Kimrider Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 ZDravím, poradími někdo jak natrvalo zapnout TP při přehrávání CD ? Pokaždé když chci zapnout zaznamenávání TP zpráv na Symphony tak musím zmáčknout tlačítko CD tím spustím CD poté stisknu TP a opět CD a po tomto zásahu rádio nahrává TP. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cholerik Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Ahoj, koukám že už je to měsíc ale stejně zkusim poradit B) Zkus projít návod na symphony CD: http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3U/do_03-2008/Radio/Symphony_CD/B5_Superb_SymphonyCD_CarRadio.pdf Já když zapnu rádio (mám sice na kazety ale s ext. cd-měničem a na CD se měl taky ) a mám tam např: ČR1 tak zmáčknu TP (na displeji se oběví TP) pak přepnu na CD a TP na displeji zůstává a když vysílají zprávy tak se přehrávání přeruší a po skončení zase začne hrát CD tam kde skončilo... Snad ti to nějak pomohlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Zdravím, no ká když mám aktivní TP a rádio mi nahrává zprávy tak zmáčknu tlačítko CD a rádio začne přehrávat CD, ale v tu chvíli mi zhasne na LCD nápis TP. když při hrajícím CD stisknu TP tak mi to nabídne stanici ze které to bude nahrávat a poté opět stisknu CD a už to funguje. Jen mě zaráží, že to musím udělat dvakrát, proto jsem myslel, že mám něco špatně nastavené.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.