Radim84 Odesláno Srpen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Dělal jsem to já s pomocí kamaráda. Pěkně jsem se u toho zapotil. Příprava probíhala v sobotu a leštění pak celou neděli :D Dělal jsem to orbitkou a hlubších škrábanců jsem se nezbavil. Co se týče té leštičky z kauflandu, tak vůbec netuším, ale nějakou službu to udělá. Spíše pouvažuj jestli není lepší si to za úplatu nechat udělat a pak jen udržovat. Mrkni na detailingclub.cz. Ono pokud nakoupíš všechny věci co potřebuješ na korekci laku, tak v tom lítaš za tisíce. Budu dávát 3M pásky - prý červená je dobrá, tak to musim omrknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 tak hlubších škrábanců se blbě zbavuješ... to je jediné řešení jít do lakovny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Díky za info, tak to kupovat nebudu a rád ti to svěřím. Kdy se můžu dostavit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 @Luki: Prej dostavit :) Rad bych ti pomohl, ale tezko se dostavam k peci o svoje auto. Ale pokud by jsi chtel pokec a poradit, tak se muzeme domluvit. Jinak ja jsem ted na dovce a jak naschval zacal piskat drazkovy remen plus se rozla kontrolka zavady ridici jednotky motoru. Snad je to jen spatnym palivem. Jako by se to vsechno nemohlo stat doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki Odesláno Srpen 20, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 koho bys mi poradil? stačí mi to jednorázově. Viz tvé fotky. Jen ty škrábance odstranit a potom bych si to udržoval ručně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 @Luki: poslal jsem ti SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Únor 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Auto je nezmar a pořád jezdí bez problémů :) Aktuálně najeto cca 164tkm... Bohužel je to magnet na městské škrábance, takže mám nový do sbírky. Chtěl bych se vás zeptat jestli by jste neměli kontakt na dobrého lakýrníka v Ově a okolí? Ten blatník budu muset nechat přelakovat - bohužel má více chyb než jen to co je vidět na fotkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki Odesláno Květen 25, 2018 Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 našel nedávno a max. spokojen. Pokud to máš ještě aktuální, tak Autolakovna OTTE (Hať) Nejlepší volba v okrese - perfekní přístup, komunikace a a hlavně práce, viz dnešní moje fotky v mém tématu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Květen 30, 2018 Sdílet Odesláno Květen 30, 2018 Souhlasím,Otte je nejlepší lakovna v okolí. Lakuje to pan Mrázek a to je fakt mistr v oboru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2018 Ahoj, diky za doporuceni, urcite se bude hodit - clovek nikdy nevi a na sidlaku ne velka sance, ze se neco prihodi.Jinak auto v poradku slouzi, takze zatim spokojenost [emoji3]Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Červen 7, 2018 Sdílet Odesláno Červen 7, 2018 To jseš první, kdo je s 1.8 TSI spokojený se spolehlivostí :DOdesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2018 Nemyslim si, ze jsem prvni [emoji3] Mam BZB, ktere trpi na napinak rozvodoveho retezu. Ten jsem vymenil a od te doby klid. Jinak najeto cca 183tkm... Nastesti me nepotkal zadny horor se spotrebou oleje a ani by nemel. Ale buh vi [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.