Dzordzino Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 To poloosy urcite nejsou . ty jsou k nosniku jeste daleko a tolik to nepropruzi . Co treba stabilizator . Ten vede nad poloosou tak ten asi spis pokud ho tam teda jeste mas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Jezdilo se s odpojenym stabilizatorem a bouchalo to stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Kdyz to dela od vymeny brzd za vetsi, tak se zamer na ty brzdy. Nemůže to delat napr. trmen brzdy nebo ze by bylo neco spatne na tehlici? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 To je nejaka blbost, taky jsem 40 dolu a nic neboucha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Kdyz auto zvednes a vemes za kolo neas na nem vuli ? Me po vymene za velke brzdy odeslo lozisko a pak byla vule v naboji a lozisku a vyklalo se cely kolo a pouze pri zatoceni to bouchlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Bylo to už u 6 mechaniků ... part 1) starši těhlice, naboje, třmeny ... věci na repas třmenu (pisty, tesneni, čepy), zimmerman sport, textart desky, FAG ložiska ->> boucháme part 2) první podezření padlo na horní uložení péra, ... a to bych to nebyl já, abych teda neobjednal rovnou pevný lowtec 40/30, uložení a dorazy, výsledek takový, že boucháme dál part 3) nechal jsem vyměnit ještě všechny 4 čepy (na tyčkách i na ramenách), bez úspěchu part 3) vyměnilo se uložení stabilizatoru a tyčky ... ovšem náprava bouchá i s odpojeným stabikem, takže další prachy letěly oknem part 4) nové rameny a puky z TT, dodrbali jsme totiž jeden závit na rameni, tak jsem to vyměnil, NIC ... part 5) prý se mi od těhlice při zatočení vzdálí náboj a pak se při zatočení zpět přirazí zpátky k těhlici a bouche ... takže nové náboje, zase ložiska a nic ... tak nakonec těhlice špatná, že v ní to ložisko nedrží, objednal jsem origo za 4,5k a zase nic ... toto byl už 3. mechanik a řekl mi, že to vzdává ... ani si nevzal peníze za vyměnu těhlice a ložisko, co tam dal part 6) bylo to ještě u dalších 2 mechaniků, kteří to prohlédli a na nic nepřišli, před týdnem jsem to dal ke dalšímu, že mi teče řízení, takže jsem objednal OEM, vyměnil a ve skrytu duše doufal, že bouchání přestane, nestalo se Konny a co by bylo s třmenem? Jsem to repasoval, než jsem to tam dával právě :( zustal akorat balast, jinak pistky, gumky, tesneni, cepy, vsecko novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Jsem nevedel, ze jsi toto vsechno menil... Nemuze to delat uplne neco jinyho, co nema spojitost s napravou treba ulozeni motoru nebo reakcni vzpera motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Já nevím, zas to bouchá jen při zatočení ... třeba i na místě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Jak rika Konny kouknout jeste na silentbloky motoru no.... ale rozhodne to neprodavej byla by to vecna skoda ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 a měnil si i vnitřní klouby na poloose ? mě to teďka čeká, když stojím nebo popojiždím a dám větší rejd tak to v tom lupne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Pokud to bouchá i při stání na místě, tak to uložení motoru nebude. Já jsem právě myslel, že ti to dělá za jízdy... Pak zkusit ty vnitřní klouby nebo nemůže mít vůli třeba poloosa? V tomto případě už se není pomalu čeho chytnout, když jsi téměř vše vyměnil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 -40 je prd snížení. Na -40 se tam vejde v klidu i origo stabilizátor. Ve snížení bych tedy problém neviděl. Ovšem nevidím ho ani jinde, když vše co by mě napadlo jsi vyměnil. Do nosníku ti na tomhle snížení taky nic narážet nemůže. Takže ani tyčky řízení ani poloosa do nosníku určitě neklepou. Zbývají ti už jenom asi ty klouby na poloose. