Stickler Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Máš ji moc hezkou a decentní, pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Máš to pěkně naleštěný.. A co se týká krádeží,to je bohužel realita. Já sám nemám na doporučení prodejce navi a xenony,rovnou mi říkal že o ně můžu rychle přijít (sice to bylo v roce 2011,ale pochybuji že se to nějak na ulicích zlepšilo).Parkuji většinou v garáži,ale tam mi zase zmizely před pár lety AL na předchozí auto. To mi odřeli na parkovišti + někdo mi z něj ukradl nosič lyží. Myslím,že je nás tu hodně co přišli k nějaké úhoně u svého auta. Samozřejmě Octavia patří všeobecně k nejvíce kradeným automobilům,ale to je dáno také jejich počtem. Nesmíš se prostě nechat odradit, jinak by si člověk tu Octávku ani koupit nemohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Jsem taky lesštil až mi málem ruky upadly :D Když jsem řešil tu krádež světel na policajtech, tak říkali, že je to oblíbené zboží. Holt škodovky jsou u zlodějů oblíbené. Jak si psal je to tím, že jich je nejvíce a taky poptávkách po dílech je určitě vysoká. Mám slušné havarijko s nízkou spoluúčastí, ale i tak nic takového nepotěší. Teď už na autě snad nemám nic co by zloděje lákalo B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 (upraveno) ...nebo to řešit jako my šťastně svobodní a přítelkyni, ani manželku nemít :lool: Svata pravda! ,auticko moc hezky nalestene! Upraveno Duben 21, 2014 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Jo Denis, auto je decentní, bo je manželka a ta mě krotí :D Hehe, však vy těď mluvíte tak a tak (prostě srandičky), ale jak bude nějaká ženská, tak budete prodávat díly z vaších autíček aby jste měli na provoz přítelkyně/manželky :D Takže asi tak. Jinak Denisi, Magnum, ty vaše káry jsou fakt TOP, líbí se mi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Magnum, to je jiná liga :) Ale děkuji, chvála vždy potěší PS: Na auto bych kvůli ženské ani nesáhl! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Hele Radime ,co ženská,ale když k tomu přijdou dětičky,tak to už jsou sakra jiné finanční toky,než jen do auta.... Já si ovšem nestěžuji,a taky jsem dospěl do stadia,kdy už přemýšlím nad investicemi do něčeho co každým rokem ztrácí svou hodnotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Jasně, každý to má zařizené tak jak mu to vyhovuje. Já do auta neinvestuju nějaké velké části, ale občas si dopřeju nějakou maličkost pro radost - znaky, natřené třmeny atd. B) Spíše se snažím mít ho v technicky dobrém stavu, naleštěné (ikdyž tohle jde těžko) a opečované. Pokud se chci podívat na pěkně upravené auta, tak mi stačí projít zdejší fórum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Ále, tady nikdo nic neupravuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Tak dneska inspirován Denisem jsem se hecnul a auto umyl... Nééé, kecám :) Přijeli jsme z dovolené a auto potřebovalo očistu. Bohužel jsem začal pozdě, tak jsem stihl jen exteriér. Klasika mytí - šampón Sheron, který není pH neutrální abych připravil podklad (snad správně), pak leštěnka Dodo a vosk Sonax. Vosku bohužel jen jedna vrstva, pak mi došel. Exteriérové lišty a okna - Sonax. Konečně jdou vidět i natřené brzdové třmeny. Jinak menší resumé. Auto mám asi 1.5 roku a najeto cca 27.000km. Průměrná spotřeba je na 8l/100km a naštěstí nepotřebovalo žádné neočekávané investice. Spíše čelím kosmetickým věcem - oděrky z parkovišť + nejnověji dárek od manželky. No co, stane se. Naštěstí to vyžehlila pěkným dárkem k narozkám. Taky jsem se snažil přestříkat přední nárazník, ale nedapadlo to úplně dle mých představ. Bohužel ten lesk není takový jako na ostatních dílech karoserie. Taky mě štve, že nejsem schopen srovnat přední nárazník, aby lícoval :( To je bohužel pozůstatek nějakého umělce na parkovišti, který mě přibral. Jinak celkově s autem spokojenost. Před pár dny jsme se vrátili z Chorvatska a cesta s autem byla naprostá pohoda. 