Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Tak nic .... poloosa komplet vyměněná a boucháme pořád stejně. Ještě že jsem nekoupil novou, se na to opravdu už vyseru. :wallbash: Nějaké další nápady? Jemu se furt nezdá to snížení, že ty klouby na tyčkách řízení jsou moc "vykloubeny" ... to se zas nezdá mě, ale opravdu nevím, co víc ještě zkusit.

Odkaz ke komentáři

Fakt už nevím, mechanik to chce ještě nějak příští týden zkusit přizvednout, aby se ty čepy na tyčkách trochu narovnali, ale tomu já nevěřím, to by ten problém už někdo někdy měl :-(

Jinak si můžete poslechnout, s čím jezdim...bouchat začíná tak od cca 17. sekundy:

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Podle videa je vidno, že to dělá při změně zatížení z jednoho předního kola na druhé. Úplně by to sedělo na uložení stabilizátoru. Jenže jsi říkal že to dělalo i když byl odpojenej.. takže netušim..

Jinak vysvětli mechanikovi ať ti už dá pokoj se snížením.. Tím to prostě neni.

Odkaz ke komentáři

Už předtím, jsem právě měnil tlumiče a péra kvůli tomu i s uložením a dorazama ... ale nic se nevyřešilo ... ono to před tím rokem a půl bouchalo fakt jen občas a strašně jemně, že se zapnutým rádiem bys to ani neslyšel, ale poslední dobou je to už docela hrůza

Odkaz ke komentáři

To se fakt těžko radí takhle :/ pročítal jsem co jsi všechno měnil a jediné co jsem neviděl tak přední silentbloky ramen, ale ty máš pravděpodobně taky nové.. Tam už snad nemůže nic jiného být :D Nebo máš povolenou celou nápravnici :D nebo nějakej kloub na tyči mezi volantem a řízením? fakt už nevim..

Odkaz ke komentáři

To je fakt záhadnej ten zvuk, ale řekl bych, že nic kovovýho to asi dělat nebude, jako že by to šlo kov na kov... Tak mě napadá, nemá na to vliv, když třeba přidáš nebo pustíš plyn, jako že by třeba způsoboval motor jak sebou mele, tak by od toho někde něco klepalo?

Odkaz ke komentáři

Závy: jsem si toho nějak nevšiml, protože tu už padlo tolik možností, že jsem to přehlédnul :D . No každopádně je to fakt záhada, navíc když to není vůbec cítit v řízení... :o

ketys: tak to se už těším na Žamberk, to bude fronta jak na maso :D

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Mně teď ještě vrtá hlavou, jestli tam nemůže bouchat hadička, co vede k brzdiči? Já si pamatuju, že mi při přechodu na 288 někdo říkal o nějaké úpravě, že je tam něco jinak ... ale já to tam jen našrouboval do toho brzdiče a zdálo se to OK... teď jen, jestli to tam někde nemlátí, jak se to hýbe, napíná nebo tak?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...