo dano podle vinka, tak jsem to neresil. Ja doufam, ze tyhle uz tam nejakou dobu vydrzi. Jak jsem rikal, co se tyce svitivosti, tak je to docela podobne, mozna i lepsi. To se ted tezko posuzuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Roční sumarizace: 1x ukradené světlomety DNES ukradené police podřený přední nárazník Auto je to skvělé, ale postupně ztrácím nervy, pže mám fakt smůlu. S předchozím autem jsem takové problémy nemusel řešit. Vážně začínám uvažovat o prodeji, tak kdyby měl někdo zájem, tak napište. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 ...a to budeš chodit pěšky? Poklice se kradou vždy a všude, ať už máš Octávku, nebo Corsu. Světlomety ti pravděpodobně už nešlohnou, předtím si mysleli, že máš xenon. Podřený nárazník mám každou chvíli také a to jsem na auto maximálně šetrný - ostatní řidiči jsou hovada a poškrábou rovněž cokoli. Pokud ti Octávka vyhovuje, z výše uvedeného nevidím na její prodej jediný relevantní důvod.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Dříve jsme měli Toyotu Corollu - malé, né moc pěkné nenáročné auto. Se klidně stalo, že nám vypadly klíče, které zůstaly vedle auta klidně přes noc a nikdo si toho ani nevšimnul :lool: Si pořád říkám jestli to výše uvedené není nějaké znamení... Za ty světla jsem rád, že tam jsou ty obyč. Nevypadají tak efektně, ale svítí dobře a s xenonem si je nikdo nesplete. Bohužel taková každá odřenina a poškození má pak vliv na zůstatkovou cenu, proto to uvažování nad prodejem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak pokud to bereš takhle, kup si žigula - s ním můžeš i bourat, je tvrdý a škrábance tě nebudou mrzet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Je to první dražší auto, které mám. Jsem i trošku detailista co se auta týče, takže každý takový škrábanec nasere. Ono ve městě se tomu člověk prostě nevyhne. Uvidím, pokud si ho někdo vezme za peníze, které chci, tak ho prodám a koupím něco staršího. V opačném případě si ho nechám, spravím oděrky a budu jezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Bych hned volil druhou možnost... jestli parkuješ ve městě u paneláku, tak bohužel, tomu se člověk asi nevyhne no... :-( . U obchodáku parkovat co nejdál pokud možno... nebo přitelkyni / manželku přivézt a odvézt z obchodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 ...nebo to řešit jako my šťastně svobodní a přítelkyni, ani manželku nemít :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak já bych manželku neměnil, to raději vyměním auto ;) Musím ji nějak přesvědčit, že nám neukradou celé auto, protože toho se docela bojí. Což ji rozumím... U těch octávek je bohužel riziko výšší no. Uvidíme, hodil jsem to na bazoš, ale když se nikdo neozve, tak mi to vadit nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 To já bych taky neměnil - radši peníze do auta, než do ženské. V otázce, jestli by z domu šlo auto, nebo ženská, mám jasno - auto by mi zůstalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Hehe, tak já si myslím, že mi doma zůstane jak žena, tak auto. Já už se taky uklidnil, už uvažuju na maličkostech co dodělat. Mám nové znaky na předek a zadek, tak se těším až bude tepleji, at můžu lepit Jinak všechny zmínené excesy se mi staly před barákem, žádný u nákupáku, kde bych to čekal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 uvažoval si vůbec o prodeji auta ty, nebo tvá polovička ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Hydrauliku, trefa do černého! Auto jsem si oblíbil, slouží dobře a rád si ho nechám. Manželku už jsem zpracoval, inzerát stáhnul Popravdě jsem si nedokázal představit, že lidi jsou až takoví šmejdi + krádež světel, odřený nárazník a krádež poklic se stala v průběhu dvou měsíců. To už začnou pracovat nervy a zamyšelní se nad prodejem a koupí méně lákavého zboží pro zloděje. Škrábance se pokusím spravit sám, poklice nepotřebuju, světla mám obyčejné, rádio taky (Stream), takl doufám, že se mi už smůla bude vyhýbat. Budou nové znaky, časem bych nechal vyměnit řetěz + napínák a pak už bude jen sloužit. btw. na inzerát se ozvaly jen Auto ESA... Na prodej do bazaru bych asi neměl nervy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 A co zkusit sehnat garáž nebo někde parkování na dvoře. Parkování na dvoře resim taky tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Nejsem si vědom o nějaké garáži v okolí a dojíždět pro auto se mi nechce. Bydlím v paneláku, tak dvůr taky nepřipadá v úvahu. Dám se na modlení :lool: Já už si svou smůlu vybral, aspoň doufám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Ahoj, tak dnes jsem vyzkoušel něco málo z detailingu :) Clay, leštěnka od Dodo Juice + vosk Sonax. Bylo to docela hektické kvůli počasí, ale nakonec se povedlo. Výsledek není přesně co bych chtěl, ale na zbytek už nebyl čas. Dávám dněšní fotky.Za poslední dobu pár změn - tónované okna (na doporučení Lukáše), nabarvené třmeny, menší anténa a nové znaky. Zatím jen předek a lité kola, zadní musím přilepit až bude pšknější počasí a ten přední spravit, protože nelícuje jak by měl.Taky proběhla výměna rozvodů motoru, kvůli starému napínáku, takže mám teď klidné spaní :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Fakt pekna ;D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 jakou jsi zvolil propustnost folii ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Vypada nadherne,fakt se mi libi Rado ;-) Rozvody jsem ted taky delal ;-) snad se ti uz nic nestane kdyz si ji tak nalestil ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Princess: Fakt díky Od tebe si toho cením, pže to tvoje auto je úplně jinej level a fakt pěkné Snažím se dělat jen detaily a doufám že časem bude i ten corner + denní svícení v mlhovkách. A taky koncovka výfuku, nově potažený volant atd MaroCZ: propustnost fólií je 35%. Jsem spokojen, ale kdyby to bylo legální tak bych klidně vzal 20% dozadu a 35% dobředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.