Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Rád jezdím Audinkou a né těma Vašema vytřepanýma škodovkama :)

Mám škodofku pro zedníky no, už ani umývat to nemusím, každej den zaprášený, takže nějakej písem je mi buřt vlastně.. :) zato nemužu že se povyšilo ze 120tky na octafku :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Ten proužek zůstane, je tam již od výrobce a chtěl jsem ho tam, líbí se mi to :-P Až mě někdy třeba přestane časem bavit, tak se ten límec vyleští komplet a bude to :-) Ještě budu stejně letos zkoušet něco s maskou, do černa a zkusím tam kolem dokola červenej proužek folíí, uvidím, jak se to povede :)
Lupe, níž to nepůjde, dneska jsem jel foukat kola ke strejdovi kompresorem a schytal mi to nárazník zespoda :wallbash: pro mě je to teď tak akorát :)

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Mě se to takhle líbí, kola taky a červenej proužek aspoň zvýrazní kola když už jsou černý na tmavým autě, být tam jen leštěná ploška tak je to o ničem, ale tak to musíš vědět jinak bys je nekupoval :) Myslel sem to tak že i když párkrát zadrhneš plastem tak si z toho nic nedělej :D

Nechápu proč mě by se mělo stát abych chytl vanou? Oto Já strach nemám a ani nikdo jinej mít nemúsí :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...