vevca Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 tvoje volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Takhle mi to poradil lakýrník, takže budu doufat, že to je dobrá volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Během dneška jsem se pustil do odstrojování a zároveň do nastrojení nových dílu, pro kytování a následné broušení před lakem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 (upraveno) ty jsi oddělal tažné? a co ty díry na prakováky? Upraveno Červen 25, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 bude muset koupit senzory :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Oddělal jsem jen kouli, kterou dám opískovat, pozinkovat a pak přestříkat na černou. Parkováky zapojím až na konec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 a kdy budete lakovat'? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 (upraveno) Už je mam doma, akorát je k nim jednotka pro předozadní, takže bud seženu ještě jeden svazek s čidlama dopředu a nebo jinou jednotku . No třeba až to obrousím, komplet odstrojím dveře atd.. Hlavně musí bejt teplo aby barva hezky schla... Upraveno Červen 25, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 máš FL jednotku??? jnak bych doporučoval ještě dočuplit i ty přední, je to pak jiná liga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 jj to chci taky dodělat časem a nedávat tam ten reproduktor, aby to nepípalo :-) jenom ukazovalo na swingu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 tak to je snad jedno jak je venku, lakýrato fukne do boxu, pak to vytvrdne a pak to šoupneš na auto ne? Snad to proboha nebudeš lakovat doma :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Každej lakýrník nemá box. A ješte k tomu když se to bude stříkat voďákem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 potom to není lakýrník, kam bych si dal lakovat auto možná tak brzdovej třmen nebo bodyčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 přesně tak vevčo, třeba vysledek bude dobry a myslím že tady velkou roli hrají peníze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 no necháme se překvapit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 To taky chápu, ale pak holt na konci nemůžeš chtít efekt, ani pak následně cenu, jak za profi práci, při další likviditě. Pokud to bude lakovat v domácích podmínkách, tak bych asi laknul jen to nejnutnější a zbytek rozleštil a nechal origo lak. Asi mám holt jiné požadavky, já spíš raději tu kvalitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Přesně tak.. v tom se naše názory lišej :) Ja toho člověka znám, viděl jsem poměrně dost jeho prací a mě osobně se to líbí. A co se týče peněz, tak v tom tak velkou roli nehrají B) Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Dejve, hlavně to neuspěchej kvůli dovče ;)! vevca: Když lakýrník nemá box, neznamená to, že práce bude horší než od "profíka z boxu". Znám několik lakyrníku co stříkají bez boxu s lepším výsledkem, než to, co třeba předvedl origo servis Škoda tady od nás. Díky práci jsem měl tu čest vidět desítky lakoven po celý ČR a vím, že né všechny odvádí špičkovou práci, kterou bych si od nich představoval. Proto bych předem všechny neodsuzoval jen proto, že nemají box. A na ten Dejvův vysledek jsem zvědavej, práci jeho lakyrníka neznám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 OK, to já neberu, já jsem asi hodně náročnej :D vyzkoušel jsem 4 lakovny až ted jsem narazil opravdu na člověka co to dělá opravdu luxusně a stříká pro 3 škoda salony ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 To je správný! Spousta lidí mi říká, že jsem perfekcionista svým chováním - nesnáším špatně odvedenou práci. Určitě je lepší si dobře vybrat, než pak litovat výsledku. Jen jsem v předešlém příspěvku chtěl poukázat na to, aby lidé nesoudili jen podle vybavení. Vždy záleží hlavně na osobě, jak práci provede. Proto jsem apeloval i na Dejva ať to neuspěchjí, zdá se mi, že moc tlačí na pilu... :-/. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 To je na něm. ;) To jsme na tom podobně, zvlášt u lakování mám rád práci jak z fabriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 No tak já jedu tak nějak podle plánu , je jasný že dovča se blíží a rád bych to měl hotový. Co jsem připravil, přípravil jsem a zbytek už nechám na něm ať si ty věci doladí sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 (upraveno) Přikládám par fotek z průběhu přestavby. Teďka mě čekají dodělávky typu dopasovat dveře, kapotu, nastrojit tažný , vystříkat dutiny, zapojit denní svícení ,atd.. Co se týče spotřeby, tak Norsko (5600km) zvládla v 5 lidech s plnym kufrem za 5,9 l/100km Upraveno Říjen 19, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Na fotkách moc hezký, ted jde o to, co na ty dutiny+ jak ten lak vypadá z blízka, ale na foto je to ok Jinak co chceš spasovávat, to se dělá, před lakem, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 No lak chce rozleštit a bude to OK. No dveře do pantů + dorazy zámků, aby vše sedělo jak má. Jinak díky za info, spasované to bylo, ale ukázalo se , že kapota chce ješte trošku výš No na dutiny jsem si koupil přípravek do pistole z autokelly od starline, ale známý co stříká dutony doporučuje olej z trafostanice, prej to je zaručený :D Ješte se roznýšlím, zda-li stříknu hagusy na stříbrno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 no já hlavně myslel, jakože místa v motoru, pod tapecema atd. to jestli máš stříklý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 NN jeste ne.. dveře pujdou na odstrojení kvuli ozvučení, tak to stříknu před tim a motorovej prostor jsem ošetřil před lakováním i když by to asi nebylo potřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 já myslel jakože lakem, tou černou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 No co se týče dveří, tak jsem je komplet všechny odstrojil a motorový prostor se skříkne dodatečně. Motor jsem venku neměl, takže čekám na výměnu turba a udělám tam trochu víc mista aby se tam vešla pistole :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Tak toto je teda riadna premena,samozrejme k lepšiemu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.