1.8TSI je prostě super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Moc hezké to máš A k nárazníku - no co už, musíš leštit, leštit a leštit.. Vždyť to znáš z puberty... :D Pak bude hezky lesklý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Vidíš a ty jsi chtěl Octu prodat... Ten motor je návykovej, myslím že já už do nafty nikdy nepůjdu, tohle auto bylo zlomový, neboť jsem mohl koupit 2,0 TDI 103 kW.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 @Stickler: Kura, ten náraznjík můžu leštit a stejně bude na prd. Nechám to tak jak to je... Stejně to zase někdo podře. @stanmar: Ještě, že jsem neprodal, ten motor je fakt super. Já jsem diesel ani nezvažoval a jsem za to rád :) Co se týče spotřeby, tak ta je docela slušná... Však všechny pozitiva toho motoru dobře znáš ;) Kdybych kupoval znova, tak bych zvažoval i ten 2.0TSI v RSu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Ahoj, neznáte nějakého šikovného lakýrníka v okolí Ostravy? Jaký je váš odhad na opravu podřenin na fotce výše - dveře a zadní blatník? Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Chlapi, dávejte na cestách bacha ať nedopadnete jako já. Trošku mé nepozornosti a byla srážka. Jinak ještě k autu... Mám najeto 134tkm a zatím nepřišly žádné nečekané výdaje, takže spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 panenko marja, copak si dělal a neměl dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 @kolomlyn> odbočoval jsem na křižovatce na zelenou a nevšimnul jsem si, že v křižovatce (v Ostravě, křivatka na vodárně) k v mém pruhu je náklaďak. Prostě jsem ho neviděl. Naštěstí to není nic vážného, oprava půjde z mého havarijka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Ahoj Radime. Zdravím Ostravu z Ostravy.Že tys chtěl zase ty čočky tak proto ten ťukanec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Heh, to me nenapadlo. Na druhou stranu, cocky mi nijak nechybi, ikdyz vypadaly lepe. Nestoji mi to za to, aby si je nekdo pujcil :D Jinak auto uz je zase cajku, tak zase jezdim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Byl jsi teda někdy na tom srazu u té Kiky jak tu někdo psal? Taky bych se tam rád kouknul a inspiroval se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Nebyl, ale taky jsem si vsimnul, ze to srazove tema tady nekde je. Zalezi jestli tam kluci porad jezdi nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Už jsem dotyčnému napsal zda ty srázky ještě dělají,když tak bych tam juknul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Od koupě najeto 44.000km, tzn. teď mam 142.000km. Kromě výmeny chladiče klimatizace, "K" napínáku a vodní pumpy se s autem nic vážného nedělo - teď nepočítám odřeniny, menší krambol atd (za to auto nemůže). Celkově panuje spokojenost. Teď jsem se vrátil z dovolené ze Švýcarska a auto opět nezklamalo. Průměrna spotřeba byla 7.5l/100km, což je pěkné. Cestou jsme jeli přes Německo, takže bylo možno jet rychlým tempem B) Nějaké aktuálni foto od nejvyšši přehrady v Evropě - Grande Dixence. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 157.000 najeto a je čerstvě po výměně oleje. Zatím dělá jen radost :) Za odměnu, že tak hezky slouží dostala strojní leštění laku + Pete's 53 vosk - tohle byla docela fuška. Pošilhávám po denním svícením v mlhovkách a Nightbreakery na zimu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 pěkná, decentní..hezky se o ní staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Dikes, snazim se. Po dovce hodjm znacky na 3M pasku, at se zbavim tech drzaku SPZ. Pak to bude zase o malinko lepsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Souhlas. Správný držák SPZ je lepší než cypunynk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 13, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2016 hezky rozleštěno taky by se mi to tak líbilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Zdravím kolegu z Ostravy to sis leštil sám? Přemýšlím o tom jen nevím komu to svěřit. Mírné škrábance atd. Nebo stačí si koupit v kaufu na leštění za 700 ten stroj kulatý do zásuvky (nevím jak to popsat) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 není zač, budeš dávat 3M pásku nebo 3M suchej zip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.