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Teda pekelná anabáze, držím Ti moc palce ať to nevzdáš a příjdeš na příčinu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Ketys ohledně podvozku je snížení -40 totálně nic, takže stabilizátor natož nosník je nemožné. Pokud ti to bouchá i při stání, tak nech prohlídnout homokyneták...jednoduše klouby na poloose, je možnost že jeden odešel a řešili jsme takové klapání - bouchání na g4 a byl to kloub v háji. Právě také bouchalo pouze při zatočení :) zkus mrknout na toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Ano souhlas je to týden co jsem ho vyměnil ja . Teda vyměnil jsem.celou poloosa za pár Kaček a vse ok. Taky to bouchá lo nebo praskal o na miste nebo při pomalejší jízdě při točení volantu . To je homokynetak určite . Zjisti z ktere stany se to ozývá a výměn celou poloosa vyjde te to levněji a ještě to je za hodinu vyměněny . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Díky kluci, taky mi to snížení nepříjde markantní natolik, aby to dělalo bordel, zvlášt když kouknu na vaše auta kolem, který jsou občas mnohem níž :D Tak ještě dám 3k za poloosu, a jestli to nepomůže, tak to pošlu oholený do Áček :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 3k ? co to kupujes za dily :D :D za to si koupis pul napravy :D :D bud vimen homokynetak nebo celou ale nekupuj novou vem nejakou zanovni ne ? takovejch penez covece investujes za to i jinam s klidem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Nejsem tak bohaty, abych si kupoval levne věci :-D Origo stojí 2,9k, Čína 1,4k, ale té se bojím. A radši mám nové komponenty, se zárukou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 ok no ja mam zajetou libovou za 600 a i kdyby za 2 roky odesla koupim znova za 600 a porad jsme usetril . ale jak myslis . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 tak mi taky jednu sežeň :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 já bych taky nekupoval novou, co když to nebude tím? pak se budeš bít do hlavy že zas tolik peněz...kup jetou jak říka Dzordrz a uvidíš, když pomůže a bude dobrá máš klid, když začne po době znova tak koupíš novou třeba nebo zase jetou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Jste mě přemluvili, koupim jetou, přinejmenším když to bude tím, tak to bude aspoň dělat něco jinýho (doufám) :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 me napis rok vyroby a podobne a ja se ti zeptam , jinak na 95 procent je to ten homokynetak ale to nez rozeberes a vymenis koupil bych jen poloosu a uvidis kdyz to prestane a za rok zacne zas koupis bud novou nebo zas jetou . kazdopadne spsi zjisti na ktere strane ti to dela nejspis ale u ridice a hod me nejaky info o aute rok obsah nafta benzin atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Už mám pošpeleno :-) pak dám vědět, jestli to konečně přestane bouchat. Doufám, že jo, jinak fakt nevím, co s takovým autem budu dělat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 pořídíš pořádnou hudbu :D :D aby si neslyšel bouchání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 (upraveno) Tak poloosa právě dorazila, tento víkend se to už nestihne přehodit, takže ještě musím týden přežít s boucháním a snad potom bude klid ... nechci se moc těšit ale, protože už nevěřím ničemu :-( Jinak jsem dneska dopoledne začal měnit barvu podsvícení, zatím mám akorát ovladač oken u řidiče ... joo, pekná drbačka vám povím, ale výsledek stojí za to! :-) edit: Jsem měl vlastně původně ještě dotaz :D kluci, nevíte, v kufru když je zavřenej, tak tam asi napětí nikam nejde k lampičce? Upraveno Únor 20, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Čím utěsnit EGR pipe kit z té pravé strany? Mi tam prolíná olej, jak jsme to instalovali, dali jsme tam s kámošem jen takovou gumu z nějaké duše...vystřihnutou a nic moc právě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Já k tomu dostal těsnění, ale když to mázneš silikonem na motory tak to taky bude v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Možná spíš zkusím těsnící papír, co mi doporučil kámoš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Nebo :) Těch možností máš spoustu :) I ten těsnící kroužek si myslím by jsi sehnal podle vnějšího a vnitřního průměru